WIN! 4 x 2 vrijkaarten voor de film Begin Again

IMG_9302

Whoop whoop! Het is weer tijd voor een winactie! Dit keer een andere winactie dan jullie normaal van mij gewend zijn. Jullie weten vast dat ik een enorme filmfreak ben. Daarom vind ik het ook heel erg leuk dat ik 4 x 2 vrijkaarten mag weggeven voor de film Begin Again met Keira Kneightley, Mark Ruffalo en Adam Levine. Lees gauw verder om te zien waar de film over gaat en wat je moet doen om kans te maken op de kaarten.

(L-R) KEIRA KNIGHTLEY and ADAM LEVINE star in CAN A SONG SAVE YOUR LIFE?

De film vertelt het verhaal van Dan (Mark Ruffalo) die ten einde raad is na zijn ontslag van zijn functie als top muziek producent.
Wanneer hij Gretta (Keira Kneightley) hoort zingen op een East Village podium, raakt hij geïnspireerd. De getalenteerde Britse singer-songwriter maakt eveneens een moeilijke periode door. Samen sluiten ze de handen ineen om muziek te maken en wagen zich aan een nieuw begin.

Gretta is een Britse singer-songwriter die samen met haar vriend Dave (Adam Levine van Maroon 5) naar New York verhuist voor de muziek. Als Dave kennismaakt met roem weet hij de verleidingen niet te weerstaan en laat hij de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziek producent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City. Hun samenwerking leidt tot een betoverend portret van een ontluikende liefde.

Ik heb de film al gezien en ik vond hem ontzettend leuk! Ik vind Mark Ruffalo sowieso een goede acteur en de rol van Dan vertolkte hij weer perfect. De film was grappig, ik heb een aantal keer hardop moeten lachen. De liedjes die in de film zaten vond ik ook heel leuk. Die staan inmiddels op repeat in mijn iTunes-bibliotheek. Begin Again is een echte aanrader om samen met je vriendinnen te kijken!

Begin Again draait vanaf 17 juli in de bioscoop. 

Wat moet je doen om kans te maken? (Er zijn 4 winnaars!!)
– Volg Teddlicious op Bloglovin’.
– Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Laat ook weten welke stappen je ondernomen hebt om kans te maken.

Wat mag je doen om kans te maken?
– Volg Teddlicious op Facebook (+1)
– Volg Teddlicious op Twitter (+1) 
– Volg Teddlicious op Instagram (+1)

De winactie loopt tot 20 juli 23.59. Ik neem dan contact op met de winnaars, zij ontvangen een e-mail van mij. Heel veel succes!

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 15 juli 2014 / 08:06

  Leuke eerste foto. Euroscoop? Daar kom ik ook graag. Maar ik doe graag mee met deze actie, is alweer een tijdje geleden dat ik in de bioscoop ben geweest zeg..

 2. Anniek
  15 juli 2014 / 08:41

  Leuke winactie! De film lijkt me erg leuk.

  Ik doe graag mee! :)

 3. 15 juli 2014 / 10:02

  Wat een leuke actie! Film lijkt me enorm leuk! Ik volgde je al hier op bloglovin en instagram maar nu ook gezellig op Facebook en Twitter!

 4. 15 juli 2014 / 10:16

  Wat leuk! Ik ben net zo’n filmfreak als jij, dus het lijkt me leuk om deze kaartjes te winnen. Uiteraard volg ik je al láng overal :-)

 5. 15 juli 2014 / 10:37

  Wow hoe leuk! Die film lijkt me erg leuk. Ik ga niet op vakantie helaas, dus een bezoekje aan de bioscoop met een vriend of vriendin of gezellig met mama zou niet verkeerd zijn. Ik volg je op bloglovin, facebook, twitter en instagram ( op twitter @MaRiSSkAAAAA )

  mijn email is : mariska-1997@live.nl

  Liefs,

 6. 15 juli 2014 / 11:02

  No… Speelt Adam Levine hier in? Hier MOET ik heen (gosh, dat is zo’n lekker ding <3), haha! Ik las Adam Levine en was om hihi. Heb alles gedaan!

 7. 15 juli 2014 / 12:18

  Lijkt mee een super leuke film. Ik doe graag mee! :)

 8. 15 juli 2014 / 12:28

  Ohh dit wil ik echt HEEL graag winnen! Ik heb de trailer nu al twee keer in de bioscoop gezien en de film lijkt me echt superleuk (alleen al doordat Ruffalo ook in 13 going on 30 speelt haha). Maar mijn geld vliegt er een beetje doorheen de laatste tijd, dus gratis kaartjes zouden dan heel welkom zijn :) Ik heb alles gedaan!

 9. 15 juli 2014 / 12:33

  Wauw, gaaf! Ik doe mee :D Ik heb alles gedaan, of eigenlijk deed ik het allemaal al hihi!

 10. Kelsey
  15 juli 2014 / 13:07

  Yaayyyy, Mark Ruffalo! Nu moet ik wel meedoen aan deze winactie! :D

  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Twitter (ik heb geen Instagram ;)).

  Fingers crossed!

 11. Anita te Gussinklo
  15 juli 2014 / 16:24

  Ja, ik had al eerder de trailer van deze film gezien, lijkt me een hele leuke film.
  Ik loot graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook & Twitter

 12. Nynke
  15 juli 2014 / 20:02

  Leuk zeg ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en FB.

 13. 16 juli 2014 / 11:42

  Nou, doe eens gek, ik doe gewoon mee! Het lijkt me namelijk echt een super leuke film, haha :) Ik volg je op Bloglovin’, Twitter, Facebook en Instagram (wauw, wat een stalker ben ik!) En nu maar duimennnn, liefs Nicole

 14. Maxime
  16 juli 2014 / 14:36

  Oeh, deze lijkt mij zo ontzettend leuk!! Ik volg je op facebook (+1) en op twitter (+1). xxx

 15. cheyenne
  16 juli 2014 / 20:33

  Wat leuk. Lijkt me echt een leuke film. Ik ben gek op films en op muziek dus ik ben erg benieuwd naar de film. Ik heb wel zin in een gezellige avond met mijn vriend naar de bioscoop . Ik heb alle stappen gedaan onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 16. Kokkie1
  17 juli 2014 / 10:45

  Lijkt me super mooie film en doe graag mee met deze actie, gezellig samen met mijn vriendinnetjes

 17. Nina
  17 juli 2014 / 14:08

  Ik doe graag mee! Heb wel zin in een avondje leuke film! Volg je op BL, FB en TW.

 18. Jolijn
  17 juli 2014 / 14:35

  Lijkt me een leuke film! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je ook op facebook en twitter.
  Liefs, Jolijn.

 19. Jan
  17 juli 2014 / 19:26

  Super leuke film , zou er graag van gaan genieten in de bios .

 20. Mariska
  19 juli 2014 / 18:17

  lekker naar de film lijkt me helemaal top

 21. Denise vN
  22 juli 2014 / 23:53

  Die film lijkt me echt top. Ik had hem al op m’n lijstje staan om te bekijken dus ik doe graag mee met je winactie!
  Liefs,
  DenisevN

  p.s. ik volg je uiteraard al een tijdje op Bloglovin en heb het artikel geliked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *