Unilever Beauty Multi-Brand Event

 photo IMG_0856a.jpg

In mijn plog van maandag (die dinsdag online kwam), hebben jullie al heel wat foto’s kunnen zien van het Unilever Beauty Multi-Brand Event. Ik had ook mijn Canon spiegelreflex meegenomen en daarmee schoot ik wat mooie plaatjes.

 photo IMG_0796a.jpg

Op alle tafels stonden naamkaartjes. Ik zat naast Desirée! Even later schoven Charlotte en Teske nog aan.

 photo IMG_0799a.jpg

Het event was in Hôtel Droog in Amsterdam, een prachtige locatie. Wauw! In deze zaal werden de presentaties gehouden.

 photo IMG_0801a.jpg

 photo IMG_0802a.jpg

Yummy food!

 photo IMG_0804a.jpg

Aan alles was gedacht! Ook aan een muur waar je een polaroid foto kon laten maken. Die van mij zie je hier: klik!

 photo IMG_0806a.jpg

Allemaal fijne producten uitgestald van Unilever.

 photo IMG_0811a.jpg

Onwijs boeiende presentatie van Toni Glenville. Hij gaf een preview van de aankomende fashion en hair trends.

 photo IMG_0815a.jpg

Daarna werden we opgedeeld in groepen en gingen we langs alle merken. Eerst langs Vaseline, waar de Vaseline Spray & Go werd gedemonstreerd. Zo leuk!

 photo IMG_0816a.jpg

Ondertussen kregen we een lekkere fruitspies.

 photo IMG_0819a.jpg

De demonstratie vond plaats in deze prachtige badkamer. Mijn favoriete geur van de Spray & Go is trouwens de groene, aloë fresh.

 photo IMG_0823a.jpg

Zoals gezegd, ze hadden overal aan gedacht. Hoe zomers en leuk zit dit eruit? Ik wil op vakantie!!!

 photo IMG_0824a.jpg

 photo IMG_0825a.jpg

Daarna gingen we naar Neutral, een van mijn favoriete verzorgingsmerken. Ik heb een droge en gevoelige huid en Neutral is een merk dat daarop inspeelt. Wisten jullie dat ze ook wasverzachter van Neutral hadden? En handzeep? En afwasmiddel? Echt ideaal! Mijn handen drogen altijd heel snel uit van afwasmiddel en handzeep.

 photo IMG_0834a.jpg

Toni&Guy was daarna aan de beurt. Deze drie prachtige meiden staan voor de verschillende lijnen die Toni&Guy heeft, namelijk: Classic – Glamour – Casual. Dat zie je wel aan deze dames, toch?

 photo IMG_0838a.jpg

Vervolgens kregen we bij Dove een handmassage met een nieuw product: de Purely Pampering Nourishing Body Oil. O MY GOD. Ik kan niet wachten om dit product te gaan gebruiken! Ik hou van Dove en ik hou van olie, want dat is lekker vettig voor mijn droge huid. Heerlijk! De olie gaat er komen in twee verschillende geuren: pistache & magnolia en vanille. De vanille variant is wat vetter en daar zitten ook subtiele shimmertjes in. Cute!

 photo IMG_0842a.jpg

Desirée en Teske tijdens de handmassage.

 photo IMG_0844a.jpg

Daarna werd mijn haar gewassen met nieuwe producten van Dove. Je ziet hier de ‘Oxygen Hydration’ lijn en die is speciaal ontworpen voor slap en futloos haar. Perfect voor mijn haar, want daar is geen leven in te krijgen de laatste tijd.

 photo IMG_0848a.jpg

Tot slot gingen we langs bij Andrélon om ons haar te laten stylen met de nieuwe producten uit de Pink Collection.

 photo IMG_0846a.jpg

Oh yum, deze cakejes waren zo lekker!

 photo IMG_0851a.jpg

 photo IMG_0856a.jpg

Het was echt een super leuk event en ik heb genoten! Dank, lieve pr-dames voor de goede zorgen.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 29 mei 2014 / 06:55

  Leuk verslag! Wat een geweldig event, het ziet er allemaal super verzorgd uit :)

 2. 29 mei 2014 / 08:01

  Wat een mooi event was het zeg! Ziet er écht uit alsof er aan alles was gedacht. :-D

 3. 29 mei 2014 / 08:55

  Wat een onwijs leuk evenement. Alles zag er echt tip tip in orde uit! Jullie hebben het vast erg naar je zin gehad <3

 4. 29 mei 2014 / 09:05

  Wat een leuk event en heel leuk verslag om te lezen. Ik ben vooral benieuwd naar de haarproducten van Dove.

 5. 29 mei 2014 / 09:14

  Het zag er uit als een te gek event; ik ben denk ik het meest benieuwd naar de body Oil van Dove, dat ziet er zo heerlijk uit!

 6. 29 mei 2014 / 10:50

  Ziet er allemaal heerlijk uit! Trouwens, dat linkse meisje van Toni&Guy heeft toch mee gedaan aan Hollands Next Top Model? Volgens mij was ze best hoog geëindigd.

  • Tedje
   Auteur
   29 mei 2014 / 11:31

   Nou je het zegt! Ze kwam me al zo bekend voor!

 7. 29 mei 2014 / 12:34

  Ziet er allemaal super uit! Ben ook heel erg benieuwd naar de body oil van Dove!

 8. Petra
  2 juni 2014 / 20:44

  Mijn man loopt net achter mij langs en zegt wat tegen mij, en terwijl hij naar mij kijkt zegt hij ineens tussen door…Ik zie volgens mij dat spray en go, meissie!….En inderdaad het was die foto, die is dus typerend voor spray en go….leuk om te zien dat de reclame, van Unilever voor dat product zelfs op mannen een duidelijke indruk heeft gemaakt…leuk artikel, groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *