W.I.C. by Herôme Mystic Japan

W.I.C. by Herôme Mystic Japan

 photo IMG_3196a.jpg

Zoals jullie misschien wel weten, brengt W.I.C. by Herôme regelmatig nieuwe collecties uit met steeds andere kleuren en andere thema’s. Dit keer hebben ze zich gebaseerd op het drukke en gekleurde Japan. Vandaag laat ik aan jullie drie vrolijke kleuren zien! 

In de Mystic Japan collectie zitten zes kleuren: Shizuoka, Nagoya, Yokohama, Nemuro, Kyoto en Sapporo. Ik laat vandaag de laatste drie aan jullie zien.

 photo IMG_3201a.jpg

Yellow is hot this summer! Ik zie steeds meer gele nagellakjes en Herôme speelt hier ook op in met het kleurtje Nemuro. Ik zie niet vaak dat gele lakjes dekken in twee laagjes, maar dat doet Nemuro wel! Een heel vrolijk kleurtje wat mij betreft met een mooie finish.

 photo IMG_3203a.jpg

Sapporo is een blauwe kleur met een shimmerende finish. Hier moet je echt van houden. Hij dekt in twee laagjes en lakt prima.

 photo IMG_3206a.jpg

Kyoto is niet rood, maar ook niet oranje. Een beetje er tussenin: oranjerood dus. Ik vind het een mooie frisse kleur die in twee laagjes dekt.

 photo IMG_3197a.jpg

Ik vind de W.I.C. by Herôme Mystic Japan een leuke collectie om je nagellakstash mee uit te breiden. De kleuren zijn niet super vernieuwend, maar wel gewoon goed. Ik ben altijd erg tevreden over de lakjes van Herôme, ze zijn gewoon kwalitatief erg goed. Ze drogen snel, dekken vrijwel altijd in twee laagjes en blijven ook nog eens een aantal dagen goed op je nagels zitten. De kwastjes lakken fijn en de lak is niet stroperig waardoor hij geen strepen achterlaat.

W.I.C. by Herôme Mystic Japan zijn vanaf 1 mei 2013 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via herome.com. De lakjes kosten €7,50 per stuk en voor €12,50 per twee stuks.

Wisten jullie trouwens al dat alle nagellakswatches op de Facebook-pagina van Teddlicious staan?

Wat is jouw favoriete kleur van de drie?

Liefs van Tedje

Volg:

25 Reacties

 1. 29 mei 2013 / 06:32

  Mooie lakken! Sapporo vind ik een leuk kleurtje :)

 2. 29 mei 2013 / 07:22

  Prachtige kleurtjes! Normaal hou ik niet van geel, maar deze vind ik wel heel mooi!

 3. 29 mei 2013 / 08:22

  Het is niet helemaal mijn ding helaas. Ik hou toch van iets meer bijzondere kleurtjes :)

 4. 29 mei 2013 / 08:48

  De blauwe kleur vind ik wel mooi. De overige twee zijn niet echt mijn smaak :)

 5. 29 mei 2013 / 10:19

  Alledrie erg mooi :-) perfecte kleuren voor in de zomer!

 6. 29 mei 2013 / 11:04

  Wat een prachtige kleuren :-) Ik alleen helaas niet zo’n fan van Herome…Ik heb er inmiddels drie lakjes van, maar ze laten strepen achter en de dekking is niet zo top te noemen…

 7. 29 mei 2013 / 13:27

  Ik vind de Sapporo een mooie kleur.
  Love,

 8. 29 mei 2013 / 14:15

  Echt leuke kleuren! Ik vind vooral het blauw prachtig!

 9. 29 mei 2013 / 14:58

  Eerlijk? Ik ben niet echt onder de indruk. Vind de drie kleurtjes bij elkaar wel “Japan” uitstralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *