Treacle Moon Bath & Showergels

 photo IMG_7055a.jpg

Er is een nieuw budget bodycare merk verkrijgbaar in Nederland. Het merk heet Treacle Moon en komt uit Engeland. Daar bestaat het al een aantal jaar, maar in ons kikkerlandje is het helemaal nieuw. Vanaf deze week liggen in 150 grote Albert Heijn filialen deze te leuke nieuwe body producten in de schappen. 

 photo IMG_7058a.jpg

Jullie hadden deze twee vrolijke flacons misschien al op Instagram voorbij zien komen. De verpakking deed mij denken aan de prijzige producten van Philosophy. Goed nieuws: deze flessen met inspirerende teksten aan de voorkant kosten €4,95 voor 500ml. Super leuk om cadeau te doen aan iemand anders, of natuurlijk gewoon aan jezelf.

Ik had de geuren van deze Treacle Moon douchegels nog niet eens geroken en ik werd al blij. De verpakking is zo leuk! Staat super gezellig in je badkamer met andere badspulletjes en kaarsjes. Ik heb de Iced Strawberry Dream en de My Coconut Island variant van de bath and shower gel.

 photo IMG_7059a.jpg

 photo IMG_7060a.jpg

De ingrediëntenlijst. Ja, er zit Sodium Laureth Sulfate (SLES) in, een mildere vorm van Sodium Lauryl Sulfaat (SLS). Dit is een reiniger en zorgt ervoor dat vet en viezigheid verwijderd wordt. Sulfaten zorgen er ook voor dat je douchegel lekker gaat schuimen. SLS kan je huid uitdrogen. SLES mag dan een mildere vorm zijn van SLS, kijk ermee uit als je een gevoelige huid hebt. Ook zit er parfum in. Ik heb een gevoelige huid, maar ik kon de douchegels goed hebben op mijn huid. Yes!

 photo IMG_7062a.jpg

Mijn favoriet? De My Coconut Island. Ik hou van kokos en het leek net of ik twintig bounty’s met Malibu in mijn douche had liggen toen ik me insmeerde met de douchegel. Yummie! Ik gebruik een showerpuff voor douchegels, zo heb je lekker veel schuim en heb je minder product nodig. Als je Iced Strawberry Dream mee onder de douche neemt, lijkt het net alsof je je insmeert met een aardbeienmilkshake, so sweet! Heerlijk als je van fruitige geuren houdt.

De collectie telt negen bath & showergels, drie bodyscrubs, twee bodylotions en twee handzepen. Ik ben nog ontzettend nieuwsgierig naar Warm Cinnamon Nights, die lijkt me perfect voor deze tijd van het jaar.

 photo IMG_7057a.jpg

De Treacle Moon producten zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij 150 grotere Albert Heijn filialen. Geen grote Albert Heijn bij jou in de buurt? Je kunt ze ook in de webshop van AH kopen.

Heb jij de Treacle Moon al bij ‘jouw’ Albert Heijn gespot?

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 8 november 2013 / 07:04

  Fijne showergels, ik heb hier al heel veel goeds over gehoord. My Coconut Island lijkt me heerlijk :)

 2. 8 november 2013 / 08:25

  De geuren lijken me echt heerlijk! Verder geen interessante ingrediënten ofzo maar voor de geuren doe ik het :D

 3. 8 november 2013 / 08:57

  Dit lijken me hele fijne producten, ik houd wel van lekker geurende douchegels :)

 4. 8 november 2013 / 09:06

  Jam jam, doe mij ook maar zo’n flesje inderdaad.

 5. 8 november 2013 / 09:56

  Ze klinken heerlijk. Hoe weet je dat een Albert Heijn groot is?

 6. 8 november 2013 / 10:02

  k ben fan. Ondanks de ‘slechte’ ingrediënten ben ik echt fan.

 7. 8 november 2013 / 12:27

  Oooh super fijn! Ik ben heel nieuwsgierig naar de producten, heb ze nu regelmatig gespot en heb onwijs veel zin om ze uit te proberen :) Mooi artikel!

 8. 8 november 2013 / 13:40

  Ahw ik vind ze er echt heel leuk uit zien. Ben benieuwd naar de geuren!

 9. 8 november 2013 / 15:21

  Ik heb de Coconut en de cinnamon en de warm cinnamon night is echt een hemelse geur! Ik ben heel benieuwd ook naar de strawberry variant!

 10. 8 november 2013 / 19:11

  Mij lijken de mango, vanille en limoen echt super lekker! Dus ik ga zeker even snuffelen bij de AH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *