Vakantie fotoboek van Pixum

Vakantie fotoboek van Pixum

Weet je wat ik jammer vind aan de digitale camera? Je laat je foto’s eigenlijk nooit meer afdrukken. Vroeger moest je wel je fotorolletje laten ontwikkelen, want toen ging het niet anders namelijk. Nu laat ik eigenlijk altijd mijn foto’s op mijn computer staan. En dat is eeuwig zonde! Wat is er nu leuker dan een fotoboek doorbladeren en terugdenken aan die mooie tijden op vakantie?

Nou, niks eigenlijk! Ik heb via Pixum.nl een fotoboek gemaakt van afgelopen zomervakantie. Je gaat naar hun website, je installeert de software op je computer en je stelt zo je eigen fotoboek samen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten formaten, verschillende soorten papier en omslag.
Ik heb zelf gekozen voor  een 21 x 21 cm, vierkant fotoboek te maken met 34 pagina’s en een harde omslag. Dit kost bij elkaar net geen 30 euro. Je kunt in totaal 96 pagina’s laten afdrukken in welk formaat je maar wil.

Zo komt het boek bij je in de brievenbus. Ik maakte het boek op een dinsdagavond en ik ontving het zaterdag in de bus.

Als je het boek eruit haalt, zit het nog in een plastic folie.

Zonder folie. Mooie kwaliteit zeg! Dat was het eerste dat me opviel. Oke, de foto’s die erin staan heb ik wel met een spiegelreflex gemaakt, hou daar wel rekening mee!

De achterkant van het boek.

Je kunt zelfs de rug laten bedrukken! Handig voor in je boekenkast, dan weet je zo welk boek je nodig hebt!

Je kunt de foto’s plaatsen zoals je het zelf wil. Een grote foto op een pagina met een onderschrift tot 13 foto’s op één pagina.

Ik heb ervoor gekozen om het rustig te houden qua tekst erbij, die kun je er dus ook zelf bijvoegen!  Je kunt ook foto’s over de gehele pagina toevoegen, dus zonder witranden. Ik heb er telkens voor gekozen om één, twee of drie afbeeldingen per bladzijde te gebruiken.

Als je je fotoboek hebt samengesteld en betaald, ontvang je een bevestingsmail. Je zult maximaal 5 dagen later je boek ontvangen.

Ik vind het fotoboek er echt super uitzien! Mooie kwaliteit papier (je kunt er ook voor kiezen om speciaal fotopapier te gebruiken, dan wordt het wel wat duurder), en een mooie harde kaft! Het is helemaal niet moeilijk om foto’s in te voegen en je eigen album te maken, en dan ziet het er al super chic en professioneel uit. Ik wil je wel een tip geven: maak van te voren een apart mapje aan met alle foto’s die je in je album wil hebben. Is handiger dan telkens foto’s selecteren in het Pixum programma!

Je kunt het zo gek maken als je maar wil. Wil je veel foto’s op een pagina? Wil je één foto per pagina op mooi fotopapier? Een schrift cover? Een harde cover? 96 pagina’s? Groot, klein, vierkant, panorama? Alles kan! En je hebt het allemaal zelf in de hand, en het is ook nog eens leuk om te puzzelen met je foto’s!
Ga aan de slag met je eigen fotoboek maken op Pixum.nl!

Maak jij wel eens fotoboeken? 

Liefs van Tedje

Volg:

26 Reacties

 1. 19 september 2012 / 07:28

  Wauw, gaaf! Ik wilde er ook één laten maken maar wist niet waarover.

 2. 19 september 2012 / 09:30

  heel mooi boek, en wauw die foto’ s:)

 3. 19 september 2012 / 09:46

  Mooi boek zo, met al die vakantie foto’s!

 4. 19 september 2012 / 09:53

  Ja, ik heb ook zo’n boek van pixum met foto’s van mijn bruiloft en ben er erg tevreden over! Mooie foto’s heb je gebruikt voor het boek!

 5. 19 september 2012 / 09:58

  Ziet er echt cool uit. Handig. Mooie foto´s en boek.
  Love,

 6. 19 september 2012 / 10:47

  Wauw erg mooi! ik heb pas ook een fotoboek bij Pixum laten maken en ben heel tevreden!

 7. 19 september 2012 / 10:49

  Ziet er mooi uit! Ik vind het zelf nog steeds het leukste om mijn foto’s gewoon in te plakken in een fotoboek, daar kun je echt alle kanten mee uit!

 8. 19 september 2012 / 11:01

  Aah, wat een super mooi boek heb je ervan gemaakt!

 9. 19 september 2012 / 12:39

  ik heb er ook een laten make, die van jou ziet er erg mooi uit!

 10. 19 september 2012 / 13:02

  Ik heb ook een fotoboek van pixum. Ze zijn zo leuk en goed van kwaliteit.
  Liefs, xxx

 11. 19 september 2012 / 15:02

  Leuk! Ik mag ook een fotoboek laten maken! Ik twijfel alleen of ik ’t van mijn vakantie wil doen, want die foto’s zijn van niet zulk goede kwaliteit :)

 12. 19 september 2012 / 17:28

  Fotoboeken zijn echt heel leuk om te zien, die van jou is ook mooi geworden! Ik heb pas foto’s besteld bij Pixum en ik ben heel tevreden, maar fotoboeken zijn er in ons huis alleen nog maar van Albelli.

 13. Joyce
  19 september 2012 / 17:35

  Ziet er heel leuk en mooi uit!

 14. Amber
  19 september 2012 / 17:47

  Wat een mooi boek!
  Ik vind het altijd zo ingewikkeld, werkt Pixum makkelijk?
  x

  • Tedje
   Auteur
   19 september 2012 / 18:34

   Jaa heel makkelijk! Je downloadt de software en je kunt zo al je foto’s uploaden. En je kunt de pagina indeling helemaal zelf bepalen!

 15. Bo
  19 september 2012 / 18:37

  Ziet er mooi uit!

 16. 19 september 2012 / 20:08

  Oh my, geweldige pictures! Mooie fotokwaliteit ook weer, love Pixum, altijd een goede service!

 17. 20 september 2012 / 00:35

  Wat een mooi boekje! Ik hou ervan om na de vakantie een fotoboekje te maken, gewoon nog even met je gedachten terug bij je vakantie :-)

 18. 26 september 2012 / 09:00

  Mooihoor, ik maak regelmatig foto boekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *