Verhuis update: impressie van de keuken

keuken-1

We wonen nu een aantal weken in ons appartement en alles begint steeds meer vorm te krijgen. Waar de keuken er eerst saai en leeg uitzag, wordt dit hoekje van ons huis ook steeds gezelliger! En dat komt mede door die gezellige en kleurrijke fruitschaal natuurlijk! 

De keuken is een plek waar ik graag kom. Ik vind het leuk om te koken en steeds wat anders uit te proberen. Omdat ik veel thuis werk, ben ik vaak degene die alvast aan het eten begint. Helemaal niet erg, want ik vind het leuk om te doen! De keuken is voor mij een gezellige plek waar je ook met twee mensen makkelijk kan staan om samen te koken. Mijn aanrechtblad is niet heel groot, maar net groot genoeg! Als we veel afwas hebben (want we hebben geen vaatwasser), staat het aanrecht wel snel vol, daarom wassen we iedere dag af. Ik vind het namelijk fijn als het aanrecht lekker opgeruimd is, met plaats voor een aantal eyecatchers.

keuken-3keuken-2

Naast mijn mooie waterkoker van Kenwood is een echte eyecatcher in de keuken de fruitschaal Menu Norm Wire Bowl van het Deense merk Menu Design. Deze rastervormige, ronde schaal is ontworpen om fruit in te bewaren, maar je kunt hem natuurlijk ook op andere manieren gebruiken. Zo kun je hem ook in de woonkamer zetten om tijdschriften of andere kleine dingen in op te bergen.

keuken-4 keuken-5

Design fruitschaal

Ik heb de koperen schaal, maar de Design schalen zijn nog in zes andere varianten verkrijgbaar: chroom, messing, metaal of een poedercoating in het oudroze, mosgroen, zwart of wit. De fruitschaal is ontworpen door Norm Architecten en ik vind hem echt heel erg stijlvol en ook tijdloos. Ik gebruik hem nu als fruitschaal, maar ik vind het ook leuk om hem af en toe in de woonkamer in mijn vensterbank te zetten, zoals hierboven op de foto. Ik heb ruime vensterbanken en het liefst verander ik de inrichting ervan iedere dag. Behalve dan mijn rode kussentjes in de hoek, want dat is mijn favoriete plek van het huis, waar ik vaak zit te lezen.

Wat vind jij van onze keuken? 

Liefs,
Tedje

Dit is een gesponsord artikel. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 15:46

  Wat leuk om te zien. Aangezien wij ook net verhuisd zijn weet ik precies wat je bedoelt! Overigens zijn wij nog op zoek naar een mooie fruitschaal, wat toevallig haha! Ik vind deze heel erg mooi. :)

  • Tedje
   Auteur
   1 februari 2017 / 16:32

   Oh, wat toevallig! Nou, deze is in ieder geval een échte eyecatcher! Lekker stijlvol en tijdloos :-)

 2. 1 februari 2017 / 15:55

  Wat een leuke keuken heb je. Ik hou van de stijl die je nu hebt.

  • Tedje
   Auteur
   2 februari 2017 / 09:51

   Dankjewel Manon, leuk om te horen!

 3. 2 februari 2017 / 15:01

  Kunnen jullie met twee tegelijk in de keuken bezig zijn?! Mijn vriend en ik kunnen daar niet tegen, haha! De ene kookt, de andere wacht totdat het eten klaar is. :’D

  • Tedje
   Auteur
   2 februari 2017 / 15:30

   Hahaha, ja dat gaat best goed eigenlijk :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *