Winactie: 2×2 gratis sauna tickets voor Thermen Bussloo | GESLOTEN

IMG_1240

Zin om er even tussenuit te gaan en te relaxen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag van Wellness & Hotel Thermen Bussloo namelijk 2 x 2 gratis sauna entree tickets weggeven! Kijk gauw wat je moet doen om kans te maken. 

Thermen Bussloo is een van de grootste wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het meer van Bussloo, midden op de Veluwe (vlakbij Apeldoorn). De vrijkaarten geven toegang tot alle baden en sauna’s binnen Thermen Bussloo.

Wat mag ik weggeven?

Ik mag 2 x 2 sauna entree tickets weggeven voor Thermen Bussloo. Dat betekent dat jij samen met iemand anders een dag lekker kan gaan genieten van een dagje sauna! Nog even wat voorwaarden op een rijtje:

 • De voucher is alleen geldig van maandag t/m donderdag
 • De voucher is geldig tot en met 26 augustus 2016
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of (hotel-)arrangementen

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel (met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje) en vertel met wie jij naar Thermen Bussloo zou willen gaan.

Niet verplicht, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden als je me zou willen volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin‘ en/of Snapchat (teddlicious)! Psst.. Ik geef ook twee kaarten weg via Facebook, dus houd mijn pagina zeker in de gaten!

De winactie loopt tot vrijdag 10 juni 23.59 uur. Ik neem contact op met de twee winnaars via e-mail! Succes!

Volg:
Delen:

44 Reacties

 1. Rianne Vos
  6 juni 2016 / 19:54

  Och EINDELIJK mijn al heel lang afgesproken date met Ingrid verzilveren. Het komt er maar niet van met onze drukke agenda´s en dit is DE stok achter de deur om eens lekker samen te relaxen en bij te beppen. Uiteraard niet in de stiltesauna´s :)

 2. Lieke b
  6 juni 2016 / 20:08

  Jaaaa tof ik doe graag mee ! Wil graag met een collega gaan zijn allebei dol
  Op sauna en dan kunnen we mooi eens ontspannen na al die drukke diensten hier in de zorg

 3. rowan
  6 juni 2016 / 20:27

  Oh wat leuk!! Ik zou als ik zou winnen sowieso met mijn beste vriendinnetje gaan, want zij heeft een heftige tijd achter de rug en een heftige tijd voor de boeg omdat haar lieve moeder aan de chemo moet.. Ik gun het mijn beste vriendin heel erg om een lekker dagje te ontspannen.

 4. Xaviera Jamie Jansen
  6 juni 2016 / 20:39

  Ik doe reuze graag mee en neem NdTen Stickers “dol-fijn” mee!

 5. 6 juni 2016 / 22:32

  Ik zou graag met mijn vriend gaan omdat we dit al lang van plan zijn maar het er steeds niet van komt.

  Even iets anders. Is vrijdag of zaterdag de deadline? Vrijdag is namelijk 10 juni en zaterdag 11 juni ;)

  • Tedje
   Auteur
   7 juni 2016 / 17:10

   Whoops! Ik ga het meteen aanpassen. Het is vrijdag 10 juni! Thanks voor je oplettende oog!

 6. Vera
  6 juni 2016 / 22:49

  Heerlijk! Bussloo is één van mijn favoriete saunacomplexen van Nederland. Graag ga ik met mijn lief, die de laatste jaren keihard heeft geweekt om zijn droom te verwezenlijken nl. leerkracht worden. Inmiddels is hij meester van groep 6. Een moeilijke groep 6, dus aan het einde van het schooljaar kan hij wel een hoop ontspanning gebruiken.

 7. Riekie Bos
  6 juni 2016 / 23:01

  ik wil onwijs graag een dagje relaxen in de sauna met mijn lieve mamsie samen!
  duim duim duim, fijne zonnige week en groetjes van Riekie

 8. 6 juni 2016 / 23:41

  JA ik doe mee! Heel veel zin om na mijn ongelofelijk school stress samen met Joost weer eens een sauna te pakken, heerlijk!

 9. Esmée
  7 juni 2016 / 07:24

  Ik doe mee! Een saunadagje samen met mijn vriend stond al op de planning in onze vakantie voordat we op vakantie gaan naar de Veluwe, maar een dagje naar Thermen Bussloo (dat ontzettend mooi moet zijn, heb ik vernomen) is natuurlijk nóg beter dan kort bij huis in Zuid-Limburg!

  Ik volg je via Bloglovin’ en Snapchat, maar nu ook via Instagram :)

 10. Linda Zhang
  7 juni 2016 / 07:45

  Wat een leuke actie Tedje
  Ik zou heel graag met mijn moeder er heen gaan. We zitten nu midden in de de verhuizing en ze stresstest zich helemaal dood dus verdient ze van mij wel een beetje ontspanning.

  X Linda

 11. Lise
  7 juni 2016 / 10:16

  Super leuk, Tedje :D.
  Ik zou heel graag met mijn mama willen gaan. We zijn er alle twee wel aan toe :-).

 12. Anita te Gussinklo
  7 juni 2016 / 15:21

  Heerlijk, zon dagje genieten.
  Ik zou graag samen met mijn man gaan.
  Ik volg je ook via Bloglovin,Facebook & twitter

 13. 7 juni 2016 / 16:22

  Dat zou de 1e x zijn voor mijn dochter, die neem ik gezellig mee.

 14. Glenda
  7 juni 2016 / 21:52

  Nog nooit naar een sauna geweest, ik zou gezellig met mijn moeder gaan chillen en bubbelen. Volg je op bloglovin, instagram en facebook.
  Toffe winactie!

 15. Charessa
  8 juni 2016 / 06:45

  Graag samen met me lieve vriend die wel even ontspanning kan gebruiken 👍

 16. CJM de Kok
  8 juni 2016 / 07:39

  Heerlijk even ontspannen met een lieve vriendin, even geen kids en man om ons heen maar heerlijk bijkletsen en genieten van wellness

 17. 8 juni 2016 / 08:48

  Even lekker een dagje weg met een goeie vriendin!

 18. Miranda van de Moosdijk
  8 juni 2016 / 09:01

  Ik zou dolgraag mijn vriend verrassen om naar deze sauna te gaan met hem.

 19. Tamara
  8 juni 2016 / 09:51

  Gezellig met mijn zus, we hebben allebei vrij op maandag, dus dat is heel relaxed als we dan helemaal kunnen bijkomen van het weekend :-)

 20. Eva Narcisz
  8 juni 2016 / 10:51

  Zo’n dagje ontspannen zou heerlijk zijn . Met mijn vriend even helemaal ontspannen , gewoon lekker relaxen en genieten met z’n tweeën. Super mooi resort , hele dag kan je er vermaken. Prachtige omgeving. Ik maak graag kans op een dagje ontspannen / wellness . Ik ga duimen

 21. Loes
  8 juni 2016 / 19:08

  Met een goede vriendin

 22. Henrieke
  8 juni 2016 / 19:32

  Ik zou mijn vriend meenemen, die heeft het enorm druk op zijn werk en met afstuderen. De laatste tijd kan ik zelf ook wel wat ontspanning gebruiken, al geef ik het niet graag toe!

 23. Elizabeth
  8 juni 2016 / 21:07

  Ik ben er nog nooit geweest. Ben erg benieuwd en kan wel een lekker ontspanning gebruiken :)

 24. Nel
  8 juni 2016 / 22:17

  Ik ben gek op sauna’s maar in Thermen Bussloo ben ik nog nooit geweest. Graag kom ik een kijkje nemen met Arie. mag dat???

 25. Mirjam Hellingman
  9 juni 2016 / 10:11

  Lijkt mij heerlijk om samen met mijn zusje Sandra heen te gaan en een keertje lekker relaxen en bijkletsen!

 26. Daphne
  9 juni 2016 / 13:31

  Met mijn zus. Zij heeft hard gewerkt om haar eigen bedrijf op poten te zetten, vanaf september gaat het dan eindelijk gebeuren. Voor de tijd nog even opladen, dat heeft ze wel verdiend!

 27. Esther
  9 juni 2016 / 13:55

  Heb mijn vriendin ooit eens meegenomen naar Spa Zuiver in Amsterdam en sindsdien heeft ze het er elke keer weer over dat wij samen naar Thermen Bussloo moeten.

 28. Nicole
  9 juni 2016 / 14:46

  Oh wat heerlijk! Ik zou graag m’n moeder meenemen! Ze heeft het verdient met al dat werken en ze is vandaag ook nog eens jarig dus het zou een tof verjaarsagscadeautje zijn!

 29. Petra Eggink
  9 juni 2016 / 14:50

  Ik zou heel graag met mijn vriendin Ineke Stijkert willen komen, we zijn er dol op.

 30. Marijke
  9 juni 2016 / 14:55

  Leuk! Lekker een dagje relaxen samen met mijn man!

 31. Aniek
  9 juni 2016 / 18:48

  Ik wil mijn moeder bedanken voor het wassen elk weekend als student die even thuiskomt.

 32. Jose M
  9 juni 2016 / 20:24

  ik zou graag samen met mijn man gaan voor ons 10 jarig huwelijk! :-D

 33. willeke
  9 juni 2016 / 20:52

  Heel -echt heel graag met mijn moeder die ik 30 jaar niet gezien heb omdat zij bij mij geboorte niet in staat was om voor mij te zorgen!

 34. Marloes Bunschoten
  9 juni 2016 / 20:54

  Wat een super leuke actie, na een vermoeiende periode kan ik wel wat ontspanning gebruiken, ik zou heel graag met mijn dochter gaan. Zij is keihard aan het knokken op school en wil laten weten dat ik super trots op haar ben.

 35. 9 juni 2016 / 20:58

  Ik zou hier heel graag met mijn beste vriendin heen willen gaan om te vieren dat de examens over zijn en heerlijk te relaxen en te genieten van de vakantie!

  Liefs, Zoë

 36. Karin
  9 juni 2016 / 21:23

  ……uuuuuuuhhhhh …ik kan vanalles bedenken maar de hoofdreden dat ik dolgraag even naar Thermen Bussloo wil is toch wel dat ik afgepeigerd ben van het vele werken & zorgen voor mijn revaliderende tienerdochter . Ben beremoe en daar word ik geen vrolijke partner,mama,vriendin & collega van. Mmmmmmmm……zaaaaaaaalig even ME-TIME om mijn batterij & humeur weer een ENERGY-boost te geven ☺☺☺ Superlekker verwendagje en helemaal doen waar ik zin in heb….lekker naar de opgietingen,fijn de vermoeidheid eraf scrubben,even een hamamsessie,zwemmen in het GEWELDIGE meer van Bussloo en in de wonderschone tuin (of hangmat ) lekker een tukkie doen of lezen in een fijne glossy ♥♥♥ Maar ook streeploos een beetje bruin worden….ook zo fijn ☺☺☺ #GENIETENmetHOOFDLETTERS #aufgussjunkie #wordikblijvan #mijn♥svriendingaatlekkermee ♥♥♥♥♥

 37. Jolijn
  10 juni 2016 / 12:38

  Superleuk! Ik doe graag mee om samen met een vriendin te gaan (:
  XX Jolijn

 38. feliz
  10 juni 2016 / 12:49

  ik zou heel graag met mijn zus naar de thermen gaan. we wonen heel dicht bij de Veluwse Bron maar die in Busloo ken ik niet maar hoor daar veel goede verhalen over. zij is 15 juni jarig dus het zou een leuk kadootje voor haar kunnen zijn:)

 39. silke
  10 juni 2016 / 13:53

  Ik doe mee met deze actie omdat mijn meter 25juni verjaart en ze gaat graag naar de sauna ! ik hoop dat ik dit win voor een super madam die altijd voor me klaarstaat !

  Groetjes

 40. Sylvia
  10 juni 2016 / 16:33

  Wauw echt super leuk! Graag zou ik een kansje wagen voor mijn ouders! Dus ik zou dan niet gaan, maar mijn vader en moeder. Hoop dat ik voor hen mag meedoen! Hoop dat ik ze mag verrassen met een heerlijk dagje ontspanning! Anders zou ik heel graag samen met mijn vriend gaan!
  Ps. volg je zo’n beetje overal

 41. Nicky
  11 juni 2016 / 20:06

  Altijd lekker daar, ben er een aantal keer geweest. Aanrader. Wil er graag weer eens heen.

 42. Marloes Wolters
  12 juni 2016 / 10:27

  Nog heel even wachten, en dan mag ik weer heerlijk naar de sauna. Ik ben nu in de laatste weken van mijn zwangerschap, dus nu is het even niet verstandig. Wanneer ik niet meer zwanger en enigszins hersteld ben, zou ik graag met mijn vriendinnetje Nelleke willen gaan, die ik al tijden beloof samen te gaan!

 43. j zwaans
  23 december 2017 / 19:24

  Fantastische sauna in bussloo een echte aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *