Tip: Koopjes jagen met Reclamefolder

 photo IMG_0863a.jpg

Ik vind het altijd leuk om door de stapel met reclamefolders te bladeren als dat hele pakket weer op de deurmat is gevallen. Tijdens het ontbijt lekker alle aanbiedingen bekijken, heerlijk! 

Nu heb ik een handige tip voor jullie. Via de Reclamefolder app kun je ten alle tijden de aanbiedingen per winkel in jouw buurt bekijken. Je hoeft niet meer te wachten op de folders, maar je hebt de folders via een app gewoon op je smartphone staan.

De app heet Reclamefolder en ik kon hem heel gemakkelijk gratis downloaden op mijn iPhone 5 via de App Store. Geen iPhone? Niet getreurd, want je kunt de app ook downloaden via Google Play, Samsung Apps, Windows 8 Store, Windows Phone Store of via Blackberry World.

 photo PicMonkeyCollage.jpg

Als je de app hebt geopend, krijg je een schermpje te zien waar Reclamefolder vraagt of ze je locatie mogen weten. Ik vind dit zelf nooit zo fijn, dus ik drukte op ‘nee’. Dit is helemaal geen probleem voor de app, want je kunt gewoon zelf invullen van welke buurt je de folders wil zien. Ik heb Breda ingevuld en je kunt zelfs de straal bepalen. Ook kun je aanvinken dat je het gehele landelijke aanbod wil bekijken.

 photo PicMonkeyCollage2.jpg

De app is verder heel handig. Je kunt de folders aanklikken die je wil zien en je bladert zo door alle reclamefolders heen. De app is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. In het menu kun je op categorie zoeken, handig! Ook kun kun je een wensenlijstje maken en jouw favorieten delen met anderen.

Heb je geen smartphone of tablet (je kunt de app natuurlijk ook op je tablet installeren!), geen probleem, want je kunt de reclamefolders op internet bekijken. Daar kun je overigens ook de app downloaden.

Liefs van Tedje

– Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 29 mei 2014 / 14:22

  Ik vergeet de krantjes thuis altijd door te bladeren en ik koop ook niet zoveel dat het heel erg veel nut heeft voor mij om de aanbiedingen zo in de gaten te houden, maar het is altijd handig! Vooral als alles in één app staat. En als er een goede aanbieding is word je soms juist overgehaald om iets te kopen, dat is ook wel leuk!

 2. 29 mei 2014 / 14:24

  Ik vind dit ideaal! Eigenlijk heb ik nooit zin om alle krantjes door te bladeren in de hoop dat er iets leuks tussen zit. Nu alles bij elkaar in een app zit denk ik dat ik er sneller eens naar kijk. Liefs

 3. 29 mei 2014 / 15:04

  Ik heb die app ook wel eens gehad. Makkelijk wel! Maar toch is ouderwets bladeren in krantjes ook nog iets wat ik graag doe :)

 4. 29 mei 2014 / 15:31

  Ik heb de app ook op mijn mobiel staan. Ik gebruik het wel eens, maar bladeren in de krantjes vind ik eigenlijk veel leuker om te doen.

 5. 29 mei 2014 / 16:03

  Ik vind dit een onwijs fijne app, ik gebruik hem altijd! Meestal kijk ik zondagavond,maandag zo omdat de meeste nieuwe folders dan uit zijn!

 6. 29 mei 2014 / 19:25

  Deze app klinkt erg handig! Ik ga hem gelijk downloaden :)

 7. 29 mei 2014 / 19:46

  Deze kende ik nog niet ga ik dus nu even downloaden !

 8. Petra
  1 juni 2014 / 15:31

  Ik ben een echt voorstandster van lekker foldertjes lezen…
  dus ik zou dit niet gauw nemen, ik vind het heerlijk lekker bladeren, kopje koffie erbij…
  Jammer genoeg krijg je er steeds minder…in de brievenbus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *