Update | je zithoek winterproof maken

kamer2

We wonen bijna een jaar in ons appartement in Maastricht. Bizar hoe snel de tijd gaat, het voelt als de dag van gisteren dat we gingen verhuizen met al onze spullen. In een jaar tijd zijn er een paar dingetjes veranderd in onze woonkamer. Zo hebben we een nieuwe bank, gezellige kussentjes, een mooi schilderij en een mooi plaid. Helemaal winterproof! Kijk je mee? 

kamer1

De laatste update die jullie zagen van de woonkamer was deze (klik!). Inmiddels hebben we een nieuwe bank van Trendhopper, maar staan de tafeltjes van Zuiver er nog steeds! Inclusief plantjes die inmiddels zijn gegroeid en extra stengels erbij hebben gekregen, haha! De kaarsenhouders zijn van Dille & Kamille, het plaid is van Muuto, de kussentjes zijn van Tzum en Lime Light en de mok is van Starbucks!

kamer4

Kijk hoe cute, mijn plantjes krijgen nieuwe stengeltjes erbij!

kamer3

Eindelijk wat kleur aan de muur! Mijn moeder maakte voor ons dit schilderij, ben er zo blij mee! Het matcht ook helemaal met onze kussentjes en de rest van de kleuren van ons interieur.

kamer5

Dit is een stekje van mijn pannenkoekenplant! Hij begint al aardig te groeien.

kamer7

Er ligt altijd wel een boek in de woonkamer. Heerlijk om te lezen op de bank onder een kleedje! Het kleed is trouwens de Muuto Loom Throw deken, via Misterdesign. Het is een heerlijk groot, warm kleed ontworpen door Simon Key Bertman. In een handomdraai creëer je weer een hele andere sfeer, afhankelijk van hoe je hem vouwt of neerlegt. Bij ons ligt ‘ie nu standaard op de bank, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook op bed leggen.

kamer6

Kaarsjes kunnen niet ontbreken tijdens deze donkere dagen! Ik heb ze bijna iedere dag aan, zo gezellig!

Nu de kerstboom nog en dan is het helemaal gezellig :-)

Heb jij jouw zithoek ook helemaal winterproof gemaakt? 

Liefs,
Tedje

In samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 11 december 2017 / 10:31

  Ahh wat een gezelligheid! Ik heb mijn hoekje niet echt winterproof gemaakt, maar wel herfstproof met nieuwe kussentjes etc. Ik vind je plantjes heel leuk!

  • Tedje
   Auteur
   11 december 2017 / 10:51

   Ah dat is toch ook super leuk! En ook wel een beetje winterproof, toch? ;-) Thanks, ben er zelf ook erg blij mee! En voor iemand die echt de slechtste plantenmoeder ooit is (heb al heel wat plantjes laten sneuvelen), gaat het nu best goed met mijn plantjes!

  • Tedje
   Auteur
   11 december 2017 / 10:51

   Ah, leuk! :-) Ik kan uit mijn grote pannenkoekenplant ook alweer bijna een stekje halen!

 2. 11 december 2017 / 15:55

  Ik woon nog bij mijn ouders, dus beneden heb ik niet zoveel kunnen veranderen. Boven op mijn kamer is het wel een stuk gezelliger geworden! Ik heb lichtjes opgehangen, een donkerrood kussentje en een heerlijk kleed op mijn bed gelegd. Ook heb ik hier en daar wat leuke kerstspulletjes staan.

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2017 / 12:34

   Oh, dat klinkt super gezellig Quinty!

 3. Nienke
  11 december 2017 / 16:54

  Leuk hoe je dat zo gedaan hebt. Ik vind je gele kussen erg leuk. Het breekt de rest van de kleuren waardoor het een wat warmer effect krijgt.

  • Tedje
   Auteur
   12 december 2017 / 12:35

   Nou, dat vond ik nu ook! Thanks voor het compliment! Eerst lagen er alleen kleurloze kussens op de bank met wit en donkerblauw, maar dat gele maakt het toch een stuk gezelliger!

 4. 11 december 2017 / 16:57

  Wat een leuk hoekje zeg, ik vind die planten wel erg schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *