Welke beautyproducten neem ik mee naar mijn vriend?

Welke beautyproducten neem ik mee naar mijn vriend?

 photo IMG_2739a.jpg

Een jaar geleden plaatste ik een artikel met wat ik allemaal meeneem als ik een weekendje naar mijn vriend ga. Het leek me leuk om jullie een geüpdate versie te laten zien vandaag. Kijken jullie mee?

 photo IMG_2741a.jpg

Sinds ik mijn Naked Basics palette heb, neem ik eigenlijk vrijwel altijd deze mee. Hij is zo lekker compact en er zitten eigenlijk alle kleuren in die je nodig hebt voor een basic oogloog.

 photo IMG_2743a.jpg

Als aanvulling neem ik nog wel eens wat losse oogschaduws mee. Deze twee zijn van Catrice.

 photo IMG_2744a.jpg

Mijn favoriete blush Rose Gold van Sleek mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik heb hem al een hele tijd en het lijkt alsof hij nog niet heel vaak is gebruikt. En dat is zeker niet waar, want ik draag deze blush zeker 4 dagen in de week. Hij is dus heel zuinig in gebruik.

 photo IMG_2746a.jpg

Dan mijn favoriete foundation van het moment: de Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation. De kwast die je ziet is van Zoeva.

 photo IMG_2747a.jpg

Dan de Essence I love Extreme Crazy Volume mascara die in de Goodiebag van de Beautygloss Party zat. Een hele fijne mascara die mijn wimpers langer en zwarter maakt en ook nog eens meer volume geeft. Ook neem ik of een oogpotlood mee of een eyeliner. Op de foto zie je nu een zwart oogpotlood van Pupa, een van mijn favoriete zwarte oogpotloden. Ik zet mijn eyeliner ook vaak gewoon met zwarte oogschaduw trouwens! Een bruin oogpotlood (deze is van Clinique) gebruik ik als lijntje onder mijn oog. Daar overheen breng ik dan altijd nog een laagje oogschaduw aan om het als het ware af te poederen.

 photo IMG_2748a.jpg

Ook neem ik altijd wel iets van een lipgloss of lipstick mee. Hier zie je de Ultimate Lip Glow van Catrice en een lipgloss van Kiko.

 photo IMG_2749a.jpg

Natuurlijk is het ook belangrijk om je make-up er weer af te halen, dus neem ik altijd een reiniger en een tonic mee. Deze twee flesjes zijn van de Hema en ze zijn ideaal om mee te nemen. Echt handig zo’n reisformaat. Na het douchen is het toch altijd wel fijn om je in te smeren met een body butter, vandaar dat ik altijd een mini body butter van de Body Shop meeneem. Dit is mijn lievelingsgeur Shea.

 photo IMG_2752a.jpg

Kwasten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Hier zie je de kwasten die ik laatst kocht van Zoeva, een kleine Essence kwast en een poederkwast van de Hema. Niet op de foto, maar wat ik wel altijd meeneem: een poeder om mijn gezicht mee af te poederen. Het liefst in ‘baked’ vorm, want met losse poeder heb ik niet zulke goede ervaringen. (Lees: poeder overal in mijn toilettas, behalve in het potje). Ook neem ik altijd een flesje parfum mee, het liefst in een kleine flacon zoals The Body Shop White Musk Libertine.

Wat neem jij altijd mee als je naar je vriend gaat?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 18 mei 2013 / 08:51

  Leuk om te zien, ik woon zelf samen dus voor mij niet echt van toepassing ;) natuurlijk wel voor weekendjes weg! Ik probeer dan altijd zo min mogelijk mee te zeulen :)

 2. 18 mei 2013 / 09:02

  Ik hoef niets mee te nemen naar mijn vriend, die bestaat namelijk niet dus ik kan lekker thuis blijven! Ok, flauw haha. Wel erg leuk om te zien! Je bent trouwens vergeten erbij te zetten van welk merk de foundationkwast is, er staat ‘De kwast die je ziet is van’ en verder niets haha.

 3. 18 mei 2013 / 09:04

  Wat een leuke producten, kan je vast goed mee uit de voeten bij je vriend! :)

 4. 18 mei 2013 / 09:22

  Mooie producten! Ik neem altijd foundation,poeder,mascara,eyeliner, wenkbrauwpotlood, blush en een simpele lipstick mee.

 5. 18 mei 2013 / 09:24

  Leuk om te zien! Die Sleek blush wil ik ook echt hebben want hij is prachtig.

 6. 18 mei 2013 / 10:11

  Fijne producten. Die donkere mono van Catrice ziet er echt prachtig uit!

 7. 18 mei 2013 / 10:18

  Leuk om zo te lezen wat je allemaal meeneemt! Wij wonen samen dus ik hoef niets mee te nemen hihi ;-)

 8. 18 mei 2013 / 12:04

  Ik woon al 5 jaar samen en daarvoor droeg ik nooit makeup XD je neemt best veel mee!

 9. 18 mei 2013 / 12:25

  Ik ben heel blij dat ik het niet meer allemaal mee hoef te sjouwen en gewoon samen woon. Vanavond ga ik uit logeren, dan neem ik wel m’n hele hebben en houwen mee :p

 10. 18 mei 2013 / 12:45

  Leuk om te zien, mooie producten allemaal :) x

 11. 18 mei 2013 / 16:50

  Mooie selectie, je moet toch goed voor de dag komen. haha. :) Al vinden mannen je meestal mooi, zonder poespas. ;-) hahaha

 12. 18 mei 2013 / 21:33

  Leuk om te zien wat je zoal meeneemt, het naked basics palette lijkt me z’on handig ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *