What’s in my bag?

bag11

Ik heb twee tassen die ik heel veel gebruik: een grote shopper van My Paper Bag en deze kleine handtas van Marc by Marc Jacobs. Benieuwd naar wat ik allemaal in mijn tas met me mee draag? 

bag-2

Colourblocked Rebel 24 Bag

Deze súper leuke Colourblocked Rebel 24 bag van Marc by Marc Jacobs heb ik nu ongeveer twee jaar en won ik (ja, echt!) via een winactie van Harper’s Bazar. Happiest kid in the world! Het is een tas met een prijskaartje waar ik normaal gesproken alleen maar van kon dromen, maar ik ben toch echt de trotse eigenaar van dit snoepje. Ik draag hem vooral veel in de lente en het voorjaar. Hoog tijd om eens te kijken wat er allemaal in deze beauty zit. De tas heeft twee grote vakken: eentje voor en nog eentje achter. Dat scheelt zoveel ruimte en daardoor kan er ook best een heleboel in. En ik zou geen vrouw zijn als ik daar geen gebruik van zou maken.

bag-3

Dit is de inhoud! Normaal gesproken slingeren er ook altijd nog bonnetjes, papiertjes en andere kleinte troepjes in rond, maar speciaal voor dit artikel ruimde ik mijn tas eens op (goed excuus!). Essentiële voorwerpen zoals mijn telefoon en sleutels vind je uiteraard terug in mijn tas. Verder heb ik eigenlijk ook altijd kauwgom en paracetamol bij me. You never know! En oortjes: handig voor als ik handsfree wil bellen als ik bijvoorbeeld aan het wandelen ben, of gewoon om muziek te luisteren.

bag-4

Beauty in my bag

De mensen die mij kennen weten dat ik onafscheidelijk ben van mijn Neutral Face Cream. Als ik dat ding niet bij me heb, word ik gek! Ik smeer mijn gezicht meerdere malen per dag in met die cream, omdat mijn huid zo droog is. Deze face cream is de enige die ik soort van kan verdragen in mijn gezicht, een blijvertje dus! Ik zorg ook altijd dat ik een blikje Vaseline bij me heb én mijn hormoonzalf (ik heb eczeem). Droge handen? Geen probleem met deze handlotion van eos. Voordat ik mijn tas had opgeruimd lagen er vier lipsticks in mijn tas, maar deze is er van overgebleven: de Baby Doll Kiss & Blush van Yves Saint Laurent.

bag-5

Verder heb ik nog een papieren agenda – ja echt. Ik heb een tijdje met de agenda op mijn iPhone gewerkt, maar dat vind ik toch niet prettig. Maak me uit voor ouderwets, I don’t care! Ik word vaak gek aangekeken namelijk als ik mijn agenda uit mijn tas pak (herkenbaar?). Daarnaast heb ik sinds kort een nieuwe portemonnee, namelijk eentje van Secrid via Brandfield.

Secrid wallet

Ik had eerst een hele grote portemonnee. Zo eentje waar heel veel muntjes en geld in past. Maar eerlijk is eerlijk, ik betaal eigenlijk nooit met cash, altijd met mijn pinpas. Dan is deze wallet van Secrid echt ideaal! Het is namelijk een dunne portemonnee voor bankpasjes en creditcards. De stevige behuizing beschermt de betaalkaarten tegen scheuren, deuken en krassen. Nog een hele handige functie die echt van toegevoegde waarde is: “Secrid Cardprotector bescherm niet alleen de betaalkaarten in fysiek opzicht. De Cardprotector maakt het ook onmogelijk voor kwaadwillenden om de kaarten van afstand te activeren, scannen of skimmen via de RFID chips en antennes die tegenwoordig in betaalkaarten zitten verwerkt.” Nou, daar hoef ik dus ook niet meer bang voor te zijn.

bag-6

Ik koos een lekkere opvallende gele kleur. Totaal uit mijn comfortzone (want: zwart is toch ook een kleur??), maar deze staat zó leuk bij mijn Marc Jacobs tas! Aan de onderkant van de portemonnee zit een schuifje en in één klik komen je pasjes naar boven. Ik heb er nu 4 in zitten, maar ik heb even getest: er passen er ook 7 in!

IMG_6223

Als je hem openvouwt ziet de portemonnee van Secrid er zo uit. Binnen in passen ook nog pasjes en bijvoorbeeld visitekaartjes of spaarkaarten. Mocht je nu toch nog cash mee willen nemen, dat kan gewoon!

Sinds ik mijn Secrid portemonnee heb, wil ik niet meer terug naar mijn oude portemonnee. Deze stop ik zo in mijn jaszak of in een klein tasje en dat kon niet met mijn vorige portemonnee. De portemonnee is trouwens van echt leer en ik vind het een super stijlvol product. Zeker in deze kleur! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, dus voor ieder wat wils. Deze miniwallet in het Crisple Lemon kost €54,95 en is verkrijgbaar bij Brandfield.

Wat neem jij áltijd mee in je tas?

Liefs,
Tedje

Dit is een betaalde samenwerking. 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 29 maart 2017 / 05:54

  Ik heb ook nog een papieren agenda en dan werk ik nog wel als online redacteur. Voor de rest heb ik ongeveer dezelfde spullen. Daarnaast neen ik een e-reader mee en best vaak zit er een paraplu in mijn tas.

  • Tedje
   Auteur
   29 maart 2017 / 14:42

   YAY voor de papieren agenda’s! Als ik een grotere tas bij me heb, dan heb ik ook inderdaad nog een paraplu (je weet het maar nooit in Nederland) en een boek of e-reader bij me!

 2. 29 maart 2017 / 07:45

  Leuk om te zien. Ik heb ook nog steeds mijn papieren agenda en dat vind ik heerlijk.

 3. 29 maart 2017 / 10:28

  Lijkt erg op de inhoud van mijn tas, al sleep ik meestal ook nog een boek of m’n e-reader en een powerbank mee. Ik heb trouwens een doorschijnend tasje in m’n handtas zitten waarin ik alle beauty- en verzorgingsproducten verzameld heb. Zo vermijd ik grabbelen in een tas vol kleine producten.

  • Tedje
   Auteur
   29 maart 2017 / 14:45

   Oh, dat is echt super handig! Thanks voor de tip, dat ga ik misschien ook eens proberen!

 4. 29 maart 2017 / 15:32

  Ik vind het altijd zo leuk om in andermans tas te kijken haha, lekker nieuwsgierig. Ik heb zelf altijd sowieso een lippenbalsem bij me, word gek als ik dat niet heb! En wat een leuke en handige portemonnee is dat.

 5. 30 maart 2017 / 12:03

  Leuke tas zeg. Misschien koop ik die ook wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *