Verhuisupdate: inspiratie gezocht!

inspiratie

De verhuizing komt steeds dichterbij! 19 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe appartement en mijn vriend en ik zijn volop bezig met meubels shoppen en inspiratie opdoen. De meeste grote meubels hebben we al wel gekocht, maar ook heel belangrijk (en misschien nog wel het leukste): de details en accessoires! En hiervoor kan ik wel wat inspiratie gebruiken… 

De grote meubels zijn gekocht: de bank, de eettafel en de stoelen, maar hiermee maak je je appartement natuurlijk niet gezellig. Daar moeten leuke details en accessoires voor zorgen! Een site waar ik graag op kijk voor inspiratie is The Style Box. Deze blog staat bomvol met inspiratie op het gebied van wonen en interieur! Heel fijn, want ik kan wel wat inspiratie gebruiken. Op de woonboulevard zie ik namelijk zoveel dingen, dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien.

inspiratie-bankWoonkamer

Ons interieur wordt wit, zwart en grijs en bovenstaande plaatjes passen hier perfect bij! Onze bank wordt donkergrijs en we hebben ook een grijs vloerkleed. Accessoires als kussentjes en fijne dekens gaan er zéker komen, want dat ziet er gewoon heel gezellig en huiselijk uit. En ik denk dat ik voor iets meer kleur ga in deze accessoires, anders wordt het wel heel clean. Ik vind het trouwens echt heerlijk om woonkamer inspiratie op te doen en plaatjes bij elkaar te verzamelen die ik mooi vind. Niet alleen leuk, maar ook heel handig om een beeld te vormen van wat je mooi vindt!

zitje-vensterbank

Vensterbank

Een van de leuke dingen aan ons appartement is dat we een zitje kunnen creëeren in de vensterbank. Love it! Heerlijk om daar wat kussentjes neer te leggen met een dekentje en als decoratie mooie tijdschriften en bloemen. Heel fijn om lekker te lezen, maar een mooie bijkomstigheid is dat ik daar ook perfecte foto’s kan maken voor mijn blog. Twee vliegen in één klap. Of eigenlijk drie, want het ziet er ook nog eens super leuk uit.

kantoor

Kantoor

In ons nieuwe appartement hebben we twee slaapkamers. Eentje daarvan wordt mijn kantoor, joehoe! Er komt een wit hoekbureau in te staan en verder wil ik hier mijn boekenkast ook wegzetten. Het moet natuurlijk wel een beetje een sfeervolle ruimte worden, daarom wil ik hier ook mijn posters van Desenio ophangen. Het droomplaatje is natuurlijk dat er ook ooit nog eens een grote Mac komt te staan… Maar dat zijn plannen voor later, haha!

Ik heb in ieder geval héél veel zin in de verhuizing en ik kan niet wachten totdat ik alles mooi kan gaan inrichten en aankleden. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van alle vorderingen…

Liefs,
Tedje

Bronnen: designattractor.com – Mydeerartshop.nl – blog.aprilandmay.com – bobedre.dk – elisabethheier.blogspot.co.uk – decor8blog.com

Dit is een gesponsord artikel 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 14 december 2016 / 08:01

  In onze outletstore (The Basement) hebben we nog leuke dingetjes staan hoor!

 2. 14 december 2016 / 09:03

  Ziet er mooi uit hoor! Ik ben ook een beetje van mijn kleurenbubbel richting grijs/wit aan het gaan, zo lekker rustig :) Waar hebben jullie je bank gekocht? Wij zijn naarstig op zoek!

  • Tedje
   Auteur
   14 december 2016 / 09:49

   Wij hebben onze bank gekocht bij Trendhopper! Het is de Rennes bank, maar die hebben ze volgens mij alleen in Eindhoven! Want toen we bij de Trendhopper in Heerlen waren, hadden ze hem niet. Succes met het zoeken van een bank!

  • Tedje
   Auteur
   14 december 2016 / 11:13

   Haha, ik ook! Kan niet wachten om alles te gaan inrichten :-)

 3. 14 december 2016 / 19:01

  Leuke inspiratie. Ik denk dat ik het lastig ga vinden om mijn huisje in te gaan richten want ik vind veel stijlen leuk haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *