Verlanglijst tip: kerst body butters van The Body Shop 2017

the body shop-kerst 2017 5

De feestmaand komt eraan, tijd om je verlanglijstje in orde te maken. Weet je niet goed wat je erop moet zetten? Een body butter van The Body Shop is áltijd goed! Ik laat je vandaag de drie body butters uit de kerstcollectie zien. 

the body shop-kerst 2017 1the body shop-kerst 2017 3

Frosted Berries Body Butter

Deze body butter is verrijkt met de geur van zoete rode bessen, vanille, witte bloemen en cranberry. Een frisse, zoete en fruitige geur. Zoals je gewend bent van The Body Shop zijn alle body butters weer lekker zacht en romig van structuur en smeren heerlijk.

the body shop-kerst 2017 4

Vanilla Chai Body Butter

Vanille liefhebbers opgelet! Deze body butter is echt iets voor jou als je van romige vanille en warme kruiden houdt. Heerlijk voor op de koude dagen wanneer je huid extra behoefte heeft aan hydratatie.

the body shop-kerst 2017 3

Frosted Plum Body Butter

De Frosted Plum body butter heeft als een van de belangrijkste ingrediënten: pruimen uit Turkije. Verder is de geur ook bloemig en zoet. Smeer je na het douchen of badderen in met deze lekkere body butter en trek daarna je pyjama aan, plof op de bank en kom er niet meer van af!

Eerlijk is eerlijk, de body butters van The Body Shop zijn altijd heerlijk! Mijn droge huid heeft altijd behoefte aan dikke body butters, dus ik gebruik deze dan ook erg graag. Wel probeer ik mijn armen te vermijden, in verband met mijn eczeem en open wondjes. Dat is minder prettig, maar op mijn benen vind ik het heerlijk!

the body shop-kerst 2017 6

De body butters van The Body Shop kosten €17 per stuk en bevatten 200ml. Liever een kleinere variant? Voor 50ml betaal je €6. Een leuk cadeau voor in de schoen of onder de boom! Tip: Ik zag net dat The Body Shop 40% korting geeft op geselecteerde producten vanwege Black Friday! En deze korting geldt ook voor de kerst body butters. Dus mocht je ze willen in slaan… Sla je slag! De korting geldt online en in de winkels en loopt tot 27 november.

Welke geur is jouw favoriet? 

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 24 november 2017 / 14:32

    Oeh, Vanilla Chai heb ik stiekem nog van vorig jaar! Van de Frosted Plum-scrub heb ik volgens mij een staaltje gehad en die vond ik écht te zoet. Deed verder wel erg goed z’n werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *