Three Things Tag – Over vakantiebestemmingen, bloggers en leuke dingen

 photo tag.jpg

Ik ben dol op tags en laatst zag ik er weer eentje voorbij komen bij Dagmar. Een lekkere uitgebreide tag met veel vragen. Kijken jullie mee? 

Drie dingen in mijn tas
– Mijn agenda van Hema. Ik heb een jaar mijn agenda bijgehouden op mijn iPhone, maar ik miste een papieren agenda zó erg dat ik niet wist hoe snel ik naar de winkel moest rennen om er eentje te halen. Zo fijn om alles op te schrijven!
– Pennen. Heel veel pennen.
– Een boek. Ik heb standaard een boek bij me voor onderweg!

Drie dingen op mijn bureau
Pfoe, wat ligt er niet op mijn bureau? Meestal is het daar een grote bende met spullen, dus het is niet moeilijk om daar drie dingen uit te kiezen.
– Mijn MacBook. Ik heb hem nu 2,5 jaar denk ik en ik ben er nog steeds super blij mee!
– Een theekop van Blond Amsterdam. Ik drink de hele dag door thee!
– De zelfgemaakte Butt challenge kalender. Het was de bedoeling dat ik eind februari met de challenge klaar zou zijn, maar hij is iets uitgelopen!

Drie favoriete meubels in huis
– Mijn bed natuurlijk!
– De bank in de huiskamer. Als ik tv kijk zit ik daar eigenlijk altijd op.
– De twee rode stoeltjes omdat ik die zo leuk vind!

Drie favoriete fruitsoorten
– Ik doe vaak een banaan door mijn kwark en ik eet er eigenlijk iedere dag wel eentje geloof ik.
– Watermeloen! Nu niet helemaal het seizoen daarvoor, maar ik kan niet wachten tot het weer zomer wordt en ik die weer kan eten.
– Aardbeien. Ook lekker door de yoghurt of in combinatie met Nutella. Oeps.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Adorablebooks.nl: de boekenblog die ik samen met Danique E, Yara en Danique V run. Iedere dag lees ik de artikelen die de andere meiden hebben geschreven en hou ik in de gaten of alles nog goed gaat op de site.
Annemerel.com: Ik hou van de schrijfstijl van Annemerel en ik geniet van haar Snapshot diaries! Ze is vaak op reis en deelt de leukste foto’s met haar bezoekers. Ook vind ik haar verhalen over haar hardloopavonturen heel leuk om te lezen. Die verhalen hebben me aangespoord om te gaan te gaan hardlopen!
Misslipgloss.nl: Niet iedere dag bezoek ik Cynthia’s site, maar wel een aantal keer per week. Vooral haar plogweken vind ik altijd erg leuk!

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– Help! Ik moet nog zoveel doen voor mijn afstuderen!!
– Ik wil op vakantie! Naar de zon, het strand, de zee. Heerlijk met een boek aan het water, relaxen. Can I go, please?
– Ik moet mijn tas nog inpakken straks. Niet vergeten anders moet ik het morgen in alle vroegte nog doen.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Lizzy van Ourfavourites.nl: Lizzy’s blog volgde ik al een hele tijd, maar 38 weken (we hadden het laatst nog opgezocht op Instagram) geleden ontmoette ik haar voor het eerst. Ik ging naar Eindhoven waar we heerlijk in het zonnetje hebben geluncht en een ijsje hebben gegeten. Sinds dien zie ik haar regelmatig. Helemaal toen ik in Utrecht woonde, toen kwamen we bijna wekelijks bij elkaar over de vloer! Nu woon ik niet meer in Utrecht, maar zie ik haar gelukkig nog wel vaak! Zo kwam ze laatst een dagje naar Breda en blijf ik meestal bij haar slapen als ik moet freelancen in Hilversum. Lizzy is echt een top meid met een super lieve persoonlijkheid.
Danique E., Yara en Danique V., mijn lieve collega-bloggers van Adorablebooks.nl: ik heb iedere dag contact met deze meiden in onze Adorable Books groepswhatsapp. Natuurlijk gaat het vaak over onze blog, wie welke recensie heeft ingepland en worden er ideeën besproken, maar we zijn ook vriendinnen van elkaar. Als het wat minder goed gaat, bespreken we dat ook.
– Joyce van Prettybrilliant, Sharon van Looksbysharon en Ramona van Beautynailsfun wil ik ook even noemen, omdat het zulke schatten zijn!

Drie favoriete sporten
– Zumba: Al sinds mijn vierde dans ik. Ik ben begonnen met ballet (cute!) en daarna heb ik tot mijn 17e ongeveer jazz dance gedaan. Toen ben ik daar mee gestopt en ben ik Zumba gaan doen. Absoluut geen moeilijke pasjes, maar de muziek maakt me zo vrolijk! Ik vind het gewoon heerlijk om te dansen en als je alle pasjes met gebogen benen doet, is het ook nog eens heel erg goed voor je beenspieren!
– Hardlopen: Tsja, ook al ben ik op dit moment niet echt fanatiek aan het hardlopen, de foto’s van mijn hardloopwedstrijden zorgen ervoor dat ik er wel weer zin in krijg. Vorig jaar ben ik hiermee begonnen en liep ik twee keer een wedstrijd van 5K. Klik hier en hier voor de verslagen daarvan! Nooit gedacht dat ik lol zou hebben in hardlopen, ik was er op de basisschool en op de middelbare school namelijk super slecht in. Ik was altijd laatst met duurloop en moest als eerste stoppen bij de piepjes test..
– Tennis: Tot mijn 17e ongeveer heb ik ook nog getennist! Ik was er nooit goed in, maar ik vond het wel altijd heel erg leuk om te doen. Ik zou het wel weer eens willen doen, ik ben benieuwd of ik het nog niet verleerd ben, haha!

Drie dingen waar ik gelukkig van word
– Lekker eten. Daar kun je me echt heel blij mee maken! Een heerlijke salade of een lekker broodje of natuurlijk uit eten, mijn favoriete bezigheid, haha!
– Chillen op de bank met een film of een serie, of een goed boek.
– Een nieuwe pot Nutella openmaken.

Drie favoriete quotes
– Just do it!
– Work hard and be nice to people
– Be yourself
Hele simpele quotes, maar wel allemaal zó waar!

Drie vakantiebestemmingen
– Zuid-Frankrijk. We gaan al jaren op vakantie in een klein plaatsje aan de westkust van Frankrijk en het is daar zo heerlijk!
– New York. Ik ben er nog nooit geweest maar deze stad staat toch wel op nummer één op mijn reis wishlist.
– Zeeland. De plek waar ik al sinds mijn geboorte kom en nog steeds breng ik er ieder jaar wel eens een bezoekje. Wat er nog meer bijzonder is aan deze plek? Vroeger ging ik er kamperen met mijn ouders, maar de familie van mijn vriend heeft in hetzelfde dorp (lees: 500 meter verder) een huis. Toeval bestaat niet, zou je zeggen?

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
– Op nummer een op de lijst: afstuderen! Als het goed is ben ik voor de zomer klaar met mijn opleiding journalistiek.
– Een citytrip maken als ik afgestudeerd ben. Waarschijnlijk ga ik al kamperen deze zomer, maar ik wil ook nog een stad bezoeken als ik mijn portfolio en scriptie heb ingeleverd!
– Aan een hardloopwedstrijd meedoen.

Neem de tag gerust over als je dat leuk vindt!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 6 maart 2015 / 08:12

  Wauw wat heb je het leuk ingevuld, zo leuk om te lezen! En het gaat je lukken het afstuderen <3333 je kunt het!

 2. Jori
  6 maart 2015 / 09:36

  Leuke foto’s.
  Mooi roze nagels!

 3. 6 maart 2015 / 09:41

  Super lief dat je al die topmeiden even in het zonnetje zet! Hele leuke tag, hij komt morgen op mijn blog! <3

  • Tedje
   Auteur
   6 maart 2015 / 09:57

   Aah leuk, ik ben super benieuwd naar jouw antwoorden!

 4. 6 maart 2015 / 10:09

  Super leuke tag, leer je meteen wat beter kennen. Ik heb ook getennist maar ben er een soort van mee gestopt. Jammer dat mijn lidmaatschap niet is stopgezet dus ik ga dit jaar gewoon weer tennissen. En ja ik was net als jij ook iet heel goed, niet echt motiverend he!

 5. 6 maart 2015 / 19:18

  Ah ik vind dit zo’n leuke tag. Je leert degene meteen wat beter kennen. Wat spannend dat je bezig bent met je afstuderen. Ik wens je daarvoor alvast heel veel succes<3

 6. 7 maart 2015 / 16:29

  Leuk ingevuld Tedje! En succes met het afstuderen, komt vast helemaal goed ;)

  • Tedje
   Auteur
   10 maart 2015 / 20:02

   Leuk Eilish, ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *