Win: Luckies Scratch Map persoonlijke wereldkaart

scratch-map

Ik schreef al eerder over de Luckies Scratch Map persoonlijke wereldkaart. Hij hangt inmiddels boven mijn bed en ik kan niet wachten om meer landen door te gaan krassen. En ik heb leuk nieuws voor jullie: ik mag er eentje weggeven aan één van jullie! 

Met een munt kun je de landen op de Luckies Scratch Map van de webshop Ditverzinjeniet.nl openkrassen waar je bent geweest. Een super leuk concept en het staat ook nog eens mooi aan je muur! Je kunt de kaart ook inlijsten, maar ik heb ervoor gekozen om hem aan een magneetstrip te hangen. De Luckies Scratch Map kost €24,95 en de afmetingen zijn 82 x 58 cm.

wereldkaart-scratch-map

Wat moet je doen om kans te maken? 

(Let op: alleen Nederlandse deelnames!)

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Laat in de comments achter welk land bovenaan jouw travel list staat.
– Volg Teddlicious op Facebook.

Voor een extra kans: volg Teddlicious op TwitterBloglovinInstagram en/of Snapchat (teddlicious)! 

De winactie loopt tot 6 maart 23.59 uur. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail! 

Volg:
Delen:

91 Reacties

 1. Nynke B
  25 februari 2016 / 06:47

  Wat leuk zeg, ik volg je via bloglovin en FB. Ik heb al aardig wat landen bezocht. India nog niet, dus daar wil ik wel graag een keer naar toe.

 2. 25 februari 2016 / 06:58

  Ah wat een super leuke winactie! Ik wil zeker meedoen want ik ben gek op reizen. Een land dat nog bovenaan mijn bucketlist staat is Amerika. Ik ben al in New York en Washington D.C. geweest, maar ik wil nog heel graag een keertje naar LA :) X

 3. Romy
  25 februari 2016 / 07:43

  Superleuke actie! Bovenaan mijn lijstje staat absoluut Australië.
  Ik volg je op BLoglovin.

 4. 25 februari 2016 / 09:57

  Wat een toffe winactie! Ik ben de laatste tijd steeds meer aan het reizen en had stiekem al gekeken naar deze Scratch Map. Zo leuk om bij te houden waar je allemaal bent geweest. Amerika stond al heel lang op mijn lijstje en aankomende zomer ga ik een roadtrip maken door West-Amerika. Die kan ik dus afvinken en daarna staan Nieuw-Zeeland en Australië toch echt bovenaan, lijkt me geweldig! Ik volgde je bijna overal al, maar nu ook op Twitter en Facebook!

 5. DenisevN
  25 februari 2016 / 10:12

  Oh hier ben ik al zo lang naar aan het kijken! Ik ben bij m’n vriend ingetrokken en hij heeft nu een oude wereldkaart hangen en dat ‘streept’ hij af met speldenkopjes, maar die kaart is helemaal versleten en het leek mij leuk om een kaart voor ons samen te hebben.. eentje waar onze door ons samen gemaakte reizen op staan. Het lijkt mij (ons) dan ook fantastisch om hem te winnen.

  Mijn favoriete land is tot op dit moment Curaçao maar wel zijn een rondreis door Zuid Afrika aan het plannen dus ik verwacht dat Curaçao binnenkort van haar troon wordt gestoten door Zuid Afrika.

  Liefs,
  DenisevN

 6. Iris
  25 februari 2016 / 10:48

  Wauw wat een leukerd!!! New york heeft nog altijd op mijn wishlist gestaan, maaar deze droom komt in mei uit :-) ik zou nog super graag een keer naar zuid Afrika willen, maar ook Indonesië staat nog op mijn lijstje. Ben gek op reizen!!! Lijkt me leuk om op deze manier bij te houden waar ik allemaal geweest ben, dus ik doe mee!!! Hihi

  Ik volg je op Facebook, instagram en bloglovin

 7. dominique
  25 februari 2016 / 11:08

  Ik zou zo graag nog een keer op een kameel willen rijden in Egypte, daarom staat Egypte bij mij op nummer 1!!

 8. Jeanne
  25 februari 2016 / 11:38

  Leuk ik zou graag een keer terug willen, naar Turkye heerlijk, lekker warm winnen is leuk

 9. 25 februari 2016 / 11:49

  Aaah wauw wat een geweldig leuke winactie! Ik wil heeel graag meedoen!
  Eigenlijk wil ik naar alle landen ter wereld, maar het land wat hélemaal bovenaan staat op mijn travel wishlist, is IJsland. Er is zóveel moois te zien daar, en ik kwijl echt weg van alle mooie plaatjes die je vindt als je op ‘IJsland’ googelt.
  Ohja, ik volgde je trouwens al op Facebook!
  Liefs.

 10. 25 februari 2016 / 11:51

  Super gave winactie! Ik wil al zo lang zo’n kaart! De nummer een van mijn travel list is Australie, maar daar moet ik nog wel even voor sparen.

 11. 25 februari 2016 / 12:34

  Wat een super leuke winactie! Ik volg je al via Facebook, instagram, bloglovin’, twitter en snapchat. Bovenaan mijn travel wishlist staat toch echt wel Amerika. Maar ik zou deze scratch map graag willen winnen voor mijn vriend. Hij reist veel met zijn werk en hij vind het altijd heel leuk om de landen bij te houden waar die is geweest dus deze wereldkaart zou daar echt geweldig voor zijn!

 12. 25 februari 2016 / 13:30

  Aaaaah Tedje, dit item staat op mijn wishlist. Ik ben net op mijzelf gaan wonen en wil graag een landkaart, deze vind erg tof. Dus bij dezen mijn aanmelding voor de winactie en fingers crossed =)

  Ik wil niet perse naar een specifiek land, maar ik wil dit jaar graag terug naar de Costa Brava omdat ik daar afgelopen jaar 7 maanden gewerkt en gewoond heb. Ook staat Londen nog steeds op mijn to-visit – list. Maaaaaar ik zou ook nog graag naar iets tropisch willen waar ik met wilde dolfijnen kan zwemmen, goed nog genoeg te bezoeken dus hihi.

 13. Clau-dya
  25 februari 2016 / 14:36

  Super gave kaart en hoop de komende jaren wat mooie landen we te kunnen strepen, bovenasn staat Peru om daar de Matsu Pitchu te gaan lopen en bewonderen. Volg je al op Bloglovin, Facebook en Twitter

 14. Sanne
  25 februari 2016 / 14:49

  Ah super toffe win actie! Op mijn wishlist staat NY en daar ga ik komende week heen!

 15. 25 februari 2016 / 16:20

  Aahh wat een leuke winactie! Ik ben tot nu toe niet buiten Europa geweest, dus ik wil sowieso buiten Europa. Australië lijkt me geweldig, maar ook naar Rusland zou ik nog graag willen. Maar het meest obsessed ben ik toch wel met Azië. Myanmar, China, Thailand, het lijken me allemaal echt prachtige landen. Eigenlijk staat heel de wereld nog op mijn bucketlist. Ik volg je trouwens overal op haha.

 16. 25 februari 2016 / 16:30

  Aaaah, dit vind ik zo’n leuke winactie! Ik wil zo’n kaart echt al jaren hebben en nu ik op kamers ga zou het een perfect kadootje zijn :) Ik doe dus heel graag mee! Ik volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin’.

 17. Esmee
  25 februari 2016 / 17:27

  Deze wil ik echt altijd al hebben, had hem ook al verwacht met kerstmis van papa & mama maar toch niet gekregen haha!
  Ik wil heeeeel graag naar New York!!
  Natuurlijk volg ik je overal!

  xxxxxxx

 18. Lynn
  25 februari 2016 / 19:34

  Leukk! Wij gaan in juli eindelijk naar Bali, dus die zou ik heel graag op deze mooie poster willen open krassen. Ik volg je overal, behalve op twitter :)

  Liefs! X

 19. 25 februari 2016 / 19:52

  Waauuuwwwwww! Dat is echt so toff!
  Mijn droom is om te travelen! <3 Deze kaart mag echt niet ontbreken.
  Op mijn travel-list staan: Amerika, Australië, Malediven, Thailand, Europese steden en ga zo nog maar even door, dus kortom: de wereld!

  Liefs,
  Lucinda

  @xlucindaaaa (insta en twitter, snap heb ik niet)

 20. Glenda
  25 februari 2016 / 20:11

  Heel tof! Mooie decoratie voor op mijn kast! Ik zou heel graag naar Amerika gaan, lekker rondtouren en uiteraard even een kijkje nemen in New York. Doe graag mee. Facebook/instagram/bloglovin.

 21. Kim
  25 februari 2016 / 20:30

  Wauw gaaf!! Na New York en Dubai wil ik komend jaar naar Thailand gaan.. maar er volgen nog zoooo veel meer plaatsen op mijn bucketlist! Zou heel blij zijn met deze poster!

 22. Marieke
  25 februari 2016 / 20:31

  Super leuk deze actie. Mijn neefje is gek op de landen en wereldbol.
  Op mijn wishlist staat Tanzania !

 23. Melanie van den Brink
  25 februari 2016 / 20:50

  Wat een geweldige kaart. Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n scratch map, maar heb nog niet de perfecte gevonden, deze komt aardig in de buurt! Ik volgde je al via Instagram en nu ook via Bloglovin’, Facebook en Twitter! Snapchat heb ik laatst verwijderd dus dat wordt ‘m niet. Ik ga naar Brazilië toe in juni, die stond tot nu toe bovenaan mijn lijstje. Verder wil ik ontzettend graag naar Marokko toe. Het lijkt me zo’n prachtig land!

 24. Marit
  25 februari 2016 / 20:53

  Leuk zo’n kaart. Alleen kan ik nog niet zoveel vakjes open krassen, haha. Daar hoop ik wel verandering in te brengen. Ik zou graag weer naar Scandinavië gaan en vooral naar Zweden, dat levert me dan alleen geen nieuw open gekrast vakje op. :P IJsland lijkt me ook erg leuk of Marokko.

  Ik volg je op fb, bloglovin’ en instagram.

 25. Michelle
  25 februari 2016 / 21:01

  Hee Tedje,

  Toffe actie, ik zou op deze kaart heel graag Japan willen open krassen. (Zelf doe ik niet aan Twitter, Snapchat en Bloglovin, maar Insta en Facebook dus wel.)

  Groetjes Michelle
  (je reisgenoot in de Thalys)

 26. 25 februari 2016 / 21:07

  Ah, wat tof! Ik zei pas dat ik deze ook zo graag zou willen. Ik zou heel graag naar Azië willen. :)

 27. Kelly M
  25 februari 2016 / 21:15

  Superleuke winactie! Ik zag laatst al zo’n kaart ergens langs zien komen en toen dacht ik al ‘wow cool dat wil ik ook’! En toen zag ik je winactie (: Ik ga in 2017 waarschijnlijk naar Afrika, maar ik wil echt zo graag een keer naar Australië! Dat is een mooi groot land om open te krassen :p

 28. 25 februari 2016 / 22:31

  Helemaal bovenaan mijn lijst staat New York! Dat ben ik ook druk aan het plannen om het waar te kunnen maken :) Ik doe super graag mee en volg je op al je kanalen!

 29. Nina Mol
  26 februari 2016 / 05:34

  Superleuk: ik ben een reislustig type. Nu staat Turkije boven aan mijn lijstje!

 30. 26 februari 2016 / 07:10

  Jippie, leuke actie Tedje!
  Bovenaan de travellist is Zuid-Amerika maaar dat duurt vast nog even want ik ben net terug uit Nieuw Zeeland dus tijdens het sparen Europa verder ontdekken! :)

 31. Rianne Voss
  26 februari 2016 / 07:46

  Wauw wat supergaaf. ik heb al aardig wat te krassen, maar ik ben er nog lang niet. Als ik de loterij win, dan zit ik de volgende dag op het reisbureau en gaat mijn 1e ticket naar de Galapagoseilanden, nu alles nog een beetje intact is. Flora en fauna is het mooiste wat je aanschouwen kan op deze mooie wereld en waar beter dan op die plek. Als ik die kaart win en de loterij, dan mag jij wel mee hoor, kunnen we hem samen afkrassen :)

 32. Jose
  26 februari 2016 / 07:57

  Wauw! Wat een super origineel item. Dat wordt onze oudste zoon (7 jaar) erg blij van. Past perfect in zijn vliegtuig kamer :-).

  Bovenaan ons lijstje staat Australië, waar familie woont.

 33. Meike
  26 februari 2016 / 08:47

  Yay, ik wil heel graag meedoen, zo eentje zoek ik al lang! Ik ben net gaan samenwonen en wil zó graag een wereldkaart aan de muur, lijkt me super tof! In ieder geval fijn dat ik nu weet waar ik ze kan vinden, haha. Volg je overal al, dus bij deze^^

 34. maris
  26 februari 2016 / 09:51

  mijn man en ik hebben al ruim 36 landen bezocht. Was een geweldige tijd. Maar nu met een klein dochtertje is het wat op een laag pitje komen te staan. Toch willen we dat onze dochter ook de hele wereld mag over reizen. Het land dat boven op mijn lijstje staat is: India (vanwege de Taj Mahal)

 35. 26 februari 2016 / 10:04

  Leuk! Ik zou graag als eerste Antarctica scratchen :)

 36. 26 februari 2016 / 10:21

  Ik volg je overal op behalve op twitter want dat heb ik niet. Zelf zou ik echt mega graag naar los Angeles willen of naar Mexico. Mega leuke winactie is dit.

 37. 26 februari 2016 / 10:52

  Waauuww, deze is echt prachtig en super gaaf dat je de landen kunt open krassen waar je bent geweest!

  Ik kan al heel wat landen open krassen maar boven aan mijn travellist staat Australie/Nieuw-Zeeland als backpacker! :)

  Ik volg je trouwens overal al en hele tijd op!

 38. Tamara V
  26 februari 2016 / 11:04

  Wat een wereldse actie.Zo leuk.Heerlijk om bij weg te dromen en alle reizen nog eens voorbij zien komen.
  Hoog op mijn bucketlist staat Zuid-Amerika en dan vooral Ecuador en Chili.

 39. Nicole
  26 februari 2016 / 11:25

  Wat een leuke actie!
  Nieuw-Zeeland staat bovenaan mijn lijstje, al geweest maar zo ontzettend mooi! Zou graag terug willen

 40. Tamara TS
  26 februari 2016 / 12:52

  Die kaart is zo supertof! Ik zou tot nu toe niet zoveel vakjes kunnen openmaken (Nederland, België, Duitsland,Oostenrijk), maar met zo’n kaart heb ik altijd de inspiratie om te sparen voor nieuwe reizen aan de muur hangen. Ik wil al heel lang heel graag naar de UK en reizen door Australië, maar een echte verrassing zou het zijn als ik naar mijn nichtje op Aruba zou kunnen gaan. Die is in 2011 voor een jaartje vertrokken en verliefd geworden, dus die is nog niet op de terugweg.

  Ik was al volger op BL, FB (Tamara Mara Großmaul), Instagram en Twitter (Beide @paramara1982)

 41. 26 februari 2016 / 13:28

  Wauw hele toffe winactie! Mijn travel bucket list is sowieso nog Dubai en Amerika :))

 42. Marian
  26 februari 2016 / 13:41

  Ik ben niet zo’n globetrotter (al lijkt Zuid Afrika me erg mooi) , maar mijn zusje des te meer. Zou haar deze graag geven, volgend jaar gaat ze met haar vriend op wereldreis!

 43. Sandra
  26 februari 2016 / 13:51

  Ik zou deze graag voor mijn moeder willen winnen, zij is wel de reiziger in onze familie. Zelf zou ik graag nog naar Londen willen, ben al in Australië geweest en nog nooit in Londen, shaaaaaaaame!!

 44. Greetje
  26 februari 2016 / 15:11

  Wat leuk zeg! Ook zo gaaf dat je kunt zien waar je allemaal al bent geweest.
  Mijn vriend en ik willen graag naar Oeganda, omdat we daar een sponsorkindje hebben.

 45. Lieke blondeel
  26 februari 2016 / 15:42

  Wat een super leuke actie ben een echte reiziger en dit plaatje zou perfect in ons nieuwe huisje hangen , ik volg je op Facebook insta en bloglovin

 46. D.
  26 februari 2016 / 16:21

  Zo gaaf! Ik wil nog heel veel gaan reizen en de mooiste plekjes ontdekken. Bovenaan mijn travel lijst staat denk ik wel IJsland. Een vriendinnetje van mij is er een paar weken geleden geweest en haar foto’s zijn prachtig, wat een natuur, ongelofelijk!
  Ik volg je op facebook en twitter.

 47. susanne
  26 februari 2016 / 17:58

  Wow hoe toevallig en wat gaaf! Had het laatst met een vriendinnetje over zo n scratchmap. Dat ik er zeker zo eentje wil ophangen in mijn huisje als ik over een paar maandjes ga samenwonen! Lijkt me tof om samen met mijn vriend alle landen open te krassen die nog op de wishlist staan. En dat zijn er heel wat!!

  Momenteel staat Macedonie bovenaan de wishlist,we studeren dadelijk beide af en het geld is dus een issue,zeker ook gezien het huisje. Maar ik vind wel dat we een reisje verdienen na het afstuderen. Dit land schijnt superbetaalbaar en heel erg mooi te zijn. Een beetje vergelijkbaar met Turkije of Griekenland qua natuur,weer en cultuur maar toch beter. En die heb ik beide wel al bezocht haha. Dus Macedonie zou ik nu graag van mijn kaartje krassen als ik hem win.
  Hij zou een mooi plekje krijgen in ons huisje en staat symbool als wishlist voor vele mooie reizen samen.

  Ik volg je op bloglovin,facebook en via de site.
  Love,

  Susanne

 48. Nina
  26 februari 2016 / 19:19

  Dat is absoluut Thailand! En hopelijk gaat Thailand er dit jaar eindelijk van komen! Duimen!

 49. Anneliese de Waal
  26 februari 2016 / 20:33

  Ik zou graag een keer naar Spanje willen, wat een leuke actie.
  Erg leuk om mee te doen.

 50. Feinette
  26 februari 2016 / 20:33

  Super leuke actie! Ik volg je via facebook…
  Sri-Lanka staat boven op mijn lijstje.

 51. Ling Choi
  26 februari 2016 / 20:50

  Als wereldreiziger doe ik graag mee aan deze actie! Zo leuk om te doen welke landen ik ben geweest. Japan staat op mijn lijstje. Ik volg je op Facebook, Bloglovin en Instagram. Hoop op een beetje geluk!

 52. Inge
  26 februari 2016 / 21:23

  Als wereldreiziger wil ik graag een keer naar Kameroen
  en met deze leuke ‘wereldkaart’ kun je mij veel plezier doen!

 53. Aniek
  26 februari 2016 / 23:01

  Wat een toffe winactie! Ben zelf een enorme fan van reizen, maar Peru staat nog steeds bovenaan mijn wensenlijst :)

 54. Aniek
  26 februari 2016 / 23:02

  Wat een toffe winactie! Ik ben zelf een groot fan van rondreizen, maar Peru staat nog steeds bovenaan mijn wensenlijst :)

 55. Niki
  26 februari 2016 / 23:19

  Ohhh wat heerlijk om landen weg te krassen ja! Zou super zijn in ons huis! We hebben samen al wat landen gehad en ik wil suuuupergraag naar Mexico!!! Duimen, duimen!

 56. Kitty
  26 februari 2016 / 23:23

  Leuke winacties!
  Bij mij staat bovenaan mijn wishlist Indonesië! :-)

 57. Michael noo
  26 februari 2016 / 23:31

  Ijsland!!!!

 58. anja
  27 februari 2016 / 12:53

  Wat een leuke actie en geweldig zo’n kaart. Weer even iets anders dan met punaises op de kaart prikken waar je allemaal bent geweest. Ik zou nog heel graag een keer naar Australië willen reizen. Lijkt me een ontzettend mooi land, veel afwisseling en zeer relaxte en aardige mensen.

 59. Aniek
  27 februari 2016 / 17:17

  Leuk, ik doe mee.

 60. anja
  27 februari 2016 / 19:22

  wat een leuke actie ik doe graag mee

 61. Grete Karina
  27 februari 2016 / 20:24

  Ik wil dolgraag naar Madeira!
  Mijn opa zat op de grote vaart en Madeira was zijn lievelingsbestemming.
  Daardoor heeft het eiland altijd een magische aantrekkingskracht op mij gehad en het wordt hoog tijd om het eens te bezoeken.
  Dus eigenlijk staat Portugal bovenaan mijn reislijst.

  Ik like/volg Teddlicious op Facebook, twitter en Bloglovin.
  Nu maar duimen….
  Fijn weekend en groeten,
  Grete Karina

 62. Peggy Elizen
  28 februari 2016 / 00:41

  Dat is nog eens een leuke gadget, ik kan al wel een redelijk aantal Europese landen afstrepen, maar in het werelddeel Afrika wil ik ook proberen wat te mogen krassen.

 63. anica aarts
  28 februari 2016 / 09:24

  australie tasmanie

 64. 28 februari 2016 / 10:52

  Bovenaan mijn lijst staat Costa Rica. De groene natuur en al die verschillende diersoorten lijken me geweldig om te zien

 65. Marike
  28 februari 2016 / 14:43

  Hoi, supertof! Ik ben al heel lang naar deze opzoek, dus dan is een winactie extra fijn!
  Ik volgde je al op facebook en twitter, en ik volg je nu ook op insta!
  Het land waar ik echt nog een keer naartoe wil is eigenlijk Spanje, en dan specifiek Madrid. Ik ben er al geweest en ik ben verliefd! Maar een land waar ik nog niet ben geweest en nog naar toe wil is Amerika, geweldig winkelen! En de mensen en de omgeving lijkt me geweldig!
  Ook zou ik nog een keer naar het Verenigd Koninkrijk willen, en dan specifiek Cardiff (Doctor Who), Liverpool (the Beatles) en London (Queen). Ook wil ik nog de Harry-Potter tour doen, LIEFDE!

  Okeee lang genoeg gepraat ;) Fijne dag nog!

 66. Iris
  28 februari 2016 / 19:40

  Wat een toffe actie! Bovenaan mijn travel list… Lastig! Ik kan niet kiezen. Ik weet in ieder geval dat ik nog heeeeel graag eens naar London wil! En in de categorie, iets minder makkelijk te realiseren staat Nieuw Zeeland erg hoog naar het zien van de prachtige foto’s van de huwelijksreis van mijn collega. *Droomt weg*

 67. Eva Narcisz
  29 februari 2016 / 12:30

  Wat een geweldige actie . Ik loot graag mee. Bovenaan mijn lijstje staat Amerika. Ik volg je op bloglovin, twitter en op facebook . Ik ga duimen , bedankt voor de kans, fijne dag, Eva

 68. Loes Hoekstra
  29 februari 2016 / 22:23

  Ik zou graag nog eens naar Egypte gaan

 69. Suzanne Hin
  1 maart 2016 / 00:08

  Wat een ontzettend leuke kaart, dat maakt het zo leuk zichtbaar. Boven op mijn (ons) verlanglijstje staat een rondreis door de Verenigde Staten.

 70. Renate
  1 maart 2016 / 11:12

  Bij deze mijn deelname.
  Jordanië (en in het bijzonder Wadi Rum) staat bovenaan mijn travel list.
  Ik dit land heel graag ooit willen kunnen scratchen op deze fantastische Luckies Scratch Map die ik hoop te gaan winnen.
  Ik maak graag kans.

 71. Silke P
  1 maart 2016 / 11:45

  Supergaaf dit, wil al heel lang zo’n ding voor boven m’n bed om naar te staren!

  Op dit moment staan IJsland, Myanmar, Cambodja en Colombia op mijn lijstje. Zoals je ziet kan ik moeilijk kiezen, haha.

  Ik like je op Facebook en voor een extra kansje volg ik je ook op Twitter (@ silkepee) Instagram (@ silliepee) en Bloglovin (silkep)

  x Silke

 72. Mirjam Hellingman
  1 maart 2016 / 14:20

  Ik zou toch heel graag een keer naar Tibet willen. Ik ben wel al eens in India en Nepal geweest. Ik vrees dat het met een gezin met drie kinderen nog wel even op mijn verlanglijstje blijft staan en het bij de meer ‘gewone’ landen binnen Europa blijft. Met deze kaart kan ik blijven dromen en tegelijkertijd samen met mijn kinderen kijken naar de landen waar ik en zij wel zijn geweest.

 73. Jacqueline Roose
  1 maart 2016 / 15:04

  Op mijn verlanglijstje staat bovenaan Noorwegen. Lijkt me daar prachtig als het weer een beetje meezit natuurlijk! Mooi zo’n wereldkaart met vakantieplaatsen waar je geweest bent en die zelf kunt krassen. Ik maak graag kans Teddlicious, dan krijgt hij een mooi plekje aan de muur!

 74. wendy
  1 maart 2016 / 20:58

  Ik doe graag mee! Canada staat bovenaan mijn wensenlijstje. De natuur is er zo prachtig.

 75. Nancy
  1 maart 2016 / 22:02

  De land waar ik een keer heen wil is Curacao en Amerika.

 76. Tamara
  1 maart 2016 / 23:28

  Na het zien van Floortje Dessings programma: Nieuw Zeeland en Vanuatu

 77. Marieke
  2 maart 2016 / 09:04

  ik zou heel graag naar Wales willen, onze vorige vakantie daar viel nogal in het water. Deze landkaart zou ik willen winnen voor mijn zoon. Hij wil na zijn mbo opleiding graag in het buitenland gaan werken en gaat binnenkort op werkweek naar Tsjechie en Polen. Hij zou dan gelijk wat weg kunnen krassen ;-)

 78. Maaike
  2 maart 2016 / 09:11

  Te gekke kaart!
  Bovenaan mijn travel list staan de Galapagos eilanden.

 79. Pleun
  2 maart 2016 / 15:23

  Bovenaan op mijn travellist staat China, maar daar ga ik deze zomer naartoe, dus kan ik hem binnenkort open krassen!

 80. CJM de Kok
  2 maart 2016 / 16:04

  Super leuke kaart en hoop veel weg te kunnen gaan strepen de komende jaren, ik zou nog heel graag een keer naar Vietnam gaan, volg je op alle kanalen

 81. Lieke
  3 maart 2016 / 12:02

  Ik zou heel graag nog een keer naar Australië (of Amerika of Zweden of ik kan eigenlijk niet kiezen) willen. Ik ga over een paar weken voor het eerst vliegen naar Spanje????✈️????. Als dat goed bevalt hoop ik dat mijn kaart ooit helemaal gekleurd mag zijn.

  P.s ik volg je op bloglovin, twitter, Instagram en Facebook☺️

 82. Edo
  3 maart 2016 / 15:06

  Hoog op mijn lijstje staat Canada.

 83. Lottie
  3 maart 2016 / 17:27

  Guatamala!
  Ik volg je op instagram en facebook :)

 84. SophiaG
  4 maart 2016 / 14:24

  Voor mij is dat IJsland, ik wil mijn gezin hier graag eens mee naar toe nemen.

 85. sophie
  4 maart 2016 / 16:17

  Aaah wat gaaf zeg! Ik wil deze wereldkaart heel graag hebben om de landen waar ik ben geweest open te krassen. Met stip op nummer 1 staat voor mij Brazilië. Als mijn diploma binnen is (hopelijk in juli) ga ik dit mooie land bezoeken!

 86. Clau-dya
  5 maart 2016 / 10:19

  Heel gaaf en origineel cadeau om mijn beste vriendinnetje mee te verrassen omdat we samen zoveel mogelijk landen, culturen en bezienswaardigheden willen zien en beleven, hoog op ons lijstje staat Peru!

 87. 5 maart 2016 / 23:10

  Ik doe graag mee!
  Amerika staat zeker boven aan mijn lijstje!
  Ik heb alle stappen gedaan (ook een paar extra)
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

  liefs, Zoë

 88. Lies
  6 maart 2016 / 21:26

  Gek genoeg staat Polen bovenaan mijn lijstje, daar is zoveel mooist te zien! Een niet zo typisch vakantieland, maar wel prachtig! ;-) ik volgde je natuurlijk al op facebook, instagram en bloglovin

 89. Ingmar
  7 maart 2016 / 09:38

  Chili, met een motor, rugzak achterop en je verbazen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *