Uitslag Enquête – Teddlicious.nl 2014

Een paar weken geleden vroeg ik jullie of jullie een enquête wilden invullen. Zo zou ik wat meer over jullie te weten komen en hoe jullie tegenover Teddlicious.nl staan. Wat mij betreft altijd erg leerzaam, want ik wil Teddlicious constant verbeteren en vernieuwen natuurlijk. 89 mensen hebben de enquête ingevuld, iets minder dan ik gehoopt had. Maar goed, natuurlijk hartstikke fijn van de mensen die hem wel hebben ingevuld! Laten we kijken naar wat jullie allemaal hebben ingevuld! 

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.02.50

Nou, dit verbaast me niet veel! Bijna iedereen van jullie is vrouw!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.02.58

Ik vond het ook interessant om te weten hoe oud jullie zijn. De meesten van jullie zitten tussen de 15 en de 30 in.

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.04

Qua opleidingen verschilt het echt heel erg! Leuk om te zien dat er zoveel verschillende mensen Teddlicious.nl bezoeken!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.09

Dit had ik niet verwacht! De meesten van jullie zijn op mijn blog terechtgekomen via een andere blog. Leuk!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.15

Hier ben ik ook heel blij mee. De meesten van jullie geven aan dat jullie dagelijks of wekelijks mijn blog bezoeken!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.23

76 procent van jullie volgen mij via social media, leuk!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.29

Bloglovin’ is het populairste kanaal en daarna volgt Instagram. Facebook en Twitter zijn iets minder populair.

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.35

Aan de mensen die mij niet volgen op social media stelde ik de volgende vraag: waarom niet? De meesten van jullie geven aan dat dat niet echt een reden heeft. Nou, goede reden om mij wel te gaan volgen op: Bloglovin, Instagram, Twitter en Facebook!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.41

Naar deze vraag was ik super benieuwd. Heel veel van jullie geven aan dat jullie persoonlijke artikelen leuk vinden om te zien. Dat vind ik echt heel leuk! Hier ga ik ook iets mee doen, ik wil bijvoorbeeld meer gaan ploggen! Ik merk dat die artikelen altijd goed in de smaak vallen bij jullie.

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.47

Ook hieruit blijkt dat jullie persoonlijke artikelen leuk vinden om te zien. Natuurlijk blijf ik ook heel veel reviews over beauty plaatsen! En voor de rest ga ik het afwisselen met films, series, food, fashion, reizen en interieur. Van alles wat!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.03.56

Ah, dit is ook leuk om te zien! Jullie geven aan dat het een stukje ontspanning is om Teddlicious te volgen, maar een hoop van jullie geven ook aan dat jullie mij specifiek leuk vinden om te volgen!

Wat vind je goed aan Teddlicious.nl?
Een greep uit de antwoorden die jullie gaven: de inhoud van de artikelen en de persoonlijke touch – door je blog leer ik je echt kennen en dat vind ik leuk! – Je lijkt me een leuke, spontane meid. En daarnaast vind ik de persoonlijke artikelen en foto’s interessant! Ook vind ik je accounts op IG en Twitter leuk om te volgen. – Ik word vrolijk van je blog! – Het is een fijne en rustige blog, geen opschepperij, geen overdreven gedoe, gewoon lekker normaal en vooral heel spontaan – ik zit regelmatig te lachen achter mijn laptop – Ik vind de Take a look at my life en vooral plogs erg leuk!! –
Nou, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat zijn jullie ontzettend lief!

Wat kan er beter aan Teddlicious.nl?
Natuurlijk vind ik het ook belangrijk om mezelf en mijn blog te verbeteren. Hier konden jullie los gaan en feedback geven!
Filmpjes – Ik kreeg veel vragen: Tedje, ga je ook filmpjes maken? Het antwoord? Nee, voorlopig nog niet, maar wie weet in de toekomst! Ik ben er nog niet echt klaar voor :)
Foto’s – Een verbeterpunt noemden jullie ook: foto’s. Hier wordt heel hard aan gewerkt! Ik krijg steeds beter door hoe ik mooie foto’s kan maken en ik denk dat je dit ook al wel kunt zien op mijn blog. Als je foto’s van 3 jaar geleden terugkijkt, ziet dat er niet uit. Ik merk dat ik nog veel kan leren, maar ik wil ook even kwijt dat ik al heel veel verbeterd ben!
Minder beauty – Een aantal van jullie gaven aan dat ze artikelen over beauty niet zo leuk vinden om te lezen. Jammer! Dit is wel een passie van mij, dus die artikelen moeten die paar van jullie dan maar overslaan, hihi! Je hoeft natuurlijk niet alles leuk te vinden wat ik schrijf. Zie het als een tijdschrift: lees de dingen die je leuk vindt!
Meer beauty – Sommigen van jullie willen ook meer beauty! Ik ga proberen een middenweg te vinden in de onderwerpen waar ik aandacht aan besteed op mijn blog.
Niks! – Eigenlijk de meesten van jullie gaven aan dat jullie helemaal tevreden zijn met mijn blog. Wauw, wat lief!!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.21.00

Ook was ik benieuwd naar wat jullie van mijn layout vinden. Driekwart geeft aan dat het prima is zo, en de rest geeft aan dat ‘ie wel eens veranderd mag worden. Ik wil niet voor altijd deze layout blijven houden, dus wie weet ga ik er in het nieuwe jaar wel mee aan de slag!

Schermafbeelding 2014-12-21 om 20.21.07

Ik stelde jullie ook de vraag: welk cijfer zouden jullie mijn site geven? Die ene die een 2 en een 4 hebben gegeven… Tja, ik vraag me af wie dat zijn, haha! De rest van jullie is gelukkig super positief. De meesten van jullie geven Teddlicious.nl een 7, 8 of een 9!

Ik heb heel veel lieve reacties gelezen in de enquête die mij echt hebben ontroerd. Jullie zijn lief! Het doet me goed dat jullie mijn blog leuk vinden om te bezoeken. Ik werk er iedere dag met heel veel plezier aan! Jullie zijn schatten!

De winnaar van het beautypakketje ontvangt trouwens deze week een mailtje van mij!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 24 december 2014 / 05:52

    Wat ontzettend leuk dat de enquête door zoveel mensen is ingevuld. Mooi om te zien dat je er zoveel informatie uit kunt halen en wat men van jouw blog vindt. Hopelijk heeft het je opgeleverd waar je vooraf op gehoopt had.

  2. 24 december 2014 / 08:25

    Wauw wat superleuk om zo de antwoorden terug te zien en te lezen, en wat lief dat je er ook daadwerkelijk iets mee kunt! Leuk artikel om te lezen!

  3. 24 december 2014 / 15:27

    Altijd fijn om te weten dat iedereen zo positief is over je blog! Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *