Winactie: 2 tickets voor Kingsland Festival in Den Bosch

236A2986 (2)

Oh yeah, het is bijna zover: Koningsdag! Door heel het land worden de vetste feesten gegeven en natuurlijk zijn er overal rommelmarkten. Normaal gesproken had ik niet echt plannen met Koningsdag (behalve een beetje rondstruinen op rommelmarkten en ijsjes eten), maar dit jaar wel! Ik ga namelijk naar Kingsland Festival in Den Bosch! En nog cooler: ik mag twee tickets weggeven! 

Het Kingsland Festival wordt niet alleen georganiseerd in Den Bosch, maar ook in Amsterdam en Groningen. De line-up is in ieder geval heel vet: Axwell Ingrosso, Afrojack, Nicky Romero, Don Diablo, Oliver Heldens, Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Showtek en Yellow Claw. Heel cool! Ik heb wel weer eens zin in een mooi feestje, lekker veel dansen en gezelligheid en met deze line-up komt dat zéker goed.

Heb jij al plannen voor Koningsdag? Nee? Heel goed, want wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van de twee tickets voor Kingsland Den Bosch!

236A4191

Wat moet je weten over Kingsland Festival in Den Bosch?

Datum en tijd: 27 april van 12.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: In en rondom de Brabanthallen in Den Bosch
Check hier meer informatie voor het Kingsland Festival in Den Bosch. Mocht je niet winnen, geen nood, er zijn ook nog gewone tickets te koop!

Wat moet je doen om kans te maken op twee tickets?

Het is verstandig om even te checken of je écht kunt woensdag 27 april, anders is het zo zonde! Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen aan deze winactie, want dat is de leeftijdsgrens die gesteld wordt bij het festival.

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt. Laat ook even weten met wie jij naar Kingsland in Den Bosch zou willen gaan.
– Volg Teddlicious op Facebook.
– Volg Kingsland op Facebook of Instagram!

Voor een extra kans: volg Teddlicious op TwitterBloglovinInstagram en/of Snapchat (teddlicious)! Let op: de winactie loopt tot en met donderdag 14 april 12.00. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail!

In samenwerking met Kingsland Festival

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 11 april 2016 / 18:38

  Jaaa wil ik!! Super leuk dit! Ik was vorig jaar bij Kingsday in Amsterdam en dat was ook zo tof! Ik heb alles gedaan (of al eens eerder gedaan) om kans te maken :)

 2. carola donkelaar
  11 april 2016 / 19:06

  Ah geweldig!
  Ik woon in dorp zooo suf altijd op zulke dagen
  ik volg je overal al gezellig

  Fijne avond

 3. 11 april 2016 / 20:00

  Ohhh dit komt als geroepen!! Een vriendin en ik proberen al een aantal dagen te verzinnen wat we gaan doen op Koningsdag en dit zou een leuke uitkomst zijn :)))) Ik volg jou sowieso overal al, haha, maar volg Kingsland nu ook op Instagram (@aamynn)! En nu duimen…

 4. Marjolijn
  11 april 2016 / 20:53

  Heb nog geen plannen, dus wil de kaartjes graag winnen! Een feestje is altijd leuk:)
  Ik volg alles!

 5. 11 april 2016 / 21:38

  Jeeey ik ga al, succes aan alle deelnemende mensen! <3

 6. Livia
  11 april 2016 / 21:57

  Ik doe mee! Heb alle stappen gedaan :)

 7. Fleur
  11 april 2016 / 22:52

  Wauww wat een toffe winactie is dit! Ik zou zo ontzettend graag willen winnen! Zou echt de pérfecte koningsdag zijn!! Ik volg je op facebook, bloglovin en instagram en kingsland ook op facebook en instagram! Ik ga echt heel hard duimen dat ik win!! :D

 8. Fleur
  11 april 2016 / 22:55

  Nog even vergeten te melden in mijn vorige bericht maar ik zou het super tof vinden om met mijn beste vriendin hier heen te gaan! :)

 9. Maria
  12 april 2016 / 10:53

  Ik woon in Den Bosch en mijn nichtje komt die dag, wil graag samen gaan.

 10. Noel van Bergen Donoso Rojas
  13 april 2016 / 17:10

  Hallo! Ik wil mijn beste vriendin Ingeborg verrassen met 2 kaartjes voor het Kingsday Festival. Het afgelopen jaar ben ik getrouwd en degene die ons getrouwd heeft is mijn beste vriendin. Ze staat zelden voor publiek, heeft doodsangsten uitgestaan en vond het verschrikkelijk eng, maar ze heeft het gedaan: EN HOE! Ze deed het fantastisch. Mede door haar hadden wij de dag van ons leven. Beide pakken we regelmatig een festival en ik kan geen betere manier bedenken om haar te verrassen en te bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft, dan haar mee te nemen naar het Kingsday Festival. (en laat ze nu net de dag ervoor jarig zijn, laten we dat gelijk overlopen in een nog groter feest, gaat een topdag worden. Fingers crossed :-)

 11. Anja Snel
  14 april 2016 / 11:37

  Hallo, wauw! De eerste warme festivaldag van het jaar op Kingsland: daar ga ik gewoon vanuit . Festival-outfit ligt al klaar: Hoedje op voor de zon, en een lekker kleurtje krijgen. Ik zou ontzettend graag naar Kingsland willen gaan. De line-up is echt FAN–TAS-TISCH

  De levende legendes
  Don Diablo – waanzinnig –
  Yellow Claw

  De legendes in wording
  Afrojack -<3 –
  Nicky Romero

  De nieuwe garde
  Lil' Kleine
  Ronnie Flex

  Echt iedereen staat er. Ik zou heel graag het festivalseizoen in willen luiden met mijn beste vrienden en los gaan op de verjaardag van onze Koning – zoiets moet je toch goed vieren -.

  Hopelijk tot bij Kingsland <3

 12. Yamina
  14 april 2016 / 22:41

  Ah jammer dat ik te laat ben! Ik ben samen met een vriendin over uit onze vriendinnengroep (de rest is of op vakantie of moet werken). Was tof geweest als we hier naar toe konden gaan!

 13. Raymond
  20 april 2016 / 14:54

  Ik wilde al graag maar zie nu dat het gaat hagelen.
  Ik wil naar binnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *