Verhuisupdate: nieuwe posters van Desenio

desenio-3

Voor onze verhuizing hebben al wat meubels gekocht en bij elkaar verzameld, maar nadenken over de decoratie is natuurlijk ook heel leuk! Eerder schreef ik al over posters van Desenio, maar bij een nieuw huis horen nieuwe posters! 

In mijn persoonlijke update konden jullie het al lezen: mijn vriend en ik hebben een appartement gevonden in Maastricht! 19 december krijgen we de sleutel en daarna kunnen we ons appartement gaan inrichten. desenio-posters-1

Deze posters bestelde ik de vorige keer, en deze komen op mijn kantoor te hangen of te staan. Het &-teken is helemaal in stijl met mijn werk als blogger en freelance content writer natuurlijk! De twee grote witte lijsten zijn 30x40cm en de kleine in het midden is 21x30cm.

desenio-1desenio-2

Slaapkamer

Dit is een nieuwe lijst! Een wat grotere deze keer, want deze wil ik op de slaapkamer hangen. Deze zwarte houten lijst is 50x70cm en ik heb gekozen voor een mooie afbeelding van de Eiffeltoren. Ik heb de posters trouwens samen uitgezocht met mijn vriend. En dat was nog moeilijker dan gedacht, want er zijn zó veel leuke posters bij Desenio! Voor de slaapkamer gingen we dus voor deze poster van Parijs, omdat we daar vorig jaar samen zijn geweest. De lijst kost €24,36 en de poster kost €26.

desenio-3

Keuken

In de keuken hebben we ook ruimte om dingen aan de muur te hangen. We kozen voor twee zwarte lijsten van 30x40cm met daarin posters die helemaal in de keuken passen! Bon appétit en een afbeelding van The Butchers Beef Cuts. Ik zie deze afbeelding ook vaak in restaurants op muren gekrijt en dat vind ik altijd heel erg cool! De lijsten kosten €13,72 per stuk en de posters €11 (Bon apetit) en €14 (Beef cuts). Ben jij op zoek naar leuke posters voor in je interieur? Neem dan zeker een kijkje bij Desenio en vind je favoriete poster. De posters zijn ook van goede kwaliteit: lekker dik en stevig!

desenio-8desenio-5 desenio-6 desenio-7

Fotowand

Je hoeft posters natuurlijk niet per se in te lijsten. Ook leuk: maak een mooie fotowand met posters! Ik heb een aantal hele leuke posters bij elkaar verzameld en ze vervolgens met washitape aan de muur geplakt. Het is leuk dat de posters verschillen van maat, daardoor krijg je een speels effect. Ik heb gekozen voor kleine posters (13x18cm) die €3 kosten en iets grotere posters van 21x30cm. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €6. Ben je je combinatie beu? Dan heb je de posters zo omgewisseld en in een andere opstelling geplakt!

desenio-posters-3

Kortingscode van Desenio

In samenwerking met Desenio heb ik iets super leuks voor jullie! Van 29 november (vandaag) tot en met 1 december krijg je met de kortingscode teddlicious25 25% korting op je bestelling bij Desenio! Heel leuk als je nog een cadeautje nodig hebt voor Sinterklaas of kerst, of gewoon om jezelf cadeau te doen natuurlijk.

En, wat vind jij van mijn nieuwe posters?

Liefs van Tedje

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Desenio. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 29 november 2016 / 10:01

  Heel leuk! Leuk dat jullie nu ook echt lekker alles naar eigen smaak kunnen gaan doen. Wij gaan binnenkort ook verhuizen en dan heb ik mezelf een poster van Wright Kitchen beloofd voor in de nieuwe keuken. Maar die ‘butcher’s cut’ is eigenlijk ook wel een heel goed idee!

  • Tedje
   Auteur
   29 november 2016 / 10:40

   Ah, leuk dat jullie ook gaan verhuizen! Je hebt die Butcher’s Cut ook in heel veel verschillende uitvoeringen op Desenio trouwens. Dus mocht je het leuk vinden, vergeet vooral niet gebruik te maken van de kortingscode!

 2. 29 november 2016 / 10:57

  Super leuke posters! Vind het vooral leuk dat ze zo minimalistisch zijn, sommige hebben alleen een beetje tekst. Staat super chique :)

 3. 29 november 2016 / 15:14

  Oooh, wat leuk om zo’n wandje te maken! Ziet er zo sfeervol uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *