Too Faced Shadow Insurance

Too Faced Shadow Insurance


Yeeeh! Eindelijk ben ik in het bezit van dé oogschaduwbasis van de oogschaduwbasissen: Too Faced Shadow Insurance. Alle beautybloggers zijn lyrisch over dit product, en dat moest ik natuurlijk even testen. Ben je benieuwd of het écht zo goed werkt? Lees dan door!Wat is oogschaduwbasis eigenlijk? 

Oogschaduwbasis is een product dat je op je gehele ooglid aanbrengt (dus op het bewegend ooglid tot je wenkbrauw). De oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag blijft zitten en niet in de lijntjes van je oogleden gaan zitten. Ook zorgt het product ervoor dat de kleuren van de oogschaduw beter uitkomen.
Het product is anti-crease, wat betekent dat het niet gaat creasen. Wat is dan creasen, zul je je afvragen. Nou, creasen is dat het product als het ware niet blijft zitten hoe jij het hebt aangebracht. De oogschaduw gaat alle kanten op, behalve op de plekken waar jij ze wil hebben. Anti-crease is dus dat het product lekker op zijn plek blijft zitten, en dat gebeurt zeker met deze Too Faced Shadow Insurance. Is het terecht dat alle beautybloggers er zo lyrisch over zijn?
JA! Ik gebruik deze oogschaduwbasis nu ongeveer een week en ik ben er heel erg over te spreken. Ik merk echt dat mijn oogschaduw beter blijft zitten en dat de kleuren van de oogschaduw beter tot zijn recht komen.  

Wat ik trouwens ook erg fijn vind, is de tube. Je kunt er heel precies mee doseren, hierdoor verspil je geen product.
Too Faced Shadow Insurance kost 16 euro bij Sephora.

Kennen jullie deze oogschaduwbasis van Too Faced al? Wat vinden jullie ervan? 

Liefs van Tedje

ps. Doen jullie al mee met de winactie?

Volg:

14 Reacties

 1. 15 december 2011 / 09:58

  Oeeeh, ik wil hem ook nog steeds hebben maar ik twijfel elke keer!

 2. 15 december 2011 / 11:54

  hij lijkt me echt super fijn werken! ik wil hem ook heel graag maar ik vind het altijd zo duur ;$

 3. 15 december 2011 / 12:25

  Oh wat klinkt dat goed! Ik ga het ook maar eens proberen denk ik! x

 4. 15 december 2011 / 15:38

  Hahah heel grappig dat stukje over creasen. ‘Het product is anti-crease, dat betekent dat het niet gaat creasen’ HUH wat is creasen dan? Oh gheghe.
  Net of je me gedachten las, maar ik gebruik altijd een beetje foundation, die ik dan heb gemixt met een basis. Bij mij werkt dat ook wel, maar ik denk dat dit wel beter is!

  xx

  • 15 december 2011 / 21:36

   Dat is inderdaad een prima noodoplossing, maar oogschaduwbasis is écht bedoeld om je oogschaduw langer te laten blijven zitten en de kleuren nog intenser te maken!

 5. 15 december 2011 / 19:14

  Die is zo fijn! Ik ben nu aan mijn tweede tube begonnen haha, maar ik wissel af met de Urban Decay Primer Potion. Welke ik fijner vind weet ik eigenlijk niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *