Tonight: Justin Timberlake the 20/20 Experience World Tour

Tonight: Justin Timberlake the 20/20 Experience World Tour

Oh yeah baby! Vanavond is het zover: ik ga naar het concert van Justin Timberlake samen met Danique en Yara! Op een dinsdag in oktober zaten we in de stress, want de moeder van Danique zou kaarten bestellen. We zaten op dat moment alledrie op school. Op een gegeven moment whatsappte Danique: OMG OMG OMG!! Toen wisten we al hoe laat het was. We gaan naar JUSTIN TIMBERLAKE! 

Ik heb Justin Timberlake altijd al heel vet gevonden. Ik bedoel, hoe leuk zijn zijn nummers Sexy Back, Like I Love You, Cry Me a River en Rock Your Body? Iedereen kent die nummers wel denk ik. Ik had echter nooit gedacht dat ik naar een concert van hem zou gaan. Waarom? Geen idee. Misschien omdat ik niet zo’n fan ben van Justin als van bijvoorbeeld Beyoncé. Maar goed, het maakt allemaal niet meer uit, want vanavond gaan we hem zien en ik heb er ontzettend veel zin in. Vanavond treedt hij op in het GelreDome in Arnhem en op 28 april in de ZiggoDome in Amsterdam.

Deze playlist van zijn nieuwe staat de laatste tijd heel vaak aan. Favorieten van zijn nieuwe album? TKO, Murder, True Blood en natuurlijk Mirrors. Ik heb stiekem al een aantal kleine fragmenten van zijn show bekeken en dat belooft héél veel goeds. Justin Timberlake kan niet alleen fantastisch zingen, in dansen is hij ook heel erg goed. Hij maakt er een echte show van.

Vinden jullie Justin Timberlake ook zo gaaf? En gaat er iemand van jullie vanavond in Arnhem of over 10 dagen in Amsterdam? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 18 april 2014 / 06:31

  Wauw! Wat ontzettend gaaf. Het concert was erg snel uitverkocht.
  Veel plezier!!

 2. 18 april 2014 / 09:43

  Ah, jaloers! Veel plezier vanavond, maar dat komt vast wel goed :-D

 3. 18 april 2014 / 10:05

  Yes, eerste rang tickets, en praktisch om de hoek van huis. Ik ben een gelukkig mens.
  Veel plezier vanavond!

  XO

  • Tedje
   Auteur
   18 april 2014 / 11:09

   Oh wauw, wat super gaaf! Heel veel plezier en geniet ervan!

  • Tedje
   Auteur
   18 april 2014 / 11:09

   Wat leuk, Moniek! Heel veel plezier!!

 4. 18 april 2014 / 11:02

  Ik ben jaloers! Twee bekenden van mij gaan ook. Ontzettend veel plezier!

 5. 18 april 2014 / 13:13

  Heel veel plezier! :) Ik ga niet, persoonlijk hou ik niet zo van die muziek :)

 6. 18 april 2014 / 13:57

  Nice. Ik vind zijn muziek wel cool. Ik zie hem over 10 dagen in Ziggo. Genietse vanavond.
  Love,

 7. 18 april 2014 / 14:00

  Ooh wat vet!! Zijn nummers zijn heerlijk! Super veel plezier vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *