Trind Special Edition Caring Color set

Trind Special Edition Caring Color set

IMG_0237

Ik vertelde jullie onlangs over de Trind Special Edition Caring Color set. Speciaal voor de feestdagen heeft Trind een prachtige set uitgebracht met drie mooie, feestelijke en vooral glitterige kleuren: goud, zilver en roze. Vandaag laat ik aan jullie de zilveren en de gouden nagellak zien. Kijken jullie mee? 

De flesjes zien eruit zoals we gewend zijn van Trind: met de doorzichtige dop. Als ik naar de kleurtjes in de flesjes kijk, ben ik razend benieuwd!! De flesjes bevatten 9ml. Ik kan niet wachten om de swatches te laten zien dus laten we daar maar gauw naar gaan kijken.

Dit is CC185 Icy Silver. In twee laagjes bedekt deze nagellak je nagels compleet. Wauw, wat een prachtig effect! Meestal zijn zilveren lakjes heel waterig en niet dekkend, maar dat is bij deze lakjes absoluut niet het geval. Ik vind dit lakje echt prachtig en het kwastje lakt heerlijk!

Dit is CC187 Classy Gold. De perfecte naam wat mij betreft. Dit is ook weer zo’n eyecatcher. Dit lakje is echt een prachtig lakje om te dragen bij het kerstdiner. Na twee laagjes was deze lak wederom dekkend. Ik kon niet langer wachten tot kerst dus ik draag hem nu al een paar dagen. De lak van Trind blijft altijd zo goed zitten! Ik heb mijn nagels donderdag hiermee gelakt, en terwijl ik dit typ, is het maandag en ik zie nog geen één chip.

Als je nog niet weet wat je moet vragen voor sinterklaas of kerstmis? Ik geef je een tip: vraag deze super leuke Trind set. Ik ben razendenthousiast over de kleuren en de houdbaarheid op je nagels. Voor €22,95 heb je drie prachtige nagellakjes. Je kunt de Special Edition Caring Color set hier bestellen, maar ook bij Douglas, DA en Etos.

Wat vind jij van de nagellakjes? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

25 Reacties

 1. 27 november 2012 / 07:37

  Oh, wauw! Zijn beide ontzettend mooi en kerstig. Ik hou daar echt van, het heeft wel iets. Sowieso vind ik Trind een heel erg fijn nagellak merk. :) Het is inderdaad een superleuk kerst en sinterklaascadeau! Eventjes onthouden, haha.

 2. 27 november 2012 / 08:04

  Ik ben eigenlijk nog het meest benieuwd naar die roze, haha! Deze kleuren vind ik wel mooi, alleen… het is niet echt mijn ding. Ik spring niet uit mijn dak, maar snap het wel als andere mensen dat doen. :’)

 3. 27 november 2012 / 10:19

  Zijn mooie lakjes! Trind is sowieso heel fijn, maar ik draag alleen nooit goud of zilver….

 4. 27 november 2012 / 11:08

  Vind ze echt heeeeeel leuk voor de feestdagen!

 5. 27 november 2012 / 12:49

  Wat een coole flesjes en ook de kwaliteit ziet er goed uit. Leuke review :)

 6. 27 november 2012 / 14:52

  Ik vind ze wel tof! Dat gouden lakje zou ideaal zijn voor kerst!

 7. 27 november 2012 / 17:16

  Twee prachtige kleuren, ik zou ze allebei wel willen hebben ^^

 8. 28 november 2012 / 20:44

  De zilveren is mijn favoriet om te zien, zelf vind ik hem ook geweldig on tha nails!

 9. 29 november 2012 / 12:26

  Ik vind die gouden wel erg mooi!

 10. Joyce
  29 november 2012 / 15:22

  Ik beiden kleuren ook. Ze zijn erg mooi! Vooral de goude, komt goed van pas zo tijdens de feest dagen :)

 11. 30 november 2012 / 13:29

  Wauw echt mooi! Vooral de gouden! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *