Verstuur een stukje geluk | bloemen bezorgen

bloemen versturen

Bloemen geven of kopen voor jezelf: allebei is het eigenlijk even leuk. En toch doe je het waarschijnlijk te weinig. Maar waarom eigenlijk? Het is tegenwoordig zo makkelijk om bloemen te versturen. Binnen no time heb je iemand heel blij gemaakt!

Bloemen laten bezorgen

Als er iemand jarig is of gewoon zomaar, bloemen versturen naar iemand is super leuk om te doen en ook nog eens origineel. Hoe leuk is het dat je bloemen laat bezorgen en dat diegene de deur opendoet en er staat iemand met een bos bloemen voor zijn of haar neus? Ik heb het zelf een paar keer meegemaakt en ik kan je vertellen: ik was er iedere keer weer super blij mee. Vooral als je het totaal niet verwacht. Ik had een vriendin van me een keer een nachtje meegenomen naar een hotel – een mini staycation in onze eigen stad! – en een paar dagen later staat er een bezorger voor de deur met een mooi boeket. De tranen sprongen spontaan in mijn ogen! I know, ik ben niet echt een tough cookie en ik ben snel ontroerd, maar dan nog. Ik koop voor mezelf niet heel snel bloemen – waarom eigenlijk niet? Note to self: vaker bloemen kopen, it makes you happy! – dus het is extra leuk om bloemen te krijgen.

Ik heb ook al een aantal keer bloemen naar iemand verstuurd, vriendinnen die wat verder weg wonen bijvoorbeeld, en de reacties die je vervolgens krijgt zijn hartverwarmend. Ook al blijven bloemen niet wekenlang staan, mensen zijn altijd blij met bloemen. Eigenlijk bezorg je gewoon een stukje geluk als je iemand een bosje bloemen stuurt, toch?

bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen, het is een kleine moeite, maar – cliché maar waar – een groot gebaar. Bij debloemist.nl bestel je in een handomdraai bloemen voor jezelf of voor iemand anders. Je kunt handig en snel kiezen in welke categorie je graag bloemen wil bestellen: bijvoorbeeld voor een verjaardag, gewoon als bedankje of een rouwboeket. En je kunt er ook nog voor kiezen om er iets extra’s bij te laten bezorgen, zoals een knuffel, chocolade (altijd goed!) of een ballon. Bloemen laten bezorgen bij iemand is perfect als iemand wat verder weg woont of als je niet in de gelegenheid bent om zelf bloemen bij iemand af te geven. En zoals ik al eerder vertelde: je weet bijna zeker dat die ander het héél erg gaat waarderen.

Laat jij wel eens bloemen aan iemand bezorgen? 

 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met debloemist.nl. 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 12 september 2019 / 09:54

  Ik heb een paar weken geleden, voor Moederdag (15 augustus hier in Antwerpen), bloemen laten bezorgen en ze was er zooo blij mee. 💖 Inderdaad fijn om toch iets te kunnen geven op zo’n dag, als je er fysiek niet bij kan zijn.

  • Tedje
   Auteur
   12 september 2019 / 12:27

   Wat super lief van je Jessica! Daar zal je moeder vast blij geweest mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *