Verhuis update: nieuwe salontafels van Zuiver

zuiver-4

Met Kerstmis hebben we voor het eerst geslapen in ons appartement en alles begint al steeds meer vorm te krijgen! Hier en daar moeten nog wel lampen worden opgehangen en ik ben nog op zoek naar een mooie kast voor in de kamer, maar het tv-hoekje is al zo goed als af. En zéker met de nieuwe salontafels van Zuiver die er nu staan! 

zuiver-2

Ik was nog op zoek naar een leuke salontafel voor bij de bank. Ik had in mijn achterhoofd wel het idee om meerdere tafeltjes weg te zetten, want dan kun je ze ook op meerdere manieren gebruiken. Als er bezoek komt, zet je er bijvoorbeeld twee of drie neer (extra veel plek voor food and drinks!) en als je maar met z’n tweetjes bent, voldoet een tafeltje ook. Kun je die andere weer ergens anders in je huis zetten!

Stijlvolle bijzettafels

De tafeltjes zijn dus van het merk Zuiver, een merk dat ik vaak voorbij zie komen sinds we samen zijn gaan wonen en dus meer bezig ben met interieur. Het gaat om de OSB Salontafel en de OSB Bijzettafel. Super leuk zo, die twee tafeltjes naast elkaar! Je kunt ervoor kiezen om ze echt naast elkaar te zetten, maar ik vind het wel leuk als de kleine een beetje onder de grote is geschoven. De tafels zijn trouwens super makkelijk in elkaar te zetten. Zelfs ik kan het! En dat wil wat zeggen, want ik ben echt een complete kluns als het gaat om meubelstukken in elkaar zetten. De poten klik je er als het ware onder et voilà, je tafels staan! De tafels, die trouwens super leuke witte poten hebben (vind je niet?), zijn erg stevig en kan je dus ook gerust op een kleed zetten.

zuiver-5

Tafeltje voor de bank, tafeltje naast de bank.. Ik vind het heel leuk om af en toe wat af te wisselen en dat kan natuurlijk super goed als je twee tafels hebt. Hier heb ik een van de Design tafels bijvoorbeeld naast de bank gezet. De poten kun je gemakkelijk inklappen, waardoor je hem nog makkelijker kunt verplaatsen!

zuiver-6

Het blad van de Zuiver tafels is lekker groot, waardoor je er (naast een kop thee en een trommel koekjes, of een glas wijn en hapjes natuurlijk) ook nog leuke accessoires op kunt zetten, zoals kaarsen of planten. De tafels kun je heel goed bij je bank neerzetten, zoals ik nu heb gedaan, maar ik overweeg ook nog om ze in de slaapkamer te zetten. Heel leuk om daar een gezellig hoekje te maken met kaarsen en accessoires.

zuiver-3

Wat vind jij van mijn nieuwe tafeltjes?

Liefs, Tedje

Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *