Verslag: Justin Timberlake The 20/20 Experience World Tour

Verslag: Justin Timberlake The 20/20 Experience World Tour

 photo CollageImageJT.png

Beter laat dan nooit, maar hier is dan eindelijk het verslag van het concert van Justin Timberlake. Afgelopen vrijdag was het al zover: Danique, Yara en ik zouden hem gaan bewonderen in het Gelredome in Arnhem. Let’s go! 

Rond drie uur stapte ik in de trein in Breda en daar zat Yara al op me te wachten. Samen reisden we door naar Eindhoven, waar Danique ons zou ophalen. Even wat spullen droppen bij haar huis (ik zou daar blijven slapen namelijk) en daarna op naar Arnhem! Onderweg maakten we nog even een pitstop bij McDonalds (niet zo #feelgoodfitchallenge, maar wel erg lekker!).

We parkeerden bij het Gelredome en rond kwart over 7 waren we binnen. We hadden zitplaatsen recht tegenover het podium. Wauw, wat is het Gelredome groot! Ik was er nog nooit geweest, maar wat passen er veel mensen in. En die komen allemaal voor Justin Timberlake. Wauw!

Rond half 9 begon de show. Hoe het was in één woord? AMAZING! Hij deed zijn oude klassiekers zoals Sexy Back, Rock Your Body, My Love, Señorita en What Goes Around… Comes Around, maar ook veel nummers van zijn nieuwe album kwamen aan bod. Hij opende met Pusher Love Girl, een mooi nummer, maar wat mij betreft iets minder geschikt voor de opening.

I’m bringing sexy back, yeah!

Aan het eind deed hij Mirrors en dat was zó mooi dat ik er bijna traanogen van kreeg. Later zat ik filmpjes terug te kijken op YouTube en toen hoorde ik toch wel wat valse noten, maar ach, who cares!?

Ik vond dat hij erg goed zong, bijna even goed als op zijn platen. En dan te bedenken dat hij ook nog die moeilijke choreografie erbij moet doen. Klasse! Het lijkt hem zo weinig moeite te kosten om zo’n geweldige prestatie neer te zetten. Hij vliegt over het podium en zingt tegelijk en het gaat hem allemaal goed af. Tijdens Let The Groove Get In kwam de stellage van het podium zo over het publiek heen, super gaaf! Tussendoor was er nog even tien minuutjes pauze. Volledig begrijpelijk, ik zou ook even een pauze willen als ik me zo stond uit te sloven op het podium. Na die tien minuten rust had hij pas echt mijn volledige aandacht. Het werd alleen maar beter en beter. Ik moest steeds even in mijn arm knijpen om te beseffen dat ik toch écht naar JT aan het kijken en luisteren was. Danique, Yara en ik gingen helemaal uit ons dak en schreeuwden alle nummers mee. Hij sloot af met Sexy Back en Mirrors, mijn favoriete nummers. Het was zo ontzettend gaaf, ik zou zo nog een keer willen gaan. Of hij aan de shows van Beyoncé kan tippen? Nee, dat niet, maar hij komt wel een heel eind in de buurt. I loved it.

Liefs van Tedje

 

Volg:

14 Reacties

 1. 24 april 2014 / 07:11

  Wauw, zo gaaf dat je erbij was! Leuk verslag heb je erover geschreven.

 2. 24 april 2014 / 07:52

  Leuk om te lezen :) Dat was precies de moeite!

 3. Wendy (B)
  24 april 2014 / 08:13

  Lekkere Justin ;)

 4. 24 april 2014 / 09:12

  Wat een leuk verslag heb je geschreven! Ik vind zijn muziek leuk, maar niet genoeg voor een concert (geef mij maar Michael Bublé, The Fray, The Script of zoiets, haha!), maar concerten zijn sowieso heerlijk om naar toe te gaan!

 5. 24 april 2014 / 09:18

  Dat concert leek me heerlijk! Ik vind jouw verslg trouwens super leuk geschreven, ik heb het gevoel alsof ik er zelf bij was.

 6. 24 april 2014 / 10:51

  Wat fijn dat het zo geweldig was. Het klinkt in ieder geval heel erg goed!

 7. Joyce
  24 april 2014 / 10:59

  Heel erg gaaf! Zou er ook wel heen willen!

 8. 24 april 2014 / 12:01

  Cool dat je naar zijn concert bent geweest! Ik had er ook wel bij willen zijn :)

 9. 25 april 2014 / 22:21

  Een concert van Justin Timberlake lijkt me zo. Ontzettend. Vet! Fijn dat je ervan genoten hebt!

 10. 27 april 2014 / 16:20

  Gaaf hoor! Ik ga morgen naar zijn show en ik kan écht niet wachten!

  • Tedje
   Auteur
   28 april 2014 / 11:24

   Ooohhh wat leuk Marije! Heeeeeeeel veel plezier en geniet er lekker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *