Daar is ‘ie dan eindelijk: vakantievideo Kefalonia 2017

SAM_9024

Ja, I know, het komt een beetje uit de lucht gevallen zo vlak voor Kerst, maar hier is ‘ie dan eindelijk: de vakantievideo van Kefalonia! Afgelopen september gingen mijn vriend en ik naar het Griekse eiland Kefalonia en vorige week vond ik éindelijk tijd om de video te monteren. 

Meestal monteer ik onze vakantievideo’s meteen nadat we op vakantie zijn geweest, maar afgelopen jaar schoof ik het maar steeds voor me uit. Afgelopen week was de woonkamer in beslag genomen door mijn vriend en zijn vrienden en wilde ik eigenlijk in bed een film op Netflix kijken. Maar toen dacht ik: nee, ik ga de video monteren! En zo zat ik tot half 1 ’s nachts te editen. Juist. Ik ben geen prof (lees: dit is de derde vakantievideo die ik monteer), maar ik vind het wel leuk om te doen. En zie daar, onze vakantievideo was klaar!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik weet in ieder geval één ding zeker: met dit koude weer heeft deze video ervoor gezorgd dat ik terug wil naar dit prachtige eiland.

https://youtu.be/tFWm9bzdD4w

Klik hier om de vakantievideo van Kreta te bekijken en klik hier voor de video van Zakynthos. En mocht je benieuwd zijn naar tips voor op Kefalonia, moet je hier wezen!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   18 december 2017 / 11:47

   Ah, dankjewel! :-) Vind hem zelf ook wel leuk geworden!

 1. Maaike
  18 december 2017 / 18:34

  Wat leuk om een video te maken van je vakantie! Het ziet er alleemaal prachtig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *