Webshop: Your Feather Fashion

Webshop: Your Feather Fashion


Verenoorbellen zijn helemaal hot in Nederland. Deze trend is overgewaaid uit Amerika: celebs als Gwenyth Paltrow, Vanessa Hudgens, Drew Barrymore en Selena Gomez zijn helemaal gek op verenoorbellen en we spotten ze dan ook vaak met lange, gekleurde veren aan hun oren. Nu is er een erg leuke Nederlandse webshop, genaamd Your Feather Fashion, waar je hele leuke, vrolijke verenoorbellen kunt kopen, maar ook hippe cirkelsjaals en armbanden. Ben je benieuwd naar de kersverse webshop? Klik dan gauw door!

Yolanda, de eigenaresse van YFF, is eind augustus van dit jaar begonnen met het maken van sieraden voor haarzelf. Ze had verenoorbellen gekocht die helaas snel kapot gingen. Ze repareerde deze oorbellen en dat vond ze erg leuk om te doen. Daarna is ze spullen gaan verzamelen en oorbellen gaan maken voor eigen gebruik. Ondertussen kreeg ze steeds meer oorbellen en ze had ook al veel leuke reacties gekregen op haar creaties. Toen heeft ze besloten om haar hobby om te zetten naar een bedrijfje genaamd Your Feather Fashion. Ze droomde al een aantal jaar van een eigen onderneming dus dit was een leuke combinatie voor haar.

Yolanda maakt alle oorbellen zelf en ze zijn allemaal uniek, want je kan niet precies dezelfde verenoorbellen keer op keer letterlijk namaken. Yolanda maakt niet alleen oorbellen, maar ook kettingen en armbanden. Ook verkoopt ze nepwimpers en fashionable cirkelsjaals. Ook kun je sieradenparty’s plannen bijYour Feather Fashion. Hartstikke leuk om met een aantal vriendinnen te doen. Yolanda staat sinds kort ook op evenementen, waar ze haar zelfgemaakte sieraden laat zien.

Ik vind alle oorbellen erg mooi, maar stiekem vind ik de lange enkele oorbellen het mooiste, deze vallen soepel en zijn een soort verlenging van je haar.

Zelf heb ik deze super leuke rood met zwarte verenoorbellen uit Yolandas shop. Heel geschikt voor een feestje of natuurlijk voor kerst en oud en nieuw. Wat ik super cute vind zijn de kleine witte stipjes bovenaan!

Wat vinden jullie van verenoorbellen? Gaan jullie ook even een kijkje nemen in Yolandas shop

Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

 1. 27 november 2011 / 16:07

  Ik hou echt van verenoorbellen, ik vind ze prachtig! Wat een leuke webshop zeg :-)! Die jij hebt zijn ook echt mooi!

 2. 27 november 2011 / 16:35

  De mooiste verenoorbellen vind ik toch met de veren van een pauw! Die kleuren zijn zo mooi bij elkaar! Alleen vind ik de oorbellen wel onhandig als je door dit Nederlandse weer moet lopen! Want 1 druppeltje regen, en weg is je oorbel!

  • 27 november 2011 / 20:45

   Ja die zijn ook erg leuk inderdaad! Ja, of één zuchtje wind en heel je veertjes zitten in de war…

 3. 27 november 2011 / 23:04

  Wat een leuke webshop. Ik kende hem niet, ik hou van veren oorbellen. Ik zag al hele leuke.
  Liefs, xxx

 4. 28 november 2011 / 10:45

  Hoi hoi,
  Ik zag de reactie over de druppel regen, en de veren kunnen hier gelukkig wel tegen!
  Ook de wind kan weinig schade aanrichten bij de veren. Ze zitten goed vast, en als ze toch een beetje door elkaar waaien.. twee keer er overheen gaan en ze zitten weer goed :)

  Groetjes xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *