Video en verslag: hannah Xperience

Video en verslag: hannah Xperience

 photo IMG_6486a.jpg

Vorige week vrijdag ging ik samen met Ramona naar Voorthuizen. Ik mocht namelijk een hannah Xperience ondergaan! Een intensieve gezichtsbehandeling van ruim een uur. Er wordt gereinigd, gepeeld,  Ramona ging mee om foto’s te maken en te filmen en vandaag neem ik jullie mee.

Ramona heeft de behandeling gefilmd en die video kun je onderaan dit artikel vinden!

 photo IMG_6440a.jpg

 photo IMG_6449a.jpg

Ramona kwam mij in haar gave Beautynailsfun-auto ophalen. Na wat vertraging kwamen we aan op het prachtige landgoed van hannah in Voorthuizen.

 photo IMG_6452a.jpg

Even wachten in de wachtkamer. Ook daar zag het er prachtig uit. Zo mooi met die grote ramen en de prachtige lichtinval.

 photo IMG_6454a.jpg

 photo IMG_6457a.jpg

Een greep uit het assortiment van hannah.

Voor ik de heuse Xperience onderging, had ik eerst een intakegesprek met huidcoach Amber. Ze vroeg me naar de producten die ik gebruik, maar bijvoorbeeld ook hoe mijn eetpatroon is en hoeveel water ik drink. Ook vertelde ik over mijn ‘voorgeschiedenis’ met eczeem, waar ik gelukkig nu bijna geen last meer van heb. Zulke dingen zijn belangrijk om te vermelden in zo’n intakegesprek, want dan weet Amber hoe ze te werk moet gaan.

 photo IMG_6460a.jpg

Na het intakegesprek was het zover: de Xperience! Ik voelde me net Sinterklaas toen ik in de behandelstoel (die trouwens voorverwarmd was, heerlijk!) lag. Amber begon met het meten van mijn huid. Mijn vochtgehalte is 64 en die moet 60+ zijn, prima dus. Mijn vetgehalte in mijn huid is 8 en die moet tussen de 40 en 55 liggen. Oei, daar kan nog wat aan gewerkt worden dus! Ik heb dus een droge huid. De pH-waarde van mijn huid is 5,4 en die moet tussen de 4,5 en 5,5 liggen. Ook prima dus. Ik heb een te hoge Erytheem waarde, wat betekent dat mijn huid wat gevoeliger is dan gemiddeld.

 photo IMG_6465a.jpg

Daarna begon Amber met het reinigen van mijn huid. Dit deed ze met de Cleansing Oil. Deze olie masseer je goed in en het is daarna de bedoeling dat je hem met waterige handen nog verder inwerkt zodat alles goed schoon wordt. Daarna verwijderde ze de olie met een warme doek. Dat kun je thuis trouwens heel makkelijk nadoen: maak een gastendoekje nat en wring hem goed uit. Daarna even 30 seconden in de magnetron en klaar is je warme doek!

De volgende stap is peelen. Dit wordt normaal met korrels gedaan, maar niet bij hannah. Zij hebben een speciale peeling zonder korrel die de huid flink aan het werk zet. Ik voelde het vrijwel meteen tintelen rond mijn mond en ogen. Dit komt omdat dit de gevoeligste plekjes van je gezicht zijn. Eventjes intrekken en daarna werd de peeling verwijderd met een warme doek. Je gezicht wordt rood en dat betekent dat de doorbloeding in je gezicht gestimuleerd wordt.
 photo IMG_6486a.jpg

 photo IMG_6481a.jpg

 photo IMG_6482a.jpg

Daarna ging Amber door met de bindweefselmassage. Heel je huid wordt losgemaakt en als het ware gerold zodat de huidlagen van elkaar loskomen. Dit was een kwartier (of een half uur? Ik heb geen idee, ik was completely zen) heerlijk genieten en ontspannen. Het licht werd uitgedaan en ik was even helemaal weg van de aarde, heerlijk! Tijdens de bindweefselmassage heeft Ramona niet gefilmd, zodat ik in alle rust kon genieten van de massage! Hierboven zie je wel de massagegrepen op foto. Zoals je ziet wordt mijn huid goed vastgepakt!

 photo IMG_6469a.jpg

Na de bindweefselmassage is het tijd om te verzorgen. Dit deed Amber met de heerlijke Vitamin Complex spray, vervolgens een laagje Oxys Genes voor een zuurstofboost voor je huid. Als laatste stap een laagje Touch of Silk.

Ik kreeg producten mee die speciaal op mijn huid afgestemd zijn. Hierover binnenkort meer!

Om een nog completer beeld van de behandeling te krijgen, raad ik je zeker aan om de video ook te bekijken!

Ik wil Amber en de dames van hannah ontzettend bedanken voor de geweldige behandeling. Ik vond het echt heel erg fijn! Natuurlijk ook thanks to Ramona, mijn personal fotograaf en filmer. Super leuk dat je mee was!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 28 september 2013 / 06:42

  Oooooh, dit ziet er heerlijk uit, mooie foto’s ook!

 2. 28 september 2013 / 08:21

  Zo’n huidanalyse lijkt me echt tof. En de bindweefselmassage klinkt ook heeerlijk!

 3. 28 september 2013 / 12:32

  Ziet er super uit, ik ben zelf heel erg fan van Hannah maar het is helaas niet goedkoop haha.

  xxx
  SarandaAdriana.com

 4. 28 september 2013 / 12:33

  Geweldig!
  Voorthuizen is trouwens lekker dichtbij m’n woonplaats, wie weet ga ik nog een keer een kijkje nemen!
  Heb zelf een Hannah experience gehad in Lunteren bij een schoonheidsspecialiste, is ook hier vlakbij!

 5. 28 september 2013 / 13:08

  Leuk artikel, je hebt vast genoten. Hannah is echt een fijne lijn, ik gebruik ‘m ook.

 6. 28 september 2013 / 13:52

  Leuk verslagje ^^
  Dit lijkt me echt heel fijn, ik ben nu bezig met schoonheidsspecialiste opleiding en ben zo benieuwd hoe dit voelt :)

 7. 28 september 2013 / 14:04

  Lijkt me erg bijzonder. En heel handig, want je weet gelijk wat je huid nodig heeft.

 8. 28 september 2013 / 14:29

  Ik ben er donderdag geweest, ik vond het ZO heerlijk :D

 9. 28 september 2013 / 16:07

  Lijkt me zo fijn! En die huidanalyse lijkt me heel interessant, ben benieuwd wat er bij mij uitkomt, hoewel ik al wel een vermoeden heb.

 10. 20 oktober 2013 / 18:25

  Uit ervaring (ben zelf ook schoonheidsspecialiste) weet ik dat bindweefselmassage heel goed is bij huidverbetering, voor een gezondere huid. Erg gaaf dat je dit hebt beschreven zo, leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *