Uitslag Teddlicious enquête 2013

Een paar weken geleden vroeg ik jullie of jullie een enquête wilden invullen. Zo zou ik wat meer over jullie te weten komen en hoe jullie tegenover Teddlicious.nl staan. Wat mij betreft altijd erg leerzaam, want ik wil Teddlicious constant verbeteren en vernieuwen natuurlijk. 58 mensen hebben de enquête ingevuld, iets minder dan ik gehoopt had. Maar goed, natuurlijk hartstikke fijn van de mensen die hem wel hebben ingevuld! Laten we kijken naar wat jullie allemaal hebben ingevuld!

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192232.png

Ten eerste was ik benieuwd naar hoe oud jullie eigenlijk allemaal zijn. Ik had verwacht dat jullie een stuk jonger zouden zijn, maar het grootste gedeelte geeft aan dat ze tussen de 16 en 25 zijn.

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192242.png

Qua opleidingen verschilt het heel erg, leuk zeg dat er zoveel verschillende mensen Teddlicious.nl bezoeken!

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192257.png

Dit vind ik super leuk om te zien. Bijna de helft van de mensen die de enquête hebben ingevuld geeft aan dat ze Teddlicious.nl dagelijks bezoeken!

Verder geven jullie aan dat jullie persoonlijke artikelen zoals de wekelijkse Take a look at my life, de reviews over beauty- en verzorgingsproducten en de lifestyle artikelen het leukst vinden.

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192314.png

Hier was ik gewoon benieuwd naar, vandaar dat die vraag er ook tussen zat. Ik schrijf natuurlijk veel over beautyproducten, en ik was benieuwd hoeveel mensen een product kopen nadat ze een review op mijn site hebben gelezen. Bijna de helft geeft aan dat ze dat wel eens gedaan hebben. Tof!

Een van de vragen van de enquête was: waarom bezoek jij Teddlicious? Hieruit volgen heel veel positieve antwoorden, wauw! Veel van jullie vinden mijn persoonlijke artikelen erg leuk. Ook komt vaak terug dat mijn foto’s mooi en goed zijn en dat jullie benieuwd zijn hoe ik over een product denk. Ik vind het heel leuk om te horen dat jullie mijn site leuk vinden, maar daarnaast ook de inhoud en de kwaliteit van mijn artikelen waarderen. Ook leuk om te zien dat jullie de afwisseling in artikelen fijn vinden.

Daarna volgde de vraag: wat vind je leuk aan Teddlicious.nl? Daar volgde veel van dezelfde antwoorden uit zoals je ze hierboven al hebt kunnen lezen. Ik heb gemerkt dat jullie de afwisseling in mijn artikelen ook erg prettig vinden.

Natuurlijk kan het altijd beter, vandaar ook de vraag: Wat kan er beter op Teddlicious.nl? Wat willen jullie vaker zien? Jullie geven aan dat jullie meer recepten willen zien, daar ga ik zeker mee aan de slag. Ook hebben jullie me goede tips gegeven wat betreft mijn categorieën lijst in de sidebar. Die is inderdaad wat aan de lange kant. Daar ga ik eens iets op bedenken! Verder zouden jullie wel filmpjes willen zien.. Wie weet, in de toekomst! Sommigen van jullie vinden films en series niet zo interessant, dat kan natuurlijk. Ik vind deze twee onderwerpen echter heel erg leuk, dus daar zal ik zeker over blijven schrijven. Verder willen jullie meer persoonlijke updates zien. Ik ga zeker wat doen met jullie feedback!

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192248.png

Ook dit vond ik heel leuk om te zien. Meer dan de helft van de mensen die de enquête hebben ingevuld, zeggen dat ze via een andere blog op mijn site terecht zijn gekomen. Thanks, medebloggers!

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192323.png

Ik zit al een tijdje met het veranderen van mijn lay-out in mijn hoofd. Ik was benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden. 72% zegt dat ze de lay-out goed vinden zoals hij is. Dat had ik niet verwacht! In de toekomst wil ik wel een andere lay-out, maar dat kan nu nog wel even wachten. Ik ga er eerst heel goed over nadenken wat ik wil. Bovendien ben ik niet zo van de veranderingen, dus moet ik er waarschijnlijk heel erg aan wennen als mijn site er ineens anders uitziet!

 photo Schermafbeelding2013-11-11om192329.png

Wauw! Meer dan de helft geeft mijn site een 8 of hoger! Thanks guys, dat doet mij echt heel veel goeds.

Ik heb zeker wat gehad aan al jullie input, dank daarvoor! Ik ga aan de slag met heel veel dingen en ik hoop dat jullie hierna nog meer tevreden zijn over jullie bezoekjes aan mijn blog.

De winnares van het setje nagellak heeft inmiddels een mailtje ontvangen!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

31 Reacties

 1. 14 november 2013 / 06:21

  Oh, wat een fijne feedback heb je gehad op deze manier! <3

 2. 14 november 2013 / 07:34

  Wat tof dat je deze uitslag ook terugkoppelt! Super leuk om te zien en gaaf dat al je lieve lezers ook zo enthousiast zijn over je blog. Het harde werken wordt beloond <3 heel trots op je!

 3. 14 november 2013 / 07:35

  Leuk om te zien, wat tof dat je de resultaten met ons deelt!

 4. 14 november 2013 / 07:46

  Ik heb je enquête niet ingevuld, maar ik lees je site altijd met plezier :)

 5. 14 november 2013 / 08:23

  Wat leuk dat je de uitslag van de enquête laat zien zeg!

 6. Joni
  14 november 2013 / 09:11

  Wauw, Ted wat een resultaten! Ben super trots op je, ga zo door ;)

 7. Wendy (B)
  14 november 2013 / 10:09

  Dat het grootste deel van je bezoekers jonger dan 25 is, had ik wel gedacht ;)
  Wat het andere deel betreft: die zullen zich wel zo jong voelen :D

 8. 14 november 2013 / 12:24

  Ik heb hem ook ingevuld! Een van die achten is van mij, hihi.

 9. Joyce
  14 november 2013 / 12:36

  Mooie resultaten! Ik ben benieuwd naar je nieuwe layout, ook al duurt dat nog even :P

 10. 14 november 2013 / 13:36

  Leuk dat je de uitslag met ons deelt! Ziet er goed uit meid!

 11. 14 november 2013 / 14:17

  Leuk om te zien wat de uitslag is! Vooral omdat er dingen uitgekomen zijn die je niet had verwacht.

 12. 14 november 2013 / 15:50

  Wat een mooie en fijne resultaten! Leuk om zo eens te zien! xoxo

 13. 14 november 2013 / 17:09

  Wat een mooie uitkomsten zeg! Ik vind je lay-out ook mooi zoals die is :)

 14. 14 november 2013 / 19:43

  Leuk om alles zo in een overzichtje te zien. Je resultaten zien er positief uit! :)

 15. 14 november 2013 / 23:23

  Wat super leuk om te zien zo! Zet me meteen ook aan het denken over wat ik kan verbeteren aan mijn eigen blog, dus bedankt daarvoor. Het kan altijd beter en dat is juist zo fijn. Jou blog ziet er iig top uit! ^^

 16. 16 november 2013 / 22:26

  Wauw! Wat een mooie resultaten! Dat verdien je ook zeker! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *