Tip: TAILS Cocktails

Cocktails die je in 30 seconden kunt maken, dat klinkt toch als muziek in de oren? Met TAILS COCKTAILS wordt dit een makkie! Ideaal als er vrienden over de vloer komen voor een kleine cocktailparty…

TAILS COCKTAILS komen in 5 smaken: Rum Daiquirí, Espresso Martini Cocktail, Passion Fruit Martini Cocktail, Gin Gimlet en Whisky Sour. De flessen drank zijn al voorgemixt. Je hoeft dus alleen nog maar 30 seconden te shaken in een shaker met ijs en in te schenken en klaar is je cocktail. In de drank zit een schuimmiddel, dat zorgt voor dat fancy laagje foam op je cocktail. Alsof je in een cocktail bar bent! Je hoeft dus zelf niet allerlei ingrediënten te mixen en te shaken; alles zit al in één fles. Hoe handig! In één fles Tails zit genoeg voor 4 cocktails.

Elke fles heeft een QR-code die linkt naar een 30 seconden durende ‘how to’-video die de drie eenvoudige serveerstappen voor elke cocktail uitlegt en suggesties geeft voor garnering. Handig! Maar eigenlijk heb je de QR-code niet nodig, want het is easy as one, two, three! Zorg dat je de fles koud hebt gezet én dat je ijs in de vriezer hebt en volg de volgende stappen:

  1. Doe ijs en 125 ml van de TAILS COCKTAIL in een shaker
  2. Shake tot de beker ijskoud is
  3. Schenk de cocktail uit in een fancy glas en garneer naar keuze

Thuis cocktails maken

Mijn favoriet? Ik kan niet kiezen! De Passion Fruit Martini Cocktail of de Espresso Martini Cocktail zijn allebei zó lekker! Ik heb de ‘esma’ de laatste tijd helemaal ontdekt! In een espresso martini gaat koffielikeur, wodka en espresso. Superlekker als dessert na een diner bij jou thuis. Serveer een bolletje vanille-ijs in een bakje ernaast en je hebt het perfecte toetje.

Wat zo fijn is aan TAILS Cocktails is dat je niet zeven verschillende sterke dranken nodig hebt. Alles zit in één fles. Even shaken met was ijsklontjes en je hebt in een mum van tijd een lekkere cocktail op tafel staan. Inclusief perfecte schuimlaag. Net echt! Tip: dit is ook een heel leuk cadeau om te geven, én te krijgen natuurlijk.

Prijs per fles: €13,99. 
Verkrijgbaar bij Gall&Gall. 

Ben jij al bekend met TAILS COCKTAILS? 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *