Trind Caring Color CC144

Trind Caring Color CC144

Vandaag laat ik jullie een lakje van Trind uit de wintercollectie van 2011 zien. Het is nummer CC144, heel saai zonder een naam, een metallic paarse kleur. Kijken jullie mee?

Het flesje ziet er leuk uit met die doorzichtige dop. Zie je die lichte strepen in de nagellak zelf? Ik vind dat echt een gaaf effect.

De dop houdt heel fijn vast wanneer je je nagels aan het lakken bent. Dit vind ik belangrijk aan een nagellak dop. Als een dop namelijk niet prettig vast houdt, kun je je nagels niet zo mooi en secuur meer lakken.

Jammer dat de nagellak geen naam heeft, dat maakt het altijd nét even wat leuker.

Het kwastje lakt prima. Niet te dik, niet te dun! De nagellak droogt ook goed op, hij laat geen strepen achter op je nagels.

De nagellak zelf is echt perfect. Na een laagje geeft de kleur al een goede dekking en zonder een topcoat te gebruiken blijft de lak een paar dagen prima zitten. De lak gaat dus niet chippen (dat er kleine stukjes afgaan) of iets dergelijks. Ik vind de kleur ook erg mooi. Paars is weer eens een keer wat anders!

Zie je de mooie glans die de nagellak heeft?

Ik vind het echt een onwijs mooie nagellak, een absoluut voordeel is dat de lak goed blijft zitten!

Ben jij bekend met het merk Trind? En wat vind jij van de kleur nagellak? 

Liefs van Tedje xoxo

Volg:

9 Reacties

  1. 19 januari 2012 / 10:56

    Wauw! Bij de eerste paar foto’s vroeg ik me af of hij niet onwijs donker uitvalt. Maar ik vind hem meevallen qua donker en juist een onwijs mooie look geven aan je nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *