Throwback Thursday #2

Op Instagram en Twitter zie ik vaak op donderdag de ‘Throwback Thursday’. Even een sprong naar het verleden maken en die foto delen op je profiel. Leuk! Niet alleen voor je volgers, maar ook voor jezelf. Geef toe, hoe leuk is het om oude foto’s terug te kijken? Ik doe het regelmatig en ik kan dan echt genieten van de dingen die ik hem meegemaakt. Vandaag gaan we even terug in de tijd! 

Helemaal happy in Disneyland Parijs in 2001.

Sisterlove! Ik weet nog goed dat ik die panty helemaal te gek vond en dat ik het dus ook ontzettend jammer vond dat hij stuk ging. Waarschijnlijk was ik gevallen (ik viel namelijk heel vaak) waardoor de panty met bloemetjes stuk ging. Check trouwens die sticker op mijn hand. Hoe leuk was het om een sticker te krijgen op school!?

Ik denk dat hier mijn liefde voor make-up is ontstaan. Een rode (!!) winged (!!) eyeliner (!!) maken bij mijn zusje. Prachtig.

Een echte diva, ja hoor!

Weer een foto samen met mijn zusje. Zijn we geen schatjes? :)

 photo IMG_9182.jpg

Hier was ik al wat minder schattig. Op vakantie in Zeeland waar we ontzettend veel lol hebben gehad met deze mega grote groene bal. Wat was dat leuk! Wat vinden jullie trouwens van mijn broek? Mooi he? ;)

 photo IMG_9180.jpg

Toen was ik al helemaal in to kranten, boeken en tijdschriften. Niks veranderd dus…

 photo IMG_9181.jpg

Zie je?

Vind jij foto’s van vroeger terugkijken ook altijd zo leuk? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Fred
  3 juli 2014 / 08:03

  altijd leuk, zo’n make up sessie ….

 2. 3 juli 2014 / 08:33

  Ach, wat een schatje was (en ben hihi) je! Zo leuk om te zien dat je gezicht in bepaalde opzichten niet drastisch is veranderd! Ik vind het zo leuk om dit soort foto’s te zien van iedereen!

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2014 / 20:38

   Ah, dat hoor ik echt van meer mensen! Dankjewel Sophie :)

 3. 3 juli 2014 / 08:41

  Aah ik hou van foto’s kijken! Super leuk dat je hier een artikeltje aan wijdt, wat was je schattig! (nu nog steeds hoor haha <3)

 4. 3 juli 2014 / 15:27

  Aaaw, wat lief! Ik vind het ook heerlijk om door mijn fotoalbum te bladeren!

 5. 3 juli 2014 / 17:19

  Wat een schatje! Dat ben je nu nog steeds hihi. Heerlijk die foto’s van vroeger, ga die van mij ook maar weer eens bekijken.

 6. Wendy (B)
  3 juli 2014 / 18:36

  Dat is altijd lachen :D
  En herinneringen ophalen.

 7. 3 juli 2014 / 20:24

  Heerlijke foto’s! Ik zal mijn fotoboeken binnenkort ook maar weer eens induiken denk ik, best grappig. Je had echt zo’n lekker ondeugend koppie :)

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2014 / 20:37

   Jaa, zo leuk om oude foto’s terug te kijken! Haha, toch was ik best wel braaf hoor ;)

 8. anna
  7 juli 2014 / 13:45

  Leuk zo’n artikel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *