Winactie: 2×2 vrijkaarten voor de film The Choice – GESLOTEN

the-choice-winactie

Ik heb vandaag weer een leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk 2 x 2 vrijkaarten weggeven voor de nieuwe Nicholas Sparks film The Choice. Kijk gauw verder wat je moet doen om kans te maken! 

Waar gaat de film The Choice over?

In het romantisch drama The Choice verandert het leven van Travis (Benjamin Walker) drastisch wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer) ontmoet. Wanneer Travis (Walker) zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Palmer) ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie lijkt het onschuldig, zeker omdat Gabby een lange relatie heeft met Ryan (Welling). Naarmate de tijd verstrekt worden Gabby en Travis echter steeds hechter en komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan of voor Travis? Wanhopig besluit ze het huis te ontvluchten. Een beslissing die haar leven en dat van Travis voorgoed zal veranderen. Weet hun liefde uiteindelijk te overwinnen?

Check de trailer hieronder! The Choice draait vanaf 4 februari in de bioscoop.

Dit belooft weer een heerlijke film te worden, net als alle andere films van Nicholas Sparks, zoals The Notebook, Dear John, The Best of Me en The Longest Ride.

Wat moet je doen om kans te maken op de vrijkaarten? 

(Let op: alleen Nederlandse deelnames!)

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Laat in de comments ook achter welke stappen je ondernomen hebt om kans te maken én wie jij mee zou nemen naar de bioscoop om de film The Choice te zien!
– Volg Teddlicious op Facebook.

Voor een extra kans: volg Teddlicious op TwitterBloglovinInstagram en/of Snapchat (teddlicious)! 

De winactie loopt tot 4 februari 12.00 uur. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail! Succes! Zorg dat je snel reageert op de mail als je gewonnen hebt, dan zijn de vrijkaarten zeker op tijd bij je in huis om de film te gaan bewonderen. 

Volg:
Delen:

41 Reacties

 1. carola donkelaar
  1 februari 2016 / 08:47

  Aaaah die foto doet me denken aan the notebook mn lievelingsfilm
  Ik zou mn vriendinnetje mee nemen die van de week weer met een hart onsteking in het ziekenhuis lag die kan wel even afleiding gebruiken :) en bios is lekker zitten dus dat mag ze wel
  Lijkt me echt een super leuke film thanks voor de tip!
  Ik volg je overal al, super leuk carnaval pakje had je van het weekend lijkt op de mijne en nu wil ik ook een haarband erbij door jouw snapchat haha ik ga straks dus ff op jacht

  fijne dag liefs carola (croltje)

 2. 1 februari 2016 / 09:27

  Wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee! Een paar dagen geleden had ik het er namelijk met een vriendin over om daarheen te gaan, omdat we allebei echt van Nicholas Sparks’ verhalen houden :) En het zou ontzettend leuk zijn als we daar kaartjes voor zouden winnen en naar de film zouden kunnen gaan! Ook een leuke verrassing voor haar natuurlijk :) Ik volg je op Facebook en Twitter, op Instagram en Bloglovin’ volgde ik je al :) Fingers crossed!!

 3. 1 februari 2016 / 09:46

  Wow, wat leuk! Ik zou heel graag samen met mijn moeder naar deze film gaan, we zijn allebei fan van de films van Nicholas Sparks! Leuk om haar te verrassen! Ik volg je overal waar maar kan!;)

 4. 1 februari 2016 / 10:44

  Ooo wat een geweldige winactie! Ik ben dol op de films en boeken van Nicolas Sparks, dus ik wil zeker heel graag naar The Choice! Ik zou dan mijn moeder meenemen, want die wordt in februari 50 en dat mag dan wel gevierd worden met een leuke film. Ik volg je trouwens op Facebook, Instagram, Bloglovin en Twitter! Liefs.

 5. Linda
  1 februari 2016 / 11:05

  De films van Nicolas Sparks zijn altijd super leuk en geweldig. Ik doe heel graag mee!
  Ik volg je al op bloglovin,snapchat,facebook en instagram.

 6. 1 februari 2016 / 12:05

  Ik zou heel graag met mijn moeder, die tevens mijn beste vriendin is naar de bios gaan. Afgelopen jaar heeft ze constant voor me gezorgd tijdens mijn ziekte. Terwijl haar eigen gezondheid ook nogal te wensen overlaat. Nu gaat het gelukkig redelijk goed met ons & zouden we sinds ontzettend lange tijd samen een avondje uit kunnen. We zijn beide grote fan van Nicholas Sparks en dus lijkt het me helemaal our cup of tea :) Heb geen facebook, twitter, instagram of al dat soort dingen, maar je blog vind ik hartstikke leuk!

 7. 1 februari 2016 / 12:48

  Wat leuk dat je weer kaartjes weg mag geven, dit keer zou ik graag met een vriendin gaan. Het is zó lang geleden dat we wat leuks hebben gedaan! Ik volg je overal, behalve snapchat, want dat heb ik niet!

 8. Esther Potters
  1 februari 2016 / 13:54

  Lijkt me een heerlijke feel-good film!
  Ik heb geen facebook, maar volg je wel op Twitter:)
  Ik ga de actie daar nu ook delen!
  @es2511

 9. D.
  1 februari 2016 / 15:40

  Prachtige films die van Nicholas Sparks. Zou er graag met een vriendinnetje heengaan die ook alle boeken heeft gelezen geloof ik. Ik niet, zijn die net zo leuk als de films?
  Ik volg je op twitter en facebook. :)

 10. Jolijn
  1 februari 2016 / 16:05

  Wat een leuke actie! Het lijkt mij een heel leuke film. Ik zou er graag heen gaan met een vriendin.
  Ik volg je op alle genoemde social media.
  Liefs, Jolijn

 11. 1 februari 2016 / 17:29

  Ahw, dit lijkt mij een super leuke film om heen te gaan! Ik doe heel graag mee en volg je op Facebook, Bloglovin, Twitter en Instagram! Liefs!

 12. Jasmijn
  1 februari 2016 / 17:52

  Wat leuk! Een witactie met een belevenis.
  De film klinkt precies als wat ik graag kijk. Ik volg je op Facebook en Bloglovin’ :)

 13. Tamara TS
  1 februari 2016 / 19:05

  Dat lijkt me een mooie film om samen met mijn achternichtje Nicole te gaan bekijken!
  Ik volg op FB (Tamara Mara Großmaul), Twitter en Instagram (@paramara1982) en BL (Tamara TS)

 14. 1 februari 2016 / 19:13

  Lijkt me een prachtige film! The Notebook is mijn favoriet dus ben benieuwd hoe deze is. En ik volg je overal al behalve Snapchat. :)

 15. Grete Karina
  1 februari 2016 / 19:39

  Het lijkt me een heerlijk film om met dochterlief heen te gaan!
  Volgen doe ik op FB, Twitter en Bloglovin.
  Nu maar duimen…..
  Groeten, Grete Karina

 16. Anita te Gussinklo
  1 februari 2016 / 19:54

  Dit lijkt me zo’n mooie en leuke film.
  Ik doe heel graag mee.
  Lijkt me super leuk weer eens een avondje naar de bios.

 17. Angelique
  1 februari 2016 / 20:36

  Ik doe heel heel heel graag mee! Ik ben echt onwijs fan van nicholas sparks en heb bijna al de films in huis. Ik zou hem met 1 van mn vriendinnen gaan kijken die ik al heel lang niet gezien heb door onze stages. Ik volg je overal behalve op snapchat

 18. 1 februari 2016 / 21:03

  Oh wat een prachtfilm! Ik zou zeker met mijn moeder naar de film gaan, wij zijn tot nu toe altijd namen naar de nieuwe Nicholas Sparks films gegaan en wij smullen ervan. Vooral omdat het voornamelijk in North Carolina afspeelt en ik daar een tijdje gewoond heb, meteen weer terug ’thuis’. Ik volg je op Twitter, Bloglovin en Insta!

 19. 1 februari 2016 / 21:11

  Wat een leuke winactie! Het lijkt me echt een hele leuke film om samen eens een romantisch avondje te hebben met mijn vriend. Lekker eerst uiteten gaan en daarna naar een romantische film onder het genot van een bakje popcorn haha :)! Te lang geleden dat we dat met zijn tweeën hebben gedaan. Eigenlijk was het alleen nodig om een comment te plaatsten want eigenlijk volg ik je al op alle bedenkbare kanalen :D.

 20. Aniek
  1 februari 2016 / 21:52

  Ik loot graag mee.

 21. 1 februari 2016 / 21:55

  Wat lijkt me dit weer een heerlijke zwijmelfilm! Ik kan niet wachten! Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie, ik volg je via alle kanalen! :)

 22. Nina Mol
  2 februari 2016 / 05:44

  Ik doe graag mee! Ik volg je op FB en TW en heb deze actie geliked en geretweet (@Mol075)

 23. 2 februari 2016 / 07:03

  Wat een geweldig actie doe heel graag mee.
  Gedeeld en like.
  En nu maar hopen!

 24. Nynke B
  2 februari 2016 / 07:46

  Echt zo’n film om van te genieten en bij weg te dromen. Ik volg je op bloglovin en FB.

 25. Karin
  2 februari 2016 / 14:47

  Samen met mijn vriendin zouden we genieten van deze film
  FB & BL

 26. maris sand
  2 februari 2016 / 15:46

  lijkt me een geweldig mooi film. Gezellig met mijn man naartoe op valentijnsdag :)

 27. Lin van de Werf
  2 februari 2016 / 18:48

  Ik zou heel graag met mijn zus naar deze mooie film willen gaan, want we hebben binnenkort weer een zussendag gepland en het zou dan heel erg leuk zijn om haar te kunnen verrassen met deze kaartjes.

 28. 2 februari 2016 / 22:50

  Leuk zeg!! lijkt me een fantastische film, ik zou samen met mijn partner gaan.. ik volgde je al op Facebook en twitter. Wel heb ik het natuurlijk op beiden geshared..

 29. Jan
  3 februari 2016 / 00:37

  Samen met mijn partner er weer een lekker tussenuit

 30. Yamina
  3 februari 2016 / 11:57

  Ik zou graag met mijn oud huisgenootje naar de film gaan. Ze kan wel een leuke verassing gebruiken. Daarnaast is het altijd gezellig met haar en hebben we elkaar, door onze drukke agenda’s, al even niet meer gezien.
  Omdat ik weet dat ze hier heel blij mee zou zijn volg ik je op Facebook, op de andere kanalen kan ik je niet volgen ;).

 31. Ling Choi
  3 februari 2016 / 12:06

  Het plaatje alleen al, deze film wil ik graag zien.

 32. Michael noo
  3 februari 2016 / 12:40

  Super leuke winactie..doe heel graag mee om mijn vriendin met deze film te verrassen

 33. lottie
  3 februari 2016 / 13:48

  Ahhh romantische komedies, wie is daar nou niet dol op?
  Ik volg je op facebook!

 34. Ann
  3 februari 2016 / 20:07

  Wat een leuke winactie, ik hou echt van romantische komedies! Ik heb je geliked op Facebook :)

 35. Saskia
  3 februari 2016 / 20:36

  Het lijkt me een geweldige, romantische film. Perfect voor valentijnsdag! The Notebook vond ik ook al zo heerlijk, maar mijn vriend houdt er minder van. Met gratis kaartjes krijg ik hem vast mee!

 36. Manuela
  3 februari 2016 / 23:19

  Wow I love verfilmingen van boeken van Nicholas Sparks. Ik heb ze allemaal gezien. Helaas wel vaak pas later als hij op DVD wordt vrijgegeven. Ik wil deze dolgraag in de bios zien. Ik like en volg op Facebook. Met Facebook ben ik doorgaans al een hele tijd bezig, daarom heb ik geen twitter etc. Ik neem een van mijn beste vriendinnen mee, die vandaag 24 is geworden.

 37. Cobi
  4 februari 2016 / 12:45

  Dit lijkt me echt een film voor mij en mijn vriendin.
  We hebben allebei een pittig jaar achter de rug en zijn aan het opkrabbelen een avondje uit zonder mannen zou wel heel fijn zijn!!

 38. Djerin
  4 februari 2016 / 20:58

  Super altijd die acties hier!
  ik zou graag met een goeie vriendin van mij gaan.
  zien elkaar vrij weinig nu we beide andere opleiding volgen en zou haar graag willen verrassen!
  ik heb je ook gelijk geliked op instagram en Facebook! de rest heb ik niet.. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *