Winactie #2: €50 Fab. shoptegoed! – GESLOTEN

 photo div127.jpg

Hoera! Teddlicious.nl bestaat 3 jaar en dat moet gevierd worden! Vandaag mag ik een product naar keuze van Fab. weggeven van de webshop Smartphonehoesjes.nl.

Ik heb zelf deze Fab. Smartphone wallet. Ik gebruik hem nu al een tijdje en ik moet zeggen: hij bevalt me heel erg goed. Ik was bang dat ik het vakje voor het kleingeld zou missen, maar dat valt eigenlijk wel mee. Als ik nu kleingeld heb, gooi ik het er gewoon in en haal ik het thuis er weer uit. Meteen in de spaarpot ermee! Kan ik het ook niet uitgeven ;)

Wat kun je winnen? 
Je kunt €50 shoptegoed winnen van het merk Fab. op Smartphonehoesjes.nl. Naast Smartphonehoesjes, kun je op hun site bijvoorbeeld ook iPad 2 hoezen vinden en hoezen voor de Galaxy Tab Pro 10.1. Je kunt kiezen uit een Smartphone Wallet, een booktype hoes, een insteek hoesje voor je smartphone of een hoes hoes voor je tablet.

Wat moet je doen om kans te maken op een shoptegoed van €50? 
– Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Vermeld in de comment wat je hebt gedaan om kans te maken en welk hoesje van Fab. je zou uitkiezen.

Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op TwitterInstagram en Bloglovin en Facebook maar dat is niet verplicht!

De winactie loopt tot 9 oktober 23.59u. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail!

Volg:
Delen:

53 Reacties

 1. 3 oktober 2014 / 08:30

  Wat super leuk! ik wil al zo lang graag een fab product;)
  Dit heb ik gedaan:
  – Ik volg je op Twitter (nailgloss)
  – Ik volg je nu ook op Instagram (nailgloss)
  – Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked
  – Ik had je facebook al geliked

  Ik zou graag deze uitkiezen:
  Fab studs smartphone wallet – zwart

 2. 3 oktober 2014 / 08:52

  Wat een leuke winacties heb je georganiseerd! Ik doe heel graag mee met deze actie. Mijn telefoon heeft nog steeds geen hoesje en een roze of zwarte Fab wallet lijkt mij echt perfect. Ik volgde je al op Bloglovin en doe dat nu ook op Instagram (MissBeautyBudget) en op Twitter (Deniece Roos).

 3. 3 oktober 2014 / 09:07

  Oh wat onwijs gave prijs weer! Ik volgde je al overal :) Zou heel graag de smartphone wallet willen winnen. Mijn portemonnee is na 7 jaar stuk gegaan en ik hoorde dat deze echt van top kwaliteit is :)

 4. lisa
  3 oktober 2014 / 09:23

  Ik zou graag winnen om de FAB smartphone wallet te winnen, de portemonnee is echt onwijs gaaf en lekker groot. Ik volg je op Bloglovin.

 5. 3 oktober 2014 / 09:33

  Wat een leuke winactie. Ik vind de Smartphone wallet zo leuk, maar te duur om ‘m zomaar voor mezelf te kopen. Ik zou dus sowieso voor die gaan. De kleur vind ik lastiger, maar dan ga ik denk ik toch voor zwart. Lekker tijdloos.

  Ik heb je post geliked op bloglovin, waar ik je natuurlijk al lang volgde. Ook op instagram en twitter volgde ik je ook al :).

  Fijne dag! Liefs Evelien

 6. Beautyding
  3 oktober 2014 / 09:43

  Heel vet! Ik heb net een neiuwe telefoon gekocht (Moto G2), maar hier zijn nog helemaal geen hoesjes voor te koop :( Ik zou graag kans maken op de wallet, omdat dit een universeel hoesje is en ik hem erg mooi vind :) Veel succes, ik volgde je al op bloglovin!

 7. kylie
  3 oktober 2014 / 09:43

  Weer een erg leuke winactie! Daar doe ik doe graag aan mee. Ik vind de portemonnee’s van fab echt prachtig. Ik zou voor de zwarte portemonnee gaan :)
  Ik volg je op instagram, twitter en bloglovin.

  liefs kylie

 8. Lisa
  3 oktober 2014 / 10:05

  Ah super leuk! Fab heeft altijd zulke leuke vrolijke dingen van goede kwaliteit. Ik zou gaan voor dezelfde portemonnee die jij hebt, alleen dan in het zwart. Ik ga altijd voor safe, saai he? haha

  Ik volg je al een poosje op Bloglovin’ (94lisas) en nu ook op Instagram (LLisa_S).

 9. 3 oktober 2014 / 10:24

  Wat een te gekke actie. Ben ik blij dat ik je al overal volgde op Bloglovin, Twitter, Instagram en Facebook

 10. 3 oktober 2014 / 10:44

  Super gaaf ik sla deze zelf even over maar wens iedereen veel succes x

 11. 3 oktober 2014 / 11:11

  Wat een gave winactie! Ik vind Fab echt een heel tof merk, maar vind het altijd net te duur om iets te kopen. Dit is natuurlijk de ideale manier om alsnog kans te maken op iets van Fab! Ik volg je op bloglovin! Email: misshappinez@hotmail.nl

 12. 3 oktober 2014 / 11:18

  Leuk!!!
  Ik volgde je al op Bloglovin, twitter en Instagram. Ik had ook je Facebook al geliked. Ook dit bericht is nu geliked. Ik zou een hardcase hoesje met denim uiterlijk kiezen, die past bij het hoesje dat ik voor m’n iPad heb. Ik hoop dat ik win!
  XMegan

 13. Daphne
  3 oktober 2014 / 11:23

  Wat komt dit goed uit! Heb eindelijk een baantje bij de supermarkt en hiervoor had ik alleen geld na mijn verjaardag. Nu ik een baantje heb moet ik mijn geld wel ergens kwijt kunnen en dit lijkt me ideaal! Ik volg je overal al op!

 14. Madeleine
  3 oktober 2014 / 11:32

  Wow leuke actie!
  Ik volg je elke dag op bloglovin.
  Ik zou graag de studs smartphone wallet – zalmroze willen winnen!

 15. Anita te Gussinklo
  3 oktober 2014 / 11:48

  Super leuk, ik zou gaan voor de Fab studs smartphone wallet – zwart
  Die vind ik erg leuk.
  Ik volg je op Bloglovin,Facebook & Twitter

  • linda
   3 oktober 2014 / 11:50

   Wat leuk! Ik wil heel graag de rozd portemonnee dus zal voor deze gaan:) ikvolg je op bloglovin en heb het bericht geliked!

 16. Sylvana montero
  3 oktober 2014 / 12:01

  Ik wil al zolang een portemonnee van dit merk. Helaas te veel rekeningen daarom zou dit geweldig zijn.

 17. Jolijn
  3 oktober 2014 / 12:39

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans op de zwarte smartphonewallet.
  Hiervoor volg ik je op bloglovin’, twitter en facebook (:
  xx Jolijn.

 18. irene niec
  3 oktober 2014 / 13:16

  Wat leuk, heel graag doe ik mee.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter en die vind de zwarte studs smartphone wallet het aller mooist.
  Groetjes Irene.

 19. 3 oktober 2014 / 13:34

  Super leuke winactie, heb al vaak iets willen kopen maar vind het elke keer toch net te duur! Ik volgde je al overal trouwens :)

 20. Joyce
  3 oktober 2014 / 13:45

  Tof tof! Bij deze nogmaals gefeliciteerd! Ik zou voor een fab portemonnee gaan, handig voor je telefoon maar ook handig voor je pasjes ! Ik volgde je al overal :)

 21. 3 oktober 2014 / 13:53

  Leuke actie zeg om de derde verjaardag van je blog te vieren! Ik heb net een nieuwe telefoon besteld dus het shoptegoed is meer dan welkom! Ik volg je op FB, IG, Twittter en Bloglovin!

 22. ElineW
  3 oktober 2014 / 14:31

  Waaauw! Fab is echt mijn favoriete tassen/accesoirezmerk!
  Helaas betaal je ook voor kwaliteit haha ;). Dus deze kans wil ik zeker niet missen!
  Op dit moment heb ik een iphone-wallet van de Hema. En sinds ik mijn pasjes + portemonnee in 1 heb, heb ik altijd alles bij de hand. Ik vind het ideaal!
  Maarrrr mijn katje vond de wallet ook erg handig (om mee te spelen), dus hij is aardig toegetakeld (lees: krasjes en tandafdrukken). Tijd voor een nieuwe! En maybe van Fab!? :D

  Ik volgde je al op bloglovin + heb geliked! En ik ben je gaan volgen op instagram! (facebook en twitter gebruik ik niet). Ik ga duimen! Als ik win neem ik deze: Fab studs smartphone wallet – zwart

 23. Mieke van der sande
  3 oktober 2014 / 15:34

  He You! Wat weer een leuke actie Tedje :-) volg je natuurlijk al, instagram & twitter, bloglovin facebook! Mijn mail is: mvds0906@gmail.com en mijn keus zou uitgaan naar de een Smartphone Wallet, in het zwart. Super tof, super handig echt een musthave! Alles wat ik nodig heb in een gave prachtige wallet. Ik zit altijd in de weer met waar ik met mijn spullen heenmoet, nu dus alles in 1 in deze mega stoere en uber goede kwaliteit wallet! Dus nu zit er maar 1 ding op: heel hard duimen voor mezelf!

 24. 3 oktober 2014 / 15:46

  Ik heb al zo lang een portemonnee gewild van Fab maar hij is zo duur.. dus dit is mijn kans haha. Ik volg je eigenlijk op alle sociale media :) @neeltjethoughts

 25. Ilse prins
  3 oktober 2014 / 17:37

  Van harte gefeliciteerd zeg!!!:):)
  Ik vind bijna alle hoesjes/tasjes van FAB erg mooi, maarja als ik er 1 koop heb ik geen geld meer om er in te stoppen hihi… Daarom maak ik graag via jou een kansje op dit fijne shoptegoed!!!:):)
  Natuurlijk volg ik je op fb en bloglovin!!
  Groetjes ilse en een fijn weekend

 26. 3 oktober 2014 / 18:47

  Ik doe graag mee. Vind de producten van Fab echt heel erg mooi. Ik volg je overal al :) behalve Twitter want dat heb ik niet!

 27. Ellen
  3 oktober 2014 / 19:22

  Oh die vind ik zo gaaf! Ik zou dan ook heel graag een roze fab wallet willen winnen!
  Ik volg je op Bloglovin !

 28. Dagmar
  3 oktober 2014 / 20:45

  Natuurlijk eerst Gefeliciteeeeeerd!!!!
  De hoesjes zien van fab zien er echt heel mooi uit!
  Ik zou gaan voor zo’n zwarte portemonneehoesje!
  Ik volg je op twitter, een ik like je heel erg op facebook hihi en bloglovin

  Enne zie ik je zondag bij de Singelloop, ik doe ook mee maar dan met de 10km. Succes!

 29. 3 oktober 2014 / 21:53

  Ik zou super graag een hoesje van Fab. willen winnen! Mijn naam is Fabiënne, match made in heaven lijkt me zo :D
  Ik volgde je al op Bloglovin, Twitter, Instagram en Facebook. Ook heb ik dit artikel geliked!

 30. Sanne
  4 oktober 2014 / 13:14

  Hoi Tedje,

  Gave winactie, zeg! De smartphone wallet lijkt me super handig, hoewel mijn iPhone ook heel erg gelukkig zou worden van een nieuw hoesje. Het huidige hoesje is aan het eind van zijn Latijn….

  Of ik je volg? Natuurlijk! Op Instagram en Twitter. :-)

  X

 31. Ilse
  4 oktober 2014 / 16:38

  Ohhh zo gaaf! Ik heb vaak met zo’n een in m’n handen gestaan, maar vond hem toch net te prijzig. Maar, moet ik nou toevallig nu een nieuwe portemonnee hebben & kan ik tegenwoordig geen leuke hoesjes meer vinden sinds ik de HTC One heb…… Zou ik deze echt super tof vinden! Dezelfde als die jij hebt, zalmroze! Geweldig, twee in 1!

  Ik volg je al op Instagram (Ilssss_), op facebook en op bloglovin (lees met veel plezier je bloes over wat je in die week gedaan hebt met foto’s! Leuk!) En ik ben je nu ook aan het volgen op Twitter :-)

  Fijn weekend! X

 32. Karlijn
  4 oktober 2014 / 23:16

  I’m in!! Super leuke actie! Ik zou (niet zo origineel) gaan voor de Fab studs smartphone wallet in zalmroze :) Heel erg mooi en daarnaast ook praktisch, fingers crossed dat mijn telefoon straks in zo’n mooi hoesje mag gaan wonen…
  Ik volg je op Bloglovin en Twitter! X

 33. Linsey van der Hoeven
  5 oktober 2014 / 01:00

  Ook zo’n leuke actie! Zelf heb ik wel een hoesje, maar helaas is het witte hoesje helemaal lelijk verkleurd door The Color Run. Er zitten roze vlekken op en het ziet er vies uit. Bovendien functioneert hij niet goed aangezien ik hem twee weken terug liet vallen en mijn hele scherm nu kapot is. Ik kan dit goed gebruiken! Ik volg je overal!

 34. Mandy
  5 oktober 2014 / 08:21

  Ik volgde je al overal en heb de post geliked op Bloglovin. Ik zou voor de fab studs smartphone wallet in zalmroze of zwart gaan

 35. 5 oktober 2014 / 12:16

  Pracht Prijs,Kom maar op !
  Facebook; Diny Gijsberts
  Instagram; momzymom
  Bloglovin nr. 25; Dinie Gijsberts
  Twitter nr. 69; Dinie Gijsberts
  smartphone wallet WOW !

 36. cheyenne jansen
  5 oktober 2014 / 14:28

  Erg leuke actie. Ik wil al een tijdje de smartphone wallet in pink, maar ik moet zeggen dat ik hem vrij duur vind.
  Ik heb er veel goede dingen over gehoord en hij lijkt me super handig om mee te nemen.

  Ik volg je op bloglovin, Facebook, twitter en instagram onder mijn volledige naam.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 37. Jyoti Baldew
  5 oktober 2014 / 19:00

  Leuke actie! Ik doe graag mee, ik zou graag de smartphone wallet in pink willen hebben^^
  Ik volg je op bloglovin en facebook + geliked (Jyoti Baldew)

  Groetjes,Jyoti

 38. Laura
  6 oktober 2014 / 19:04

  Owhhh love it! Toevallig heb ik vanmiddag een nieuwe telefoon uitgezocht na 3 jaar met m’n oude vertrouwde Blackberry te hebben rondgelopen. Heb al heel wat leuks gezien op de website, zoals de ‘Fuchsia licht flipcase’. Ik volg je op Facebook, Bloglovin’ en Twitter… Helaas heb ik geen Instagram anders had ik je daar ook gevolgd ;) Liefs x

 39. 7 oktober 2014 / 15:28

  Wat een leuke winacties allemaal Tedje!! Ik doe ook graag om het shoptegoed te winnen, ik zou dan voor de phone wallet gaan, welke kleur het dan word daar ben ik nog niet over uit. Super leuk! Ik heb alle stappen gevolgd :)

 40. sigrid b
  7 oktober 2014 / 16:28

  Ik zou kiezen voor een leuk iphone hoesje, dat is natuurlijk nooit verkeerd.

 41. Cindy
  8 oktober 2014 / 16:32

  Super toffe winactie zeg!
  Ik heb al veel gelezen over de fab producten en vind ze stuk voor stuk echt leuk. Als ik zou winnen zou ik kiezen voor de smartphone wallet. Kijkt me heel praktisch voor tijdens uitjes of boodschappen doen.
  Ik volg je op bloglovin.

 42. 8 oktober 2014 / 19:25

  Wow, wat een onwijs toffe actie, Ik ehb al zo vaak zittten kijken naar de Fab producten. ik doe graag mee en volg je op bloglovin en facebook…als ik zou winnen zou ik kiezen voor de zalmroze smart phone wallet….deze is zo leuk met die hartjes studs…

  Groetjes Petra

 43. Cathy
  8 oktober 2014 / 23:46

  Aller eerst gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan!!!
  Ik wist helemaal niet van het bestaan af maar via Simone die €80 shoptegoed had gewonnen zag jou
  Instagram account!!
  Dus ik ga je zeker volgen op instagram en Facebook!! Leuk om allemaal weer leuke nieuwtjes en tips
  Te gaan volgen.
  Mocht ik winnen dan ga ik voor een mooie hoes voor de iPad omdat de mijne
  Nu echt versleten is

 44. melissa
  9 oktober 2014 / 09:57

  GEFELICITEERD; mooi jubileum zeg! Ga zo door. Ik doe heel graag mee met deze geweldige actie. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) en Instagram (melissamaas1984). Ik zou gaan voor:zalmroze smart phone wallet
  Gr. Melissa

 45. Grete
  9 oktober 2014 / 20:24

  Fab. is mijn favoriete tassenmerk, ik heb al jaren een mooie onverslijtbare tas en zou heel graag een smartphonehoesje van hun willen.
  Ik volg je op Bloglovin en twitter.
  Op twitter als @Zeemeervrouw.
  groeten en fijne avond,
  Grete

 46. Corinne
  9 oktober 2014 / 20:27

  Bedankt weer voor deze leuke actie. Ik volg je overal al :-)
  Duimen duimen duimen voor deze FAB-prijs!… Groetjes, Corinne.

 47. 9 oktober 2014 / 21:22

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 48. Roos
  9 oktober 2014 / 21:39

  Net op tijd! Ik zou voor dezelfde wallet gaan als jij.
  Ik volg je op instagram, facebook, bloglovin en twitter al een hele tijd!
  X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *