TO SHARE: Niels Littooij – The Beauty & The Brains

TO SHARE: Niels Littooij – The Beauty & The Brains

Logo Singersongwriters

Kennen jullie het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland op Nederland 3? Giel Beelen gaat op zoek naar hem of haar. Muziek schrijven, zingen, jezelf muzikaal begeleiden én je publiek weten te raken: een singer-songwriter moet het allemaal in zich hebben. Niels Littooij is een van de kandidaten en ik ben helemaal gék op zijn liedje. Ik moet dit gewoon even met jullie delen!

Niels Littooij – The Beauty and The Brains 

Wat word ik hier vrolijk van! Horen jullie ook een enorme zomerhit? Ik ben in ieder geval fan! Ik luister het liedje echt non stop de laatste tijd. Ik hoop dat Niels het ver gaat schoppen. :) En whohohohh het voelt goed! 

Liefs van Tedje

 

Volg:

6 Reacties

 1. 4 juli 2012 / 07:17

  Haha, nee ik vind het lief niet echt leuk. (Ik ben sowieso niet zo van de Nederlandse muziek). :p

 2. 4 juli 2012 / 12:33

  Ik ben niet zo van de Nederlandse muziek, maar wat heeft deze jongeman een stem MEN!!

 3. 25 februari 2013 / 19:30

  Eechht zoo gaaf numjer!! ken hem helemaal uit mijn hoofd!!
  Doe mee aan the voice kids en daar ga ik hem ook zingen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *