Verhuisupdate: sneak peek van de slaapkamer

1

Vanaf half december wonen we in ons nieuwe appartement en alles begint steeds meer vorm te krijgen. Zo ook de slaapkamer! We hebben een nieuw bed, nieuwe nachtkastjes en allemaal leuke accessoires om de slaapkamer iets gezelliger te maken. Kijk je mee? 

10

California King Bed

Dit is ons nieuwe bed! Hij is 1.80m breed en dat is echt super fijn. We waren 1.40m gewend, dus dan is dit ineens een kingsize formaat. In het begin gebruikten we de vensterbank als nachtkastjes, maar nu staat er aan iedere kant een leuk bijzettafeltje. Niet echt een kastje, maar ik vond dit erg leuk staan! Kan toch prima, bijzettafels als nachtkastje? Het tafeltje heeft een opstaande rand en een wit blad met houten poten. Het blad is groot genoeg om er een lampje op te zetten en er een boek naast te leggen.

26

I like the flowers

Ik had een bos tulpen gekocht en ik dacht ineens: hoe leuk is het om twee tulpen uit het te halen en in deze vaasjes te doen? Dat geeft wat kleur aan je slaapkamer en staat bovendien ook nog eens super gezellig.

3458

Cosy blankets

Naast het bed bevindt zich een kleine inham in de muur. Tot nu toe was dat een kale hoek, maar ik heb er nu deze leuke mand neergezet! In de mand stopte ik twee fijne plaids en ik zette er twee schilderijen op. De mand ga ik denk ik ook eens een tijdje in de woonkamer zetten, want daar past hij natuurlijk ook erg goed.

119

Aan de overkant van het bed staat onze kast mét spiegels, waar ik super blij mee ben. Voor de vuile was heb ik twee waszakken: eentje voor witte kleding en eentje voor zwarte kleding. In het washok staat nog een oude wasmand waar ik gekleurd goed in doe, maar het duurt altijd wel even voordat die mand vol is. In de winter draag ik namelijk voornamelijk zwart ;-)

Project slaapkamer is nu dus ook helemaal klaar! Er moet alleen nog één klein dingetje gebeuren: mijn wereldkaartposter moet nog opgehangen worden! Maar ik weet nog niet zo goed aan welke muur ik dit wil, maar dat komt nog wel!

12

Op de foto’s

Bed – Beter Bed
Dekbedovertrek – HEMA
Nachtkasjes – Kwantum
Lampje – Fatboy
Vaasjes – Kwantum
Kledingkast – IKEA
Schilderijen – Desenio
Mand met houten deksel – Kwantum
Plaids in de mand – HEMA en Kwantum
Plaid op het bed – Long Island Living
Waszakken – Kwantum

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Kwantum 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 08:05

  Wat ziet jullie slaapkamer er mooi uit! Rustig maar ook met prachtige details!

  • Tedje
   Auteur
   15 februari 2017 / 16:37

   Dankjewel Romy! Ja, we wilden het graag rustig houden inderdaad :-)

 2. Jeanne
  14 februari 2017 / 12:08

  Ik kan niet wachten om alles te bewonderen 2 maart denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *