Valencia, here I come!

Valencia, here I come!

Hola! Als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk aangekomen in het prachtige Valencia. Daar ga ik, samen met mijn tutorgroep van school, 5 dagen vertoeven! Het vliegtuig is om 7 uur (’s ochtends!) vertrokken vanaf Weeze (Duitsland). 

We weten nog niet precies wat we allemaal gaan doen daar, maar ik weet wel dat ik een koffer vol heb met jurkjes, shorts, hemdjes, rokjes, bikini’s en slippertjes. Er moet ook gewerkt worden voor school, maar dat betekent niet dat we niet mogen genieten van het mooie weer! Het kwik stijgt elke dag naar een graad of 24 (geeft ‘ie online aan). Niet verkeerd dus!

Het is de bedoeling dat we de stad Valencia in kaart gaan brengen. We moeten de stad laten zien, dit doen we met behulp van een camera. Ik heb ook mijn spiegelreflex bij me, dus er gaan ook mooie plaatjes geschoten worden!

Ook gaan we heerlijk genieten van het lekkere eten (tapas!) en natuurlijk van de sangria. Ik heb er zin in! Woensdag vliegen we weer terug. Ik ga proberen om af en toe de comments te checken en misschien een korte update te plaatsen, maar ik weet niet hoe het daar zit met internet en/of wifi! Even afwachten dus.

Ik heb artikelen tot en met dinsdag ingepland, dus jullie kunnen gewoon iedere dag op Teddlicious terecht voor jullie dagelijkse behoefte aan leesvoer en plaatjes!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 19 mei 2012 / 13:24

  Leuk, dat zijn nog eens fijne tripjes met school. Veel plezier!

 2. 19 mei 2012 / 13:51

  Aaaah dat klinkt heerlijk! Jaloers haha. Veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto’s. :)

 3. 19 mei 2012 / 13:53

  Aaahh, Valencia! I love it! Ik ben er vorig jaar geweest; wat een prachtige stad zeg! Geniet ervan!

 4. 19 mei 2012 / 17:05

  Ah ik ben jaloers! Ik heb daar gewoond en vind het een pracht stad. Wat een leuke opdracht trouwens!

  Ik weet niet of je dit nog leest, maar vergeet vooral niet Barrio del Carmen te bezoeken. Daar zijn echt de leukste barretjes en is de oudste wijk! Dat is overigens vlakbij de derde foto, plaza de la virgen.

 5. 19 mei 2012 / 18:05

  Je moet werken maarja.. Het is wel een leuke omgeving :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *