Verslag: Beautygloss Party 2

Verslag: Beautygloss Party 2

Gisteren organiseerde Mascha van Beautygloss voor de tweede keer een Beautygloss Party. Een feestje voor beautyliefhebbers, sounds good! Ik was erbij, en ik vertel jullie alles!

Zaterdagochtend 21 april. Om 6.30 ging mijn wekker. Mijn planning was om de bus om 5 over 8 te pakken. Anderhalf uur tijd om op te staan, te ontbijten, aan te kleden, mijn make-up te doen en naar de bus te lopen. Prima plan! Alles ging zoals gepland en ik pakte de bus om 5 over 8. Om 8.55 zat ik in de Fyra richting Amsterdam. Ruim een uur later stond ik voor de Starbucks te wachten op Danique, Yara en Geanne. Toen iedereen arriveerde, liepen we de Starbucks binnen (waar mijn naam voor de eerste keer goed werd geschreven, woehoe!) om koffie te drinken.

Rond kwart voor 11 liepen we richting de Beurs van Berlage, daar werd de Beautygloss Party gehouden. We waren er vroeg bij, de rij was nog helemaal niet lang! Gelukkig maar dat we zo vroeg hadden afgesproken. Het was erg koud buiten, het regende ook af en toe. Gelukkig hadden we parapluutjes meegenomen!

Heerlijke cupcake!

Zo werden de cupcakes geserveerd, handig!

Om kwart over 12 (een kwartier later dan aangekondigd), begon de rij in beweging te komen. Rond half 1 waren we dan echt binnen: het feest kon beginnen! Bij binnenkomst lieten we onze jassen ophangen bij de garderobe en kregen we drie bonnetjes uitgedeeld: één voor een cupcake, één voor een zakje Bugles en één voor een zakje naturel chips. We nuttigden gelijk een cupcake, wat waren die heerlijk!

Bij Sally Hansen kon je je nagels laten lakken.

Make-upjes bij Rimmel. 

Prachtige nagellakjes van Inglot. 

Heaven bij Inglot!

De Beurs van Berlage is een prachtige locatie, het was ook allemaal erg mooi aangekleed. Aan de zijkanten stonden overal stands, van onder andere Hannah, Enchantra, Inglot, Rimmel London, Lush, Josh V, ByBeautygloss, Glossybox en My New Bag.

Yara, Danique en Geanne.

We gingen met zijn vieren gelijk naar Enchantra, ik kocht daar het prachtige Sleek Storm palette. Daarover binnenkort meer!

Gezellig met z’n viertjes!

Leuke band: Hello April. 

Josh V van Modemeisjes!

Mascha en Josh V. Bron foto: Danique

Mascha en Josh V 

Net voor half 2 trad er een super leuke band op: Hello April. Josh V verscheen daarna op het podium om Mascha aan te kondigen. Mascha zou eigenlijk om 1 uur de opening al doen, iedereen stond dus al een half uur een beetje te wachten bij het podium. Verbeterpuntje voor volgend jaar!

Hup, op de foto met Josh V! 

Na de officiële opening liepen we wat rond, maar overal was het eigenlijk hartstikke druk. We haalden onze zakjes chips op en we kregen ook nog een blikje energydrink. Die hebben we op ons gemak even opgegeten. We gingen ook nog op de foto met Josh V!

Sfeerimpressie, wow veel mensen!

Jippie! Kaartjes voor de Inglot workshop!

Samen met Danique, wachten op de workshop van Nikkie! Bron foto: Danique

We wilden onze haren graag laten doen bij Remmington, maar daar stond een rij van hier tot Tokio. Daarna liepen we naar boven, daar werden workshops van Inglot gegeven door Nikkie Tutorials! Wij wilden dat heel erg graag dus we gingen daar maar in de rij staan. De gang was erg smal voor alle meiden die er stonden te duwen, dat was een beetje minder. We wisten met zijn vieren een kaartje voor de workshop te bemachtigen en een half uur later zaten we op stoeltjes aandachtig te luisteren.

Op de foto met Nikkie! Bron foto: Danique

Nikkie legde ons uit hoe je het beste wenkbrauwen bij kunt tekenen, ze leerde ons hoe je moest shapen en ze vertelde hoe je het eenvoudigst een mooie ooglook kunt maken. Tussendoor was er de mogelijkheid om vragen te stellen. Ineens stopte Nikkie met praten en ze keek mij aan: ‘Hee, jij hebt een bekend hoofd!” Ik: ‘Wie? IK?’ Nikkie: ‘Ja!’ Haha dat was zo hilarisch. Ik heb Nikkie nog nooit eerder gezien, dus geen idee waar ze mij van kent. Na afloop van de workshop hebben we nog gauw een foto gemaakt!

Na de workshop van Nikkie hebben Geanne en ik nog een test laten doen bij Hannah, dat was ook erg grappig. Mijn vochtgehalte, mijn vetgehalte en mijn PH-waarde werden gemeten. Je vochtgehalte moet boven de 60 liggen, de mijne was 24, erg laag dus! Mijn vetgehalte is 9, terwijl die tussen de 30 en de 50 moet liggen. Mijn PH-waarde is 5. Die moet tussen de 4,5 en 5,5 liggen. Ik wist natuurlijk al dat mijn huid heel vochtarm is, ik heb namelijk een droge huid!

Alvast een klein voorproefje van de goodiebag! Bron foto: Danique

Toen we klaar waren met de huidtest was het al bijna 5 uur en we hadden het eigenlijk wel gezien. We haalden onze jassen op en namen een goodiebag mee (hierover later meer!!) Met Danique en Geanne heb ik nog een pizza gegeten in Amsterdam en daarna zijn we naar het station gelopen.

Ik wilde eigenlijk met de Fyra weer terug naar huis gaan, maar er was een vreselijk ongeluk gebeurd tussen Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal. Echt heel erg. Na veel vertraging kwam ik om 10 over 9 aan op station Breda.

Ik heb een erg leuke dag gehad met de meiden! Jammer dat het zo druk was en dat je niet echt de tijd had om overal rustig te kijken. Er stonden overal gewoon zulke lange rijen! Al met al was het een erg leuk dagje uit!

Liefs van Tedje

 

Volg:

28 Reacties

 1. 22 april 2012 / 08:38

  Leuk verslag meid! Vind het jammer dat ik er niet bij was. Nu hopen dat er volgens jaar weer een beautygloss party georganiseerd word!
  Liefs

 2. 22 april 2012 / 09:18

  Leuk verslag! heb toch wel spijt dat ik niet ben geweest, ach ja vorig jaar was het ook leuk haha :)

 3. 22 april 2012 / 09:28

  Bedankt voor het verslag :) heb er speciaal op gegoogeld omdat ik zelf niet ben kunnen gaan x

  • Tedje
   Auteur
   22 april 2012 / 23:04

   Graag gedaan! :) Aah jammer, volgend jaar misschien? X

 4. 22 april 2012 / 10:14

  Heel leuk verslag heb je geschreven!! Lijkt me toch wel leuk om een keer te gaan :-)

  • Tedje
   Auteur
   22 april 2012 / 23:04

   Zeker leuk om een keer meegemaakt te hebben!

 5. 22 april 2012 / 10:36

  Ik had ook graag willen gaan, en nu toch een klein beetje spijt dat ik niet gegaan ben deze keer. Vorige keer ben ik namelijk wel geweest. Jammer dat het nu weer zo druk was, en dat je nu weer zo lang moest wachten. Vorige keer hadden we hier ook al last van.

 6. 22 april 2012 / 10:36

  Aaaah het was zo gezellig met jullie! Echt een top dagje!

 7. 22 april 2012 / 13:03

  Ah wat tof joh! :D Je ziet er ook heel mooi uit met de roze blazer!

 8. 22 april 2012 / 14:12

  Klinkt echt superleuk! De foto’s zijn ook mooi geworden!

 9. 22 april 2012 / 14:13

  Wat een leuk verslag en foto’s. Wat een drukte daar, hihi. Fijn dat je het naar je zin hebt gehad!

  • Tedje
   Auteur
   22 april 2012 / 23:04

   Ik vond het ook superleuk Geanne! Leuk om je ontmoet te hebben. Merci!

 10. 22 april 2012 / 20:42

  Wauw klinkt als een geweldig dagje! Wat leuk dat je er zo van genoten hebt , zo te zien heeft Mascha het weer goed voor mekaar gekregen:) Ben benieuwd naar de GoodieBag!

 11. 22 april 2012 / 21:08

  super leuk verslag en wat een mooie fotos heb je gemaakt! en je blazer is zoo gaaf!! ook echt leuk dat jullie een workshop kregen van nikkie

 12. 23 april 2012 / 12:12

  Leuk verslag, ziet eruit alsof je het erg naar je zin hebt gehad! Wel jammer van de lange rijen overal, hoor er meer mensen over.

  • Tedje
   Auteur
   23 april 2012 / 20:49

   Lieve Nina, wat leuk dat je reageert op mijn artikel! Ik vond de cupcake echt heerlijk! Jammer dat we er maar ééntje mochten hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *