Treacle Moon Hand and Body Lotion

 photo IMG_5224a.jpg

Body- en handlotion komt altijd van pas. Ik heb altijd drogere handen als het koud is, dus dan zet ik een flesje of een tube naast mijn laptop en ik stop er eentje in mijn tas. Treacle Moon brengt nu drie verschillende hand- en bodylotions uit en die laat ik vandaag aan jullie zien! 

Ik heb al wel eens douchegels van Treacle Moon gehad en die waren heerlijk! Ook grote favoriet bij mijn zusje. De drie hand- en bodylotions zitten in flessen van 350ml met een handig pompsysteem. Ideaal om in de keuken te zetten als je last hebt van droge handen, of een andere plek waar je veel komt.

 photo IMG_5236a.jpg

Er zijn drie verschillende geuren: one ginger morning, my coconut island en the raspberry kiss. Je hebt ook de geurlijnen cinnamon, vanilla, lemonade, lavender, melon en strawberry. Van iedere geurlijn is sowieso een douchegel verkrijgbaar en van sommigen ook een bodyscrub, een bodybutter of een handwash.

Treacle Moon is dierproefvrij en siliconenvrij en gebruikt geen minerale oliën. Zelf vind ik de hand- and body lotions het fijnst voor mijn handen, want voor mijn lichaam zijn ze niet vet genoeg. Ik heb voor deze tijd van het jaar een echte body butter nodig om mijn huid soepel te houden. Voor mensen die juist niet van body butters houden zijn deze producten ideaal.

 photo IMG_5240a-1.jpg

One ginger morning vind ik de minste van de drie. Deze heeft echt een sterke citroen/gember geur en daar ben ik niet zo weg van. Je moet er echt van houden denk ik! Mijn moeder en mijn oma vinden hem allebei wel heel erg lekker. Hij doet me erg denken aan de Gingerbreadman geurlijn van The Body Shop.

Hou je van frambozenmilkshakes? Dan is the raspberry kiss echt iets voor jou. Hij ruikt mega zoet en van de kleur alleen al word je vrolijk, toch?

My coconut island ruikt echt naar kokos, heerlijk! Dit is mijn favoriet. Sommige kokosgeuren ruiken heel chemisch, maar deze niet. Alsof je een echte kokosnoot ruikt.

 photo IMG_5231a.jpg

De verpakkingen van de producten vind ik echt heel erg leuk. Heel stylish om ergens neer te zetten!

De Hand and Body Lotions van Treacle Moon kosten €5,95 per stuk, een prima prijsje wat mij betreft! Ze zijn verkrijgbaar bij de grotere filialen van Albert Heijn en via hun webshop. Voor meer informatie kijk op www.treaclemoon.nl.

Welke is jouw favoriete geur denk je? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 9 februari 2015 / 11:47

  Ik ga sowieso voor The Coconut Island. Ik hou van kokos! En ik lees net dat “mijn” AH ze ook verkoopt, dus ik ga ‘m zo direct kopen!

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2015 / 11:49

   Aah wat super leuk Annika! Ik ben benieuwd wat je van The Coconut Island vindt :)

 2. 9 februari 2015 / 12:07

  Ah ik vind ze zo leuk! Die pastelkleurtjes doen het het helemaal :-)

 3. 9 februari 2015 / 15:52

  De producten zien er echt heel fijn uit! :)

 4. 9 februari 2015 / 16:09

  Alleen ginger heb ik niet, die ga ik kopen als die andere twee op zijn!

 5. 9 februari 2015 / 20:25

  Ik heb deze producten al zovaak voorbij zien komen, ik ga er maar eens eentje kopen denk ik :) Ze zien er sowieso echt mooi uit!

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2015 / 20:30

   Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt, Manon! Ja he, zo fotogeniek ook, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *