Vaseline Spray & Go

Vaseline Spray & Go

 photo IMG_4833a.jpg

Bodylotions, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Sommige bodylotions zijn niet voedend genoeg voor mijn huid, in andere lotions zit teveel parfum die ik de hele dag nog ruik en bovendien kost het ook heel veel tijd. Er staat dan wel tegenover dat je huid goed verzorgd is je een lekker verwenmomentje hebt. Nu heeft Vaseline iets bedacht dat super handig is: een bodylotion in sprayvorm. Waarom was dit nog niet eerder op de markt?

Ik heb een vrij droge huid, dus de dikste bodybutters trekken vrij snel in mijn huid. Er zijn natuurlijk ook veel mensen met een vettere huid die helemaal niet zitten te wachten op een vette crème die niet intrekt.

Heb je haast? Geen zin om lang te wachten voordat je bodylotion is ingetrokken (niets is zo vervelend als wachten totdat je lotion is ingetrokken voordat je je kunt aankleden. Met glibberige benen in je spijkerbroek, ehw!)? Misschien is de Vaseline Spray & Go Body Moisturizer wel iets voor jou. Vaseline belooft dat de spray snel intrekt en dat je huid daarna weer als normaal aanvoelt, maar dan natuurlijk een stuk verzorgder.

In de Vaseline Spray & Go flacons zit 190ml en kosten €6,89 per stuk. Ze zijn in drie geuren verkrijgbaar: aloe fresh, essential moisture en cocoa radiant.

De aloe fresh variant ruikt lekker fris en schoon. De essential moisture ruikt typisch naar lotion en bevat haverextract voor de gevoelige huid. Cocoa radiant is voor de chocolade addicts onder ons. Deze geur ruikt warm en zoetig en licht naar chocolade. Persoonlijk vind ik deze niet zo lekker.

Hoe werkt het?

 photo IMG_4834a.jpg

Dicht

 photo IMG_4835a.jpg

Open

Een draaidop dus, erg makkelijk, want ik raak doppen van flessen altijd kwijt. Het idee is dat je je in één beweging helemaal insprayt de Spray & Go Body Moisturizer. Daarna smeer je het uit over je lichaam. Let op! Houd de spray niet te ver weg van je lijf, want dan wordt de vloer waarop je staat een ijsbaan. Spray het product dus redelijk dicht op je huid. Zo gaat er ook geen spray verloren op je vloer. Je zou de spray ook eerst op je handen kunnen sprayen, maar dan is heel het effect weg van het lekker snel en handig sprayen. Ik ga dus gewoon voor optie 1: dicht op je lichaam sprayen en dat werkt prima.

 photo IMG_4836a.jpg

 photo IMG_4842a.jpg

De spray trekt inderdaad snel in mijn huid, maar mijn huid is dan ook niet helemaal ‘eerlijk’. Ik heb een droge huid dus mijn lichaam smacht om vocht op te nemen. Ik heb al wel op verschillende andere beautyblogs gelezen dat de spray bij hen ook goed intrekt, helemaal goed dus.

Ik ben erg enthousiast over deze vernieuwende producten van Vaseline. De spray is handig in gebruik, hygiënisch, trekt snel in, is verzorgend genoeg voor mijn huid in de zomer, plakt niet en ruikt lekker. Heb je een échte droge huid? Dan zal deze spray niet verzorgend genoeg zijn voor jou. Ze zijn wel lekker fris voor als het warm weer is.
Tip: zet de spray in de koelkast voor een nog verfrissender effect!

Hoe denk jij over deze Spray & Go Body Moisturizers van Vaseline?

Liefs van Tedje

Volg:

17 Reacties

 1. 14 augustus 2013 / 08:29

  Ik ben echt ontzettend benieuwd, hoopte stiekem dat jij m ook zou reviewen want dan weet ik ook hoe de bodylotion voor de droge huid is!

 2. 14 augustus 2013 / 09:31

  Ik heb hier en daar gelezen dat je moet oppassen in de badkamer met een gladde vloer na gebruik. Dat is voor mij een reden waarom ik deze niet koop. Ondanks de lovende woorden over het product an sich.

 3. 14 augustus 2013 / 10:09

  Klinkt goed, ben erg benieuwd naar dit product. :)

 4. 14 augustus 2013 / 10:10

  Ik hoor hier zo veel goeds over! Denk dat ik er toch maar éen ga aanschaffen!

 5. 14 augustus 2013 / 11:32

  Goh wat handig, ik wist helemaal niet dat ze nu ook een spray hebben. :D

 6. 14 augustus 2013 / 11:48

  Klinkt goed! Ik ben benieuwd naar de Aloe Vera variant

 7. 14 augustus 2013 / 12:27

  Ik heb de essential moisture :) Die vind ik heel fijn!

 8. 14 augustus 2013 / 12:45

  Lijken me erg fijn! Ik denk dat ik de aloë vera variant eens uit ga proberen.

 9. 14 augustus 2013 / 14:15

  Deze wil ik uit gaan proberen als mijn verzorgingsproductenstash wat kleiner is geworden, maar dat duurt nog even :)

 10. 14 augustus 2013 / 18:45

  Je hebt mij enthousiast gemaakt. Ik ga het zeker uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *