W.I.C. by Herôme – New Zealand review

W.I.C. by Herôme – New Zealand review

 photo IMG_1778a.jpg

Nieuw-Zeeland is, wat ik gezien heb op foto’s, een prachtig land met veel mooie natuurgebieden. Zoals jullie misschien weten, brengt W.I.C. by Herôme om de twee maanden een collectie uit geïnspireerd op een land. Dit keer is dat dus Nieuw-Zeeland. Ik heb zin in de zomer, dus laat die vrolijke kleurtjes maar komen. Ik laat jullie vandaag foto’s en swatches zien, en natuurlijk een review! 

De collectie bevat zes vrolijke kleurtjes, helemaal geschikt voor de lente (die in Nederland helaas nog niet is aangebroken). Ik ben over het algemeen altijd heel tevreden over de lakjes van W.I.C. Ze lakken erg prettig en blijven goed zitten. Kijken jullie mee of ik over deze lakjes ook zo tevreden ben?

 photo IMG_1790a.jpg

Dit is Wellington, een hele lichtroze creamy kleur. Hij dekt in twee laagjes. Ik denk dat deze lak heel mooi is als mijn handen wat bruiner zijn! Laat maar komen die zon!

 photo IMG_1792a.jpg

Rotorua is een gele kleur met shimmers erin. Over deze kleur ben ik niet zo enthousiast. Hij dekt niet in twee laagjes, dus er zou een derde laagje overheen moeten. Ook ben ik niet helemaal weg van de kleur.

 photo IMG_1796a.jpg

Dunedin is een roze/peachy kleur met dezelfde substantie als Rotura. Dit kleurtje vind ik lief, maar dekt ook niet in twee laagjes. Een derde laagje is dus wenselijk.

 photo IMG_1800a.jpg

Wauw, wat is Hamilton mooi! Een lila kleur met een hele lichte shimmer. I love this color! Dekt in twee laagjes.

 photo IMG_1812a.jpg

Een babyblauwe nagellak mag niet ontbreken in je stash deze zomer en ik vind Tauranga daar een perfecte kleur voor.

 photo IMG_1814a.jpg

En dan last, maar zeker not least: Auckland. Mintgroen is dé trendkleur voor deze lente en zomer. Niet gek ook, want ik krijg een instant zomergevoel met deze kleur op mijn nagels.

 photo IMG_1784a.jpg

Ik ben niet over alle lakjes even enthousiast, maar Hamilton, Tauranga en Auckland vind ik absolute aanraders. Deze lakjes van W.I.C. by Herôme zijn kwalitatief erg goed en blijven bij mij (met basecoat) zeker 5 dagen zitten zonder te chippen.

W.I.C. by Herôme New Zealand is te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Voor €7,50 heb je één nagellak, maar wil je er twee? Dan kan je er twee voor €12,50 kopen.

Welke van de zes is jouw favoriet? 

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 4 april 2013 / 06:47

  Mooi zijn ze hè!
  Ik vind de creamy rozige en de mintgroene helemaal leuk ^_^

 2. 4 april 2013 / 06:55

  Super mooie kleurtjes! Vooral de eerste en laatste twee!

 3. 4 april 2013 / 08:50

  Wat een foeilelijke glans zit er in sommige van deze lakjes.

 4. 4 april 2013 / 09:46

  Zitten mooie kleurtjes tussen, de shimmers vind ik toch iets minder geslaagd, want je ziet dat het lakje daar heel streperig van wordt.

 5. 4 april 2013 / 10:25

  De laatste twee kleuren vind ik het mooist.

 6. 4 april 2013 / 10:53

  Auckland en Wellington zijn mijn favoriet! De creamy finish vind ik wel wat hebben, maar ook dat die twee zo goed dekken en dat voor zo’n kleur van Wellington. I’m impressed!

 7. 4 april 2013 / 11:27

  Oh wauw, wat een mooierds zitten er tussen!

 8. 4 april 2013 / 14:27

  Ik ben er niet helemaal weg van, wel een fijne review!:)

 9. 4 april 2013 / 17:19

  Ik vind vooral Auckland en Wellington mooi, en Tauranga ook wel. Die finish met shimmers (van de tweede en de derde en van de vierde een beetje) vind ik alleen echt helemaal niks!

 10. 4 april 2013 / 19:55

  Wat een prachtige kleuren :-) Maar, volgens mij ben ik de enige vrouw op deze aardbol die Herome geen geweldig merk vind… :-( Ik heb er meerdere lakjes van en vindt ze snel stroperig worden. Daarnaast is de dekking ook mwah…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *