WIN! Hoesje voor je smartphone naar keuze – GESLOTEN

WIN! Hoesje voor je smartphone naar keuze – GESLOTEN

 photo hoesje1.png

Hoesjes voor je telefoon, ze zijn tegenwoordig een accessoire op zich. Ze zijn er in de gaafste prints en kleuren. Vandaag heb ik iets leuks voor jullie: ik mag een hoesje naar keuze weggeven van de webshop Mobielbereikbaar.nl

Wat kun je winnen? 
Een hoesje naar keuze van het merk ACCY op webshop Mobielbereikbaar.nl. Op hun homepage kun je heel makkelijk aangeven welk merk telefoon je hebt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Samsung Galaxy S4 hoesjes als jij een Samsung Galaxy S4 hebt. Klik vervolgens op de telefoon die jij in je bezit hebt, klik daarna op hoesjes en kijk of er hoesjes beschikbaar zijn van het merk ACCY. Ik verloot uitsluitend één hoesje van ACCY namelijk. Er zijn allerlei verschillende hoesjes te krijgen. Een effen kleur zoals roze, mintgroen of geel, maar er zijn ook allerlei hoesjes met vrolijke prints.

Wat moet je doen? 
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mail adres. Zo kan ik je mailen als je gewonnen hebt. Laat ook weten welke telefoon je hebt en welk hoesje van ACCY je zou kiezen. Laat weten welke stappen je hebt ondernomen om kans te maken! 
– Volg Teddlicious op Bloglovin‘ en like het bericht.
– Volg Mobielbereikbaar.nl op Facebook.

Extra kans!
– Volg mij op Twitter (+1) 
– Volg mij op Facebook (+1)

De winactie loopt t/m woensdag 24 april 23.59. Ik kies de winnaar via random.org. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 19 april 2013 / 11:35

  Leuke winactie! Ik hou van hoesjes!
  Ik doe mee! :)
  Ik heb een iPhone 4S en wil graag kans maken op dit ACCY TPU Silicon Case Transparent Pink – Apple iPhone 4 / iPhone 4S hoesje
  ik volg je op bloglovin en Twitter en heb geliked. Ook hen ik de fb van de webshop geliked
  Liefs!. xxx

 2. 19 april 2013 / 11:50

  Jammeeerrrrrr! Kan niet meedoen want heb nog geen smartphone helaas!

  • Tedje
   Auteur
   19 april 2013 / 11:53

   Wat voor telefoon heb je? Misschien dat er wel een hoesje van ACCY bijzit hoor!

 3. 19 april 2013 / 12:00

  Ik skip, want ik heb net vandaag zelf mijn nieuwe hoesje binnen gekregen :D

 4. 19 april 2013 / 14:02

  Wat een super leuke winactie! Ik heb een “hoesje” wasr ik mijn mijn mobiel in stop maar ik heb nog geen case die ik als bescherming kan gebruiken. Hier ben ik ook al een tijdje naar op zoek, dus doe graag mee aan de winactie (álle gevraagde stappen heb ik gedaan!).. Ik vind de ACCY Flower Feast Pattern TPU Silicon Case – Samsung i9300 Galaxy S III (€ 12, 95) super leuk!

 5. margriet kuper
  19 april 2013 / 14:22

  ik heb een samsung galaxy s3. Heb alles gedaan en volg je/ze overal.

 6. 19 april 2013 / 15:04

  Leuk! Ik doe niet mee omdat ik niet echt een smartphone heb haha!

 7. 19 april 2013 / 15:12

  Voor mijn mobiel hebben ze wel hoesjes maar die zijn heel saai en bovendien heb ik er al zo eentje (die ik eigenlijk niet vaak gebruik), dus ik sla over. Wel erg leuke winactie!

 8. 19 april 2013 / 15:27

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee om kans te maken op een hoesje.
  Ik heb een Sony Xperia S en zou gaan voor het hoesje: ACCY Back Case Crocodile White.
  Ik heb alle stappen gedaan om kans te maken, ook de extra.
  Spannend! :D

 9. Chen Chen
  19 april 2013 / 17:23

  Wat een leuke winactie! Mijn hoesje is helaas net kapot gegaan.
  Ik heb een HTC One V en als ik zou winnen zou ik zeker gaan voor de ACCY Flip Case Crozzling Rose, ik vind het echt een supermooi hoesje!
  Ik volg Mobielbeschikbaar.nl en jou op Facebook en ik volgde je al een tijdje op Bloglovin en Twitter :)

  xx

  • Chen Chen
   19 april 2013 / 17:23

   Hoo ik bedoelde Mobielbereikbaar.nl hahaha oeps..

 10. Willemijn
  19 april 2013 / 19:01

  Ik doe mee!
  Ik heb alles gedaan wat moest, en ik volgde je ook allang op twitter en facebook!
  Ik heb een iphone 4s en zou dan graag de Case-Mate Skin Case Xing Black/White – Apple iPhone 4 / iPhone 4S willen winnen (een panda hoesje)
  Omdat ik gewoon panda’s awesome vind!

 11. 19 april 2013 / 19:41

  Sinds ik mijn telefoon heb (een Galaxy S2) ben ik al op zoek naar een leuk hoesje, maar ik kon er steeds maar geen vinden.. Deze webshop kende ik ook nog niet, maar ik heb wel echt een superleuk hoesje gezien: ACCY Tricolor Flowers Pattern TPU Silicon Case. Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Ik volg je al via Twitter (@wendydejong) en Facebook en nu volg ik ook de webshop op Facebook.

  Succes allemaal!

 12. Britt
  20 april 2013 / 09:32

  Super leuk!
  Ik ga voor het iPhone 4 hoesje ACCY Tricolor Flowers Pattern TPU Silicon Case – Apple iPhone 4 / iPhone 4S. (:
  Ik heb beide fb pagina’s ook geliked, volg jou via bloglovin’ (+Geliked) en via Twitter.

  Liefs,
  Britt

 13. Jessica
  20 april 2013 / 18:21

  Ik volgde je al op bloglovin, ik heb het artikel ook geliked. Ik heb beide fb pagina’s geliked en ik volg je nu ook op twitter.
  Als ik zou winnen, zou ik graag de Playboy Sock Pink/Black willen hebben, voor de HTC Wildfire.
  Groetjes,
  Jessica

 14. 20 april 2013 / 18:23

  Leuke actie, maar ik doe niet mee, heb net een nieuw hoesje gemaakt :)

 15. 20 april 2013 / 18:29

  Leuke winactie! Ik doe mee en heb alles gedaan wat je kon doen! :D

 16. Salma
  20 april 2013 / 20:50

  Ik zou heel graag dit hoesje wille ACCY Flip Case Black – HTC ChaCha want, ik ben een van de klunsigste meissje in heel NL en ik heb een paar keer geluk gehad maar nu denk ik dat ik nog 1 kans krijg dus eb ik heel erg dat hoesje nodig ik heb alles gedaan wat er in de tekst stond dus ik hoop dat ik win!!! :)

  Liefs onhandige kluns

 17. Nadine
  21 april 2013 / 16:02

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op facebook en mobielbereikbaar.nl ook.
  Ik volg je op twitter.

 18. Anita H.
  21 april 2013 / 22:24

  Ik doe graag mee en mijn keuze is: Golla CG1204 Wallet Case NEPAL Denim Grey. Universeel! Ik weet niet of ik mijn huidige telefoon nog lang blijf gebruiken, dus dat leek mij het handigst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *