Verslag: Persevent Dove Go Fresh

Verslag: Persevent Dove Go Fresh

 photo IMG_4433a.jpg

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij het persevent van Dove in Zandvoort. Er werden twee nieuwe producten uit de Go Fresh-lijn gelanceerd. Vandaag een verslag van de dag!

Ik was al vroeg uit de veren. Ik woon immers vlakbij Breda en ik moest bijna drie uur reizen om in Zandvoort te komen. Alle evenementen zijn (bijna) altijd in Amsterdam en omstreken, dus ik weet nu wel dat ik altijd lang onderweg ben. Ik zorg dat ik wat te doen heb in de trein, meestal neem ik mijn e-reader mee, dan gaat de tijd lekker snel. Ik sprak met Alette (gastblogger bij BySjanty) af op het station in Zandvoort en daar kwamen we ook Vera (van Beautynl) tegen. Het event vond plaats aan het strand in Zandvoort in standpaviljoen De Meijer.

 photo IMG_4429a.jpg

 photo IMG_4431a.jpg

Mooi gedekte tafel

 photo IMG_4437a.jpg

We werden hartelijk ontvangen door de dames van Dove en het PR bureau van Dove. Om te bewijzen dat we niet camera shy zijn, gingen we eerst op de foto.

 photo IMG_4439a.jpg

We waren tenslotte in Zandvoort aan zee dus schelpjes op tafel konden niet ontbreken!

Daarna werden we welkom geheten en deden we even een voorstelrondje. Ook vertelden we wanneer we ons op z’n frist voelde. Voor mij is dat als ik heb gedoucht, mijn benen heb geschoren en mijn bed net is verschoond. In bedje kruipen en hmmm genieten!

 photo IMG_4448a.jpg

Uitleg over de nieuwe Dove producten

 photo IMG_4442a.jpg

Deze twee producten zijn nieuw. De douchegel blauwe vijg & oranjebloesem is al te koop, op de bodylotion granaatappel & verbena citroen moeten we nog even wachten. Die ligt over ongeveer anderhalve week in de winkel.

 photo IMG_4444a.jpg

Lekkere verse aardbeiensmoothie!

 photo IMG_4453a.jpg

Heerlijke lunch!

Daarna kregen we uitleg over de nieuwe producten en vervolgens kon de lunch beginnen! Ik heb heerlijk gegeten en ondertussen gekletst met de lieve dames van Dove en natuurlijk met de bloggers.

 photo IMG_4433a.jpg

De granaatappel & verbena citroen lijn.

Over Dove producten kan ik eigenlijk alleen maar enthousiast zijn. Ze hebben nog nooit een geur gehad die mij niet bevalt en ook deze geuren zijn weer heerlijk fris, perfect voor de zomer.

Aan het einde kregen we ook een goodiebag mee met een aantal prodcuten erin. Deze zal ik behandelen in een apart artikel!

Wanneer voel jij je op je frist?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 13 juli 2013 / 06:53

  Ik vind het altijd zo leuk om over events te lezen. Ik ben benieuwd naar de producten!

 2. 13 juli 2013 / 07:31

  Leuk verslag! En heerlijke nieuwe producten. Ik ben benieuwd! Enne ik voel me het frist, wanneer ik net heb gedoucht, vooral na het sporten oid, en m’n benen heb geschoren en in een schoon bed kan duiken! Heerlijk!

  Liefs,
  Life of Kirsten

 3. 13 juli 2013 / 07:53

  leuk om te lezen :D ben erg benieuwd naar die nieuwe producten!

 4. 13 juli 2013 / 08:58

  Wat een leuk verslag, klinkt als een geslaagd event!

 5. 13 juli 2013 / 10:11

  Ziet er uit als een hele fijne lijn, die deo’s wil ik zéker gaan proberen!

 6. 13 juli 2013 / 11:03

  Wat mag jij naar leuke persevents! Wow, je maakt me jaloers :) Ik voel me op mijn frist als ik me ’s ochtens heb gedoucht, mijn haren heb gewassen, deo op heb, en mijn Marc Jacobs luchtje op heb. Dan kan ik de hele wereld aan ;p

 7. Jeanne
  13 juli 2013 / 14:19

  Wat ben je toch een bof kont!!

 8. 13 juli 2013 / 15:16

  Leuk event! Ik voel me op mijn frist als ik gedouchet heb, mijn benen en oksels geschoren, deo en een lekker parfum op!

 9. 13 juli 2013 / 17:17

  Leuk dat je daar was! Ben heel benieuwd naar de nieuwe douchegels! :-)

 10. 13 juli 2013 / 19:51

  Super mooie foto’s en de producten klinken erg fijn!

 11. 13 juli 2013 / 20:30

  Ah super leuk dat je er bij was, ik ben wel benieuwd naar de producten.

 12. Judith
  16 juli 2013 / 08:26

  Wat een leuk verslag!!! Fijn dat je er bij was. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *