W.I.C. by Herôme – Stylish Russia

W.I.C. by Herôme – Stylish Russia

IMG_9775

Na de Magical India collectie komt W.I.C. by Herôme met een nieuwe collectie: de Stylish Russia lijn. Waaraan denk je als je aan Rusland denkt? Ik denk dat het daar koud is en dat het een enorm groot land is. Maar als ik aan Rusland denk, denk ik ook aan het Rode Plein in Moskou. Vandaag laat ik jullie kennsmaken met Stylish Russia, aan de hand van drie lakjes uit de collectie! Kijken jullie mee naar swatches? 

St. Petersburg – Mooie, grote paleizen, tuinen en kastelen. De stad van het goud. Deze kleur lijkt in het flesje heel mooi. Eens kijken hoe dat uitpakt op de nagels. Bij goud is het altijd de vraag of hij goed dekt ja of nee.

Hij dekt goed in twee laagjes. Ik vind de kleur een beetje tegenvallen, ik hou niet zo van die gelige ondertoon. Ik denk dat deze lak wel heel mooi is om bij nail art te gebruiken! De substantie is wel lekker creamy en shimmery, dat vind ik wel leuk.

Samara – Deze bruisende miljoenenstad geeft haar naam aan een opvallende, intense rozerode paars. Een mooie kleur als je het mij vraagt. Deze lak is mooi te combineren bij zwart.

Na twee laagjes is de lak dekkend. Ik weet zeker dat ik deze kleur vaak ga dragen, ik vind hem mooi!

Volgograd – Net als de kleur rood die vaak terug komt in de bekende matroesjka poppen van Rusland. Rood is altijd goed, toch? Wanneer je het ook draagt. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, heb ik deze nagellak op in combinatie met een donkerblauw-wit gestreepte trui. Jeans en een rode lipstick erbij en je outfit is good to go.

Na twee laagjes wederom dekkend. De kleur is niet echt rood-rood, maar meer naar het oranje toe. Heel leuk vind ik dat! Zo’n kleurtje had ik nog niet in mijn bezit. De lak heeft een mooie glans over zich.

De collectie heeft nog 3 andere kleuren:
Kazan – Een roze achtige lak die je laat denken aan shimmery lipgloss.
Perm – Een paarsrode lak vol met shimmers en glitters.
Yekaterinburg – Een matte, zilveren kleur.

De nagellakken van Herôme lakken altijd heel fijn vind ik. De kwastjes zijn lekker breed waardoor je in een paar ‘vegen’ je nagels voorzien hebt van een laagje lak.

Vanaf november zijn de Stylish Russia lakjes verkrijgbaar via Herôme en bij verschillende drogisterijen en parfumerieën.  De lakjes kosten €7,50 per stuk, maar als je er twee koopt betaal je €12,50.

Welk lakje vind jij het mooist? 

Liefs van Tedje

Volg:

29 Reacties

 1. 3 november 2012 / 09:47

  Ik ben nog niet helemaal overtuigd van deze collectie, misschien zijn die andere kleuren nog wat mooier… Op zich vind ik dit ook wel mooie kleuren, maar niet heel bijzonder ofzo. Maar eigenlijk is Samara toch ook wel weer mooi ^^

 2. 3 november 2012 / 10:00

  Ja ik vind ze alle drie wel mooi :) mooie kleurtjes hebben ze vaak!

 3. 3 november 2012 / 13:15

  Ik vind Samara echt heel mooi! Doet me denken aan The Ring trouwens… Dat meisje heette toch samara?

 4. 3 november 2012 / 13:32

  Samara is echt prachtig! Die kleur zou ik ook vaak dragen:D

 5. 3 november 2012 / 13:34

  Mooie kleurtjes! Ik vind persoonlijk Samara het mooist!

 6. 3 november 2012 / 13:37

  Wauwww super mooie lakjes en fijne review! Ik vind de goude kleur het mooiste, maar de rode tinten zijn zeker niet lelijk!

 7. 3 november 2012 / 13:54

  Wauw, die Samara is zo ontzettend mooi! Echt het ideale lakje, haha :)

 8. 3 november 2012 / 16:01

  Volgograd en Samara vind ik zó mooi. Die ander vind ik ook een beetje tegenvallen, maar ook vooral omdat ik niet van die kleur houd!

 9. 3 november 2012 / 17:03

  Wauw, ik vind die gouden juist prachtig! Jammer dat ik van mezelf pas weer nieuwe nagellak mag kopen wanneer ik een ander flesje leeg heb gemaakt (nooit dus) :(

 10. 3 november 2012 / 17:53

  WAUW, ik vind vooral de eerste twee kleurtjes echt prachtig!

 11. 3 november 2012 / 18:16

  Wauw, heerlijke kerstkleuren zijn dit zeg! Vooral de gouden nagellak, die is gewoon pretty like hel.

 12. 3 november 2012 / 20:35

  Ben nog niet echt overtuigd, maar als ik moet kiezen dan vind ik de middelste kleur het mooiste! :)

 13. 3 november 2012 / 20:38

  wow die gouden!! eigenlijk zijn ze allemaal wel mooi!

 14. 3 november 2012 / 20:56

  Hele mooie lakjes! Samara vind ik heel mooi kleurtje. Al vind ik St. Petersburg ook wel heel mooi kleurtje terwijl ik normaal nooit zo van gouden lakjes hou.

 15. 3 november 2012 / 21:16

  Ah wauw die goude is heel mooi, eerste goude lak die ik echt mooi vind overkomen! (die ik gezien heb dan^^)

 16. Joyce
  6 november 2012 / 19:34

  Ik vind perm van de collectie heel erg mooi, jammer dat je hem niet hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *