TONI&GUY hairsprays

TONI&GUY hairsprays

IMG_9324

9 november lanceert het merk een nieuwe collectie: de Hair Meet Wardrobe collectie. De collectie bestaat uit drie verschillende styles: Casual, Creative en Glamour.  TONI&GUY wil hair en garderobe dichter bij elkaar brengen. Wat je stijl ook is, TONI&GUY Hair Meet Wardrobe biedt verschillende haarproducten die bij je passen.

Vandaag wil ik jullie twee hairsprays van het mooie merk TONI&GUY laten zien. Ik heb een hairspray uit de Glamour en de Creative lijn. Het zijn twee flinke bussen: ze bevatten allebei 250ml. Ik vind de flacons echt prachtig, heel strak en chique met die grote letters ‘glamour’ en ‘creative’.

Glamour – Bedoeld om ‘The Red Carpet look’ mee te creëren. “Essentieel voor controle van je haar gedurende de avond én nacht….”

Creative – Laat je funky style zien! “Voor langdurige fixatie en totale controle.”

De spraydop is niet bijzonder, gewoon zoals we gewend zijn. De hairsprays ruiken ontzettend lekker fris, vooral Glamour.  Je hebt wel eens van de haarsprays waar je haar ontzettend hard van wordt. Dat je zo’n helm op hebt, if you know what I mean, maar dat is bij deze haarsprays absoluut niet het geval. Mijn haar blijft gewoon mooi in model zitten en dags nadat ik de haarspray heb aangebracht, kan ik het ook nog gewoon goed door kammen.
Ik ben heel erg tevreden over deze haarsprays en ik kan ze echt aan iedereen aanbevelen. Mijn moeder en mijn oma gebruiken de TONI&GUY haarsprays nu ook, haha!

Beide hairsprays kosten €11,99 en zijn vanaf 9 november verkrijgbaar bij Etos. Ook kun je de producten kopen bij de 7 TONI&GUY kapsalons in Nederland. Op Hairmeetwardrobe.com kun je terecht voor how-to filmpjes en tips!

Was jij al bekend met de TONI&GUY hairsprays? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

8 Reacties

 1. 10 november 2012 / 10:57

  Oeh, ik kende het merk nog niet maar het ziet er goed uit!

 2. 10 november 2012 / 13:12

  Deze ga ik echt uitproberen! Ik hou wel van frisse haarsprays, en ik heb een hekel aan dat harde haar wat je vaak krijgt als je haarspray gebruikt. Ben benieuwd hoe deze mij gaan bevallen!

 3. 10 november 2012 / 17:15

  Ze zien er al erg leuk uit! ik zou ze allebei wel eens willen proberen

 4. 10 november 2012 / 17:33

  Ik heb nog nooit iets van hun merk geprobeerd, maar het ziet er wel goed uit eigenlijk :)
  Deze collectie/lijn zou ik wel willen proberen !

 5. 14 november 2012 / 01:22

  Ik gebruikte altijd een haarspray van wella, maar die hebben ze helaas uit het assortiment gehaald :(.. Deze maar eens uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *