W.I.C. by Herôme: Peaceful Finland

W.I.C. by Herôme: Peaceful Finland

 photo IMG_4354a.jpg

W.I.C. by Herôme heeft weer een nieuwe Limited Edition lijn: Peaceful Finland. Geen felle kleuren (ook weer eens wat anders, ik zie overal alleen maar neon!), want Herôme kiest voor rustige pasteltinten. Kijken jullie mee? 

Ik laat vandaag drie lakjes uit de zesdelige collectie zien.

 photo IMG_4385a.jpg

Joensuu is een lichtblauwe ijskleur en ik vind hem echt te gek. Hij dekt in twee lagen en deze kleur spat echt van je nagels af, ook al is het een ‘rustige’ tint. Super mooi als je bruin bent in de zomer.

 photo IMG_4388a.jpg

Jyvaskyla (ja, probeer dat maar eens uit te spreken) is een roze lak met subtiele shimmers erin. Deze kleur is naar de bruisende studentenstad vernoemd, maar ik vind hem niet echt bruisend. Het is gewoon een standaard roze lakje. Deze lak dekt in twee lagen.

 photo IMG_4383a.jpg

Dit is Lahti, een taupe tint met zilveren glitters erin. Als je een donkere huidskleur hebt, zal deze voor jou misschien wel nude zijn. Erg mooi! Deze kleur vind ik niet echt zomers, maar meer voor in het najaar. Deze lak dekt in twee lagen.

 photo IMG_4362a.jpg

Over de lakken van Herôme ben ik altijd erg te spreken. De kwastjes lakken fijn, laten bijna nooit strepen achter en blijven ruim vijf dagen chipvrij op mijn nagels zitten. Ik vind de kleuren uit deze collectie leuk, alleen ik snap niet zo goed waarom de kleuren van het Noorderlicht er niet tussen zitten. Daar moet ik het eerste aan denken als ik aan Finland denk, jullie niet?

De W.I.C. by Herôme nagellakken kosten €7,50 per stuk en €12,50 voor twee lakjes en zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en op herome.nl.

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 15 juli 2013 / 11:22

  Hele mooie kleurtjes! Vooral die lichtblauwe kleur! :-)

 2. 15 juli 2013 / 11:50

  Mooie kleurtjes, ik vind de roze idd niet zo bruisend. De blauwe kleur ( Joensuu) vind ik echt “See Me” kleur, geweldig.
  Love,

 3. 15 juli 2013 / 12:34

  Wat een mooie lieve leuke kleurtjes!! :-)

 4. 15 juli 2013 / 12:42

  Mooie kleurtjes! En dan vooral de lichtblauwe, die wil ik ooooook!

 5. 15 juli 2013 / 15:17

  Ik vind ze ook niet bepaald Fins ofzo. Maar Joensuu is wel pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *