W.I.C. by Herôme – Fancy Sweden collectie

W.I.C. by Herôme – Fancy Sweden collectie

IMG_0976

Zoals jullie misschien weten, brengt W.I.C. by Herôme iedere maand een speciale collectie uit, uit een verschillend land. We hebben onder andere India en Rusland al voorbij zien komen, en nu is het tijd voor Zweden. Fancy Sweden, om precies te zijn. Vandaag laat ik drie kleurtjes uit de collectie zien. Kijk je mee? 

Over de Magical India en Stylisch Russia collectie was ik erg te spreken. Ik ben benieuwd of deze kleurtjes net zo mooi zijn! Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

Photobucket

Örebro is een lekker licht en zomers kleurtje dat me doet denken aan de zomer. Wat een vrolijk kleurtje is dit zeg! Een prachtige lichtblauwe kleur met een groenige ondertoon. Deze leg ik alvast klaar voor zomer 2013!

Photobucket

Gothenburg is weer heel wat anders dan het lichte kleurtje hierboven. Het is een donkergrijs/groene kleur die heel geschikt is voor deze tijd van het jaar! Past goed bij de legergroene trend van dit moment.

Photobucket

Hey, ho, here she goes! Helsingborg is de naam van dit kleurtje, and I think she’s made of candy! Wat een heerlijk knalkleurtje en hij is ontzettend fel. Het lakje heeft allemaal piepkleine shimmertjes, dat maakt de lak extra speciaal. Ook dit lakje gaat zeker gedragen worden deze zomer! Of misschien stiekem nu al…

De W.I.C. by Herôme Fancy Sweden nagellakken zijn voor €7,50 per stuk of per twee voor €12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Ben jij ook zo enthousiast over deze lakjes? 

Liefs van Tedje

Volg:

24 Reacties

 1. 6 februari 2013 / 07:07

  Örebro en Helsingborg zijn echt hele mooie kleuren voor in de lente! En Gothenburg heeft inderdaad ook wel wat :)

 2. 6 februari 2013 / 07:56

  Leuk artikel! Prachtige kleurtjes! :) Voor al Örebro vind ik mooi, omdat hij erg zomers is!

 3. 6 februari 2013 / 09:49

  Ik heb het laatste lakje ook gekregen om te testen, wat een prachtig kleurtje he :) ! I love it!

 4. 6 februari 2013 / 10:18

  Erg mooie kleurtjes, maar vind de andere uit deze collectie ook heel mooi! Ik moet dus nog even kiezen ^^

 5. 6 februari 2013 / 12:39

  Ik ben fan van de donkergrijze kleur!

 6. 6 februari 2013 / 14:10

  Prachtige kleurtjes! Vooral Örebro vind ik echt mooi

 7. 6 februari 2013 / 15:53

  Dat zijn erg mooi lakjes! Helsingborg vind ik de mooiste.

 8. 6 februari 2013 / 15:56

  Helsingborg vind ik nog steeds de mooiste ^^

 9. 6 februari 2013 / 16:02

  Ik heb ze nooit geprobeerd, maar ze lijken me fijn. Die laatste vind ik mooi :).

 10. 6 februari 2013 / 16:58

  Mooie kleuren! Vind Helsingborg verreweg het leukst!

 11. 6 februari 2013 / 22:02

  Zoals heel veel mensen vind ik Heldingborg echt de leukste kleur. Inderdaad een snoepkleurtje ;)

 12. 7 februari 2013 / 08:27

  Ik vind deze Fancy Sweden collectie erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *