Vlogs van Boekarest citytrip

Jullie hebben al mijn plogs al kunnen zien, maar Lizzy heeft ook iedere dag gefilmd en daar heeft ze super leuke vlogs van gemaakt! Klik gauw verder voor alle video’s.

Dag 1 in Boekarest

Dag 2 in Boekarest

Dag 3 in Boekarest

Dag 4 in Boekarest

Heb je een foto blog van mij over het hoofd gezien? Hier vind je ze allemaal op een rijtje van dag 1, 2, 3 en 4.

Conclusie
Ik vond het onwijs leuk om met Srprs.me op citytrip te gaan. Lizzy en ik hebben lekker veel voorpret gehad, omdat je natuurlijk niet weet waar je op vakantie gaat. We hadden nooit gedacht dat we naar Boekarest zouden gaan, maar we vonden het echt een hele leuke en bijzondere stad. Ik weet niet of ik er nog een keer naartoe zou gaan, maar ik zou een tripje van een paar dagen wel aanraden! Het hotel viel een beetje tegen, maar dat kan gebeuren denk ik. Als je benieuwd bent naar een blind city trip, zou ik zeker eens een kijkje nemen op de site van Srprs.me om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Zou jij naar Boekarest willen gaan? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 8 juni 2015 / 15:16

    Ik vond de vlogs allemaal erg leuk! Boekarest is toch wel een erg mooi land! leuk dat jullie daar zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *