Treacle Moon bath and shower gel & mini’s

 photo IMG_6511a.jpg

Er staan altijd wel een paar producten van Treacle Moon bij ons in de badkamer. Grote paniek bij mijn zusje en moeder als er een product op is. “Maar die rook zo lekker”, hoorde ik dan van ze. Wij zijn fan dus! Vandaag laat ik drie bath and shower gels zien en een mini hand & body lotion van Treacle Moon. 

Vinden jullie ook niet dat de verpakkingen er super leuk uit zien? Hartstikke fotogeniek en ze staan ook nog eens leuk in je badkamer. De geuren warm apple pie en the honeycomb secret zijn nieuw in het assortiment. The raspberry kiss en one ginger morning zijn oude bekende, maar dan in mini-vorm!

 photo IMG_6514a.jpg

 photo IMG_6515a.jpg

Laten we maar meteen met mijn favoriet beginnen: the honeycomb secret. Een heerlijke, romige douchegel. Hij ruikt heerlijk zoet, maar ook warm door de honing. Oh, zo lekker! Dit product schuimt niet mega erg, maar dat hoeft ook niet.

 photo IMG_6517a.jpg

 photo IMG_6519a.jpg

Warm apple pie hugs (hoe cute is die naam trouwens!?) ruikt heerlijk, maar niet naar appeltaart. Hij ruikt eerder fris en heel zoet! Hij doet me denken aan een combinatie van Redbull (haha, echt waar) en zure matjes.

De flessen zijn trouwens lekker groot: er zit 500ml in. En, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar (€4,95 per stuk)! Ik zeg: een win-win situatie! Super leuk om jezelf mee te verwennen, maar ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin of je moeder.

 photo IMG_6527a.jpg

Dan zijn daar de kleine mini verpakkingen, ideaal voor mee op reis. One ginger morning is een kleine bath and shower gel die lekker sterk naar gember ruikt. Je moet ervan houden, maar ik vind het wel lekker! The raspberry kiss is een hand & body lotion. Super handig om mee te dragen in je handtas of voor op reis! Het product trekt snel in en plakt niet. The raspberry kiss ruikt ontzettend zoet. Deze mini’s kosten €1 en er zit 60ml in.

Ik ben laaiend enthousiast over de Treacle Moon producten. Ze ruiken lekker, zijn goed te betalen, gewoon verkrijgbaar bij Albert Heijn en de verpakkingen zien er super leuk uit. Ik ben fan!

Ken jij Treacle Moon al? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg:

9 Reacties

 1. 23 mei 2015 / 09:26

  Oh, wat een leukerds zijn het zeg!
  Vooral die Honeycomb lijkt me echt heerlijk.
  Liefs Lonneke

 2. Jeanne
  23 mei 2015 / 09:37

  Heel lekkere handcreme, hij staat ook mooi in de keuken, en makkelijk

 3. 23 mei 2015 / 23:29

  Ik heb sinds kort one ginger morning en die ruikt zo heerlijk! De miniverpakkingen zien er zo cute uit. Jammer dat ze in België niet zo makkelijk te vinden zijn :)

  • Tedje
   Auteur
   24 mei 2015 / 12:02

   Ah wat zonde, Melissa. Ook niet bij de Albert Heijn daar?

 4. 24 mei 2015 / 19:17

  Oh die zijn zo leuk! Ik heb ze al vaak voorbij zien komen, maar heb er zelf nog geen in huis gehaald. Misschien toch maar eens proberen dan! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *