WINACTIE | 2 kaarten voor Kingsland Maastricht – GESLOTEN

kingsland-maastricht

Donderdag is het Koningsdag! Heb je nog geen plannen? Dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt namelijk 2 tickets voor Kingsland Maastricht winnen! Lees snel verder om te kijken hoe je mee kunt doen en kans kunt maken. 

Vorig jaar was ik van de partij bij Kingsland in Den Bosch, maar dit jaar wordt het festival ook in mijn woonplaats georganiseerd: Maastricht! Dit jaar is het festival ook weer te vinden in Amsterdam en Den Bosch, maar ook in Groningen en Twente. Kingsland Maastricht vindt plaats in en rondom het MECC en de line-up is veelbelovend.

Delio Nijmeijer1

Wat moet je weten over Kingsland Maastricht?

Datum en tijd: 27 april van 12.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: In en rondom het MECC in Maastricht.
Check hier meer informatie voor het Kingsland Festival in Maastricht. Mocht je niet winnen, geen nood, er zijn ook nog gewone tickets te koop!

Ze hebben onder meer Afrojack, de Bassjackers, Blasterjaxx, Fedde le Grand, Yellow Claw, Johnny 500, La Fuente, Lil’ Kleine en Ronnie Flex weten te strikken. De complete line-up vind je hier. Er is een mainstage, een hardstyle stage en een TikTak stage, voor ieder wat wils! Ik heb er in ieder geval héél veel zin in en je zult mij vooral vinden rondom TikTak stage :-)

Wat moet je doen om kans te maken op 2 tickets voor Kingsland Maastricht?

Het is verstandig om even te checken of je écht kunt donderdag 27 april, anders is het zo zonde! Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen aan deze winactie, want dat is de leeftijdsgrens die gesteld wordt bij het festival.

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Laat ook even weten met wie jij naar Kingsland in Maastricht zou willen gaan.
– Volg Teddlicious op Facebook.
– Volg Kingsland op Facebook of Instagram!

Let op: de winactie loopt 24 uur. Dinsdagochtend 25 april maak ik de winnaars bekend via de e-mail. Succes!

In samenwerking met Kingsland Festival. 

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Roxy
  24 april 2017 / 08:57

  Doe zeker mee, super leuke actie!

 2. Minke de Joode
  24 april 2017 / 11:55

  Super gaaf! Ik zou heel graag met een vriendin gaan maar door ons skere studenten budget gaat dit op eigen kosten helaas niet dus zou ontzettend tof zijn!

 3. Nadine
  24 april 2017 / 13:07

  Ow jeej dit lijkt me een super feestje en daar wil ik natuurlijk super graag heen met mijn Lieve vriendje.

 4. 24 april 2017 / 13:44

  Leuk! Hier wil ik graag naartoe met mijn zusje komende Koningsdag!

 5. Tessa
  24 april 2017 / 16:04

  Ohh wat gaaf! Afgelopen jaren viel Koningsdag wel tegen in Maastricht. Ontzettend blij dat er nu zoiets leuks georganiseerd wordt! De line-up is heel erg goed. Ik zou ontzettend graag met een vriendin willen gaan, ze vindt helaas het kaartje te duur. Ik zou haar heel erg graag hiermee willen verrassen, ik weet zeker dat het een te gekke dag gaat worden.

 6. Timo
  24 april 2017 / 16:28

  Wie wil er nou niet naar zo’n tof feestje!
  Lijkt me super om samen met m’n vriendin een dansje te doen! Leve de koning! 🍾👍🏼🎉

 7. Anna
  24 april 2017 / 18:02

  Mijn vriendin en ik wilden al kaartjes kopen, maar we twijfelden steeds! Ik zou ze super graag willen winnen, ook als verrassing voor haar!

 8. Maurice
  24 april 2017 / 19:50

  Hopelijk zit het weer een beetje mee! Vorig jaar moesten de activiteiten bij het MECC worden geannuleerd en hadden we voor niets een dagje Maastricht uitgetrokken. Enfin, hopelijk kunnen we dit jaar van de partij zijn dus count me in!

 9. Myrna
  24 april 2017 / 22:32

  Wow, onwijs leuke actie!
  Ik zou heel graag met een vriendin dit feestje willen bezoeken, we wonen namelijk beiden in Maastricht. Toch maar geen kaartjes gekocht, omdat we alletwee sparen voor onze minor in het buitenland volgend jaar. Maar dit meemaken lijkt ons alsnog onwijs leuk, en zeker met zo’n line up!

 10. Anne
  24 april 2017 / 22:41

  Jaaaaa leuk eindelijk in Maastricht! Regendansjes bij het MACC doe ik natuurlijk met mn drie lieve vriendinnetjes :)

 11. Elizabeth
  25 april 2017 / 08:58

  Leuke actie, ik probeer het op de valreep

 12. Verena
  25 april 2017 / 12:10

  Ik wil super graag gaan! Met Fenna Spiegels🎉❤😍

 13. SophiaG
  25 april 2017 / 20:02

  Samen met mijn man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *