Uiteten met Groupon

 

Dit is een artikel geschreven in opdracht van Groupon – Ik hou van lekker eten. Dat is een understatement.  Jullie weten dat waarschijnlijk wel als jullie de Take a look at my life artikelen vaak lezen. Ik hou ervan om zelf lekkere dingen te maken, maar het allerleukste vind ik om uit eten te gaan. Genieten van heerlijk eten samen met mensen die je graag mag. Je bent er weer eens een avondje uit en het is hartstikke gezellig.

Maar laten we wel even eerlijk zijn. Uit eten gaan is niet goedkoop, prijzig zelfs. En geef maar toe, wij Nederlanders houden van korting. Als we bij een kledingrek 70% korting zien staan, gaan we ook even kijken. Het is nu eenmaal leuk als je weet dat een product eerst duurder was. Wat is er nou leuker dan ergens met korting eten? Goedkoop uit eten met Groupon, het kan!

Bij Groupon zijn ontzettend veel restaurants aangesloten. Je kunt in de side bar makkelijk op een bepaald restaurant zoeken. Hou jij van Italiaans, of juist van Japans? Alle restaurants staan in categorieën ingedeeld. Je kunt ook zoeken op jouw stad. Misschien kun je wel heerlijk eten bij dat ene tentje dat je normaal altijd voorbij loopt. Of misschien juist wel in een stad waar je nog nooit geweest bent. Als het niks is, heb je in ieder geval niet de volle prijs betaald en je bent weer eens een avondje weggeweest samen met je vriend, vriendin, gezin of familie.

Als je even goed zoekt, kom je echt leuke aanbiedingen tegen! Ik heb nog nooit wat bij Groupon gekocht, maar ik denk dat het niet lang meer zal duren voordat ik mijn eerste aanbieding in de wacht sleep. Gewoon leuk om eens wat nieuws uit te proberen! En vaak is het ook nog eens een 4-gangen menu of iets dergelijks, altijd leuk!

Heb jij wel eens iets gekocht bij Groupon?

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 18 december 2012 / 10:19

  Wij hebben onlangs iets gekocht, maar dat was geen etentje. Toch een mooi voordeel, een gepersonaliseerde Dora DVD voor de helft van de normale prijs

 2. 18 december 2012 / 12:28

  Ja ik heb echt al een aantal dingen gekocht via Groupon! Een maand onbeperkt snowboarden, voor 9 euro onbeperkt pannenkoeken eten voor 2 2 personen… En ga zo maar door. Fijne site! :)

  • Tedje
   Auteur
   18 december 2012 / 12:34

   Leuk dat je zo enthousiast bent! Ik denk dat ik ook maar eens iets ga kopen!

 3. 18 december 2012 / 16:10

  Ohja, ik heb nog een shoptegoed van 20 euro dat voor het eind van dit jaar op moet… Ik ga ook eens een rondje grouponnen :D

  • Tedje
   Auteur
   18 december 2012 / 16:49

   Leuk! Weet je al wat je gaat bestellen?

 4. 18 december 2012 / 16:24

  Ik heb weleens wat gekocht maar de levertijd was echt superlang. Daar baalde ik echt ontzettend van.

 5. Jules
  15 januari 2013 / 01:49

  Ik ben ook heel tevreden over groupon! Ik ben altijd nog wakker als de mails binnen komen stromen van Groupon, dus voelt het alsof ik de eerste ben die in het kledingrek van -70% mag kijken! Ik heb laatst al een high-tea gedaan met mijn vriend voor een spotprijsje en daar is het niet alleen bij gebleven haha. Liefs xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *